0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα ηγετικά κλιμάκια του Υπουργείου Παιδείας επικρατεί έντονη ανησυχία για το "τι μέλει γενέσθαι" από το Σεπτέμβριο και μετά. Περισσότερο ενδιαφέρει τον κ. Υπουργό το πολιτικό του μέλλον, παρά η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που επιχειρεί στη
Παράθεση από: dd2 στις Αυγούστου 20, 2013, 12:00:50 amΣτα ηγετικά κλιμάκια του Υπουργείου Παιδείας επικρατεί έντονη ανησυχία για το "τι μέλει γενέσθαι" από το Σεπτέμβριο και μετά. Περισσότερο ενδιαφέρει τον κ. Υπουργό το πολιτικό του μέλλον, παρά η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση που επιχειρεί στη
Οπως έδειξαν οι λίστες οι πλεονάζοντες βγαίνουν σε επίπεδο περιοχής διορισμού. Εστω και αν ο - είσαι πολύ ωραίος τύπος κύριε μου - δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι άλλο περιοχή διορισμού και άλλο Νομός. Π.χ. θα ήθελα να μου πει κάποιος όταν λέει Δωδεκάνησα ποιες περιοχές εννοεί ο ποιητής που έγραψε το δελτίο τύπου (συγχαρητήρια στον/στην συνάδελφο που το πρωτοείδε επί της ευκαιρίας και το ανέφερε νομίζω εξαρχής)...
Ναι, διορίζεσαι και παίρνεις μετάθεση σε περιοχή, αλλά υπάγεσαι διοικητικά στη ΔΔΕ και το αντίστοιχο ΠΥΣΔΕ, το οποίο έχει δικαίωμα να σε διαθέσει/αποσπάσει σε άλλη περιοχή του.
Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ το λάθος μου και να ζητήσω συγγνώμη από τον είστε πολύ ωραίος τύπος κύριε μου. τότε εγώ φταίω και αυτός είναι σωστός. Αρα λοιπόν η οργανική ίσον ΔΔΕ ή ΔΠΕ (αναλόγως που ανήκεις).