0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα μόρια με τις μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις. Δηλαδή κάποιος που έχει 2 παιδιά που σπουδάζουν θα προσπεράσει σε μόρια κάποιον που τυχαίνει να είναι ήδη στη ΔΔΕ και να κάνει σωστά τη δουλειά του.Το θέατρο του παραλόγου.
Γατόπαρδε και συνδημότισσα αθηναία !! με προκαλείς να σου απαντήσω αναλόγως!! Στην ερώτηση "εγώ τι θα πάρω τελικά..; " νομιζω η απάντηση είναι εμφανής!!! αυτό για τον αριθμό πριν την ημερομηνία υποβολής δεν το έχω δει - εξάλλου μόλις 5 αιτήσεις μας ήρθαν σήμερα.... θα το κοιτάξω αύριο μπας και βγάλω άκρη... αλλά το 11000 μου φαίνεται πολύ μεγάλο νούμερο για να είναι αληθινό....
Παράθεση από: mackis στις Αυγούστου 19, 2013, 08:57:04 pmΕγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα μόρια με τις μετατάξεις σε διοικητικές θέσεις. Δηλαδή κάποιος που έχει 2 παιδιά που σπουδάζουν θα προσπεράσει σε μόρια κάποιον που τυχαίνει να είναι ήδη στη ΔΔΕ και να κάνει σωστά τη δουλειά του.Το θέατρο του παραλόγου.πολλώ δε μάλλον όταν για να πάρεις μετάταξη στη διοίκηση διά της κανονικής οδού χρειάζεται πέραν του βιογραφικού αξιολογική έκθεση του Προϊσταμένου και σύμφωνη γνώμη του τριμελούς ΠΥΣ. Αλλά θα μου πεις εδώ μετατάχθηκαν με το έτσι θέλω οι πολύτεκνοι εκεί θα κολλήσουμε ;( ειρήσθω εν παρόδω, ουδείς εξ αυτών δεν ήταν σήμερα στην ΔΔΕ μας ενώ θα περίμενα τουλάχιστον κάποιοι να εκμεταλλευτούν αυτό το "ψιλο-νεκρό" διάστημα για να ενημερωθούν έστω για τα βασικά.... Ωραία που θα περάσουμε πάλι φέτος...
Υποθετω οι περισσοτεροι θα διεκδικησουν να πανε σε σχολικες μοναδες για γραμματειακη υποστηριξη.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα: Λογικότερο θα ήταν: οι λίστες πλεοναζόντων ως έχουν (ας πούμε ότι συντάχθηκαν σωστά κλπ.) από εκεί και πέρα: στην Α'θμια οκ αυτοί που είναι. Στις διευθύνσεις: θέλω 10 άτομα στον Έβρο, 8 στη Χαλκίδα και πάει λέγοντας.... Γιατί να θέλει αμάν αμάν στις ΔΔΕ τόσους θεολόγους, τόσους Γαλλικών κλπ.
Θεσεις για την κεντρικη υπηρεσια και τις διευθυνσεις δεν εβγαλαν γιατι ακομη παραμενει στην αναμονη για να παρει υπογραφη αριθμος 100 εκπαιδευτικων στην κεντρικη υπηρεσια και αλλων 300 στις διευθυνσεις οι οποιοι εκαναν αιτηση περσι τον Μαρτιο με τον Ν. 4057/2012 που ελεγε οτι οσοι ηταν αποσπασμενοι απο την ημερομηνια του νομου 4024/2011 ( οκτωβριος-νοεμβριος 2011) ως Μαρτιο του 2012, μπορουσαν να κανουν αιτηση να γινουν διοικητικοι στον φορεα που ηταν αποσπασμενοι
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 09:04:03 pmΈτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα: Λογικότερο θα ήταν: οι λίστες πλεοναζόντων ως έχουν (ας πούμε ότι συντάχθηκαν σωστά κλπ.) από εκεί και πέρα: στην Α'θμια οκ αυτοί που είναι. Στις διευθύνσεις: θέλω 10 άτομα στον Έβρο, 8 στη Χαλκίδα και πάει λέγοντας.... Γιατί να θέλει αμάν αμάν στις ΔΔΕ τόσους θεολόγους, τόσους Γαλλικών κλπ. Aυτό θα ήταν το πιό λογικό, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε λογική σε αυτή την κατάσταση!
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 19, 2013, 09:03:14 pmΥποθετω οι περισσοτεροι θα διεκδικησουν να πανε σε σχολικες μοναδες για γραμματειακη υποστηριξη.δεν μπορούν!! έχουν μεταταχθεί ως ΠΕ!! και ως γνωστόν δεν μπορείς να μετακινήσεις ΠΕ για γραμματειακή υποστήριξη ( εκτός αν πρόκειται για ειδικού τύπου σχολεία - πχ μουσικα/ πειραματικά τα οποία όμως εμεις τα έχουμε ήδη καλύψει... )
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 18, 2013, 10:01:19 pmΠολύ βασικό (και δε βλέπω να το πολυσυζητάμε) είναι το ποιοι είναι πλεονάζοντες:Ας πούμε σε νομό με 7 πλεονάζοντες:1. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι στη διάθεση;2. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι σε διάθεση + όσοι κρίθηκαν υπεράριθμοι;3. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) ασχέτως οργανικής;Τα προηγούμενα χρόνια το ερώτημα θα ήταν λίγο άστοχο αλλά με τις ενοποιήσεις των διευθύνσεων κάποιος με πολλά μόρια σε μια Α περιοχή πιθανόν να ήταν στη διάθεση (κάνοντας φυσικά πλήρες ωράριο) και κάποιος στη Δ περιοχή με πολύ λίγα μόρια να είχε οργανική. Τώρα όλοι μαζί ανήκουν σε μια περιοχή άρα τα μόρια δεν ανταποκρίνονται στο ποιοι έχουν τις οργανικές...Πολύ σωστός ο προβληματισμός, όπου καλο θα ήταν να υπάρξει μία σαφής απάντηση!Η παρατήρηση με την ενοποίηση των περιοχών και τα μόρια εύστοχη! Ίσως είναι ένα θέμα που μπορεί να δημιουργήσει αδικίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
Πολύ βασικό (και δε βλέπω να το πολυσυζητάμε) είναι το ποιοι είναι πλεονάζοντες:Ας πούμε σε νομό με 7 πλεονάζοντες:1. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι στη διάθεση;2. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) που είναι σε διάθεση + όσοι κρίθηκαν υπεράριθμοι;3. Είναι οι 7 τελευταίοι (σε μόρια) ασχέτως οργανικής;Τα προηγούμενα χρόνια το ερώτημα θα ήταν λίγο άστοχο αλλά με τις ενοποιήσεις των διευθύνσεων κάποιος με πολλά μόρια σε μια Α περιοχή πιθανόν να ήταν στη διάθεση (κάνοντας φυσικά πλήρες ωράριο) και κάποιος στη Δ περιοχή με πολύ λίγα μόρια να είχε οργανική. Τώρα όλοι μαζί ανήκουν σε μια περιοχή άρα τα μόρια δεν ανταποκρίνονται στο ποιοι έχουν τις οργανικές...