0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα οι εκπρόσωποι της Ένωσης Εκπαιδευτικών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας Σ. Κεδίκογλου. Μεταξύ των άλλων δόθηκαν και κάποιες λίγες πληροφορίες για το θέμα των μετατάξεων. Φυσικά δεν είναι αρκετές το τοπίο είναι ακόμα θολό, αλλά τις παραθέτω: Αγαπητοί συνάδελφοιΣήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου 12 ώρα το πρωί, καταθέσαμε έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας με θέμα «Ζητούνται διευκρινίσεις για τις μετατάξεις του κλάδου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών», το οποίο αποστέλλεται συνημμένο.Παραβρεθήκαμε από το ΔΣ της Ένωσης Ζωή Χατζή, η Σύμβουλος Καλλιτεχνικών ΠΕ08 Όλγα Ζιρώ και η συνάδελφος ΠΕ08
Πάντως εγώ συνάδελφοι, θυμάμαι πεντακάθαρα ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη τα τελευταία 30-35 χρόνια με την όλη πορεία του τόπου, που "δεν σήκωνε κουβέντα".Και δεν νομίζω να θυμάμαι λάθος...
Πάντως εγώ συνάδελφοι, συνεχίζω να αναρωτιέμαι:Θυμάμαι πεντακάθαρα ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη τα τελευταία 30-35 χρόνια με την όλη πορεία του τόπου, που "δεν σήκωνε κουβέντα".Και δεν νομίζω να θυμάμαι λάθος...
Παράθεση από: PA στις Αυγούστου 20, 2013, 01:05:25 amΠάντως εγώ συνάδελφοι, συνεχίζω να αναρωτιέμαι:Θυμάμαι πεντακάθαρα ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη τα τελευταία 30-35 χρόνια με την όλη πορεία του τόπου, που "δεν σήκωνε κουβέντα".Και δεν νομίζω να θυμάμαι λάθος...Που; Στα εργοστάσια της Ελευσίνας στο Θριάσειο που κλείνανε το ένα μετά το άλλο και αφήνανε χιλιάδες εργάτες στο δρόμο; Στα stage του Σημίτη; Στους εκπαιδευτικούς που δουλεύανε ωρομίσθιοι με 350 Ε στο δημόσιο και 4 -4,5 ευρώ την ώρα σε φροντιστήρια και γυμναστήρια; Στην ανασφάλιστη μαύρη εργασία ΄΄και άμα σου αρέσει, να κάνουν άλλοι να έρθουν΄΄; Και όλα αυτά τις δεκαετίες των ΄΄παχέων΄΄ αγελάδων.Όχι φίλε μου δε συμφωνώ με αυτά που λες. Το lifestyle του κύριου Nitro - Κωστόπουλου που μας τα είχαν πρήξει και οι διορισμοί στο δημόσιο με τις πράσινες κλαδικές και τα γαλάζια παιδιά δεν αφορούσαν τη πλειοψηφία του κόσμου.
Η έλλειψη πραγματικών στοιχείων, η αμφισβήτηση των όσων έχουν καταγραφεί στο Survey (οι διευθυντές σχολικών μονάδων συνήθως "φουσκώνουν" τους αριθμούς μαθητικού δυναμικού) και η ουσιαστική άρνηση των Διευθυντών εκπαίδευσης να πάρουν σκληρές αποφάσεις, προκάλεσε ανησυχίες στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα παρέμειναν, αν αυτό επέλεγε τον αναγκαίο αριθμό εκπαιδευτικών (4.800 άτομα) με βάση όσα ορίζει ο νόμος (μόρια και έως 12 χρόνια προϋπηρεσίας)
......οι εκπαιδευτικοί δεν είναι υποχρεωμένοι για την ταυτοπροσωπία να παρουσιαστούν στην Διεύθυνση της οργανικής τους θέσης αλλά στην πλησιέστερη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παράθεση από: crimson στις Αυγούστου 20, 2013, 01:15:33 amΠαράθεση από: PA στις Αυγούστου 20, 2013, 01:05:25 amΠάντως εγώ συνάδελφοι, συνεχίζω να αναρωτιέμαι:Θυμάμαι πεντακάθαρα ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων ήταν τόσο μα τόσο ενθουσιασμένη τα τελευταία 30-35 χρόνια με την όλη πορεία του τόπου, που "δεν σήκωνε κουβέντα".Και δεν νομίζω να θυμάμαι λάθος...Που; Στα εργοστάσια της Ελευσίνας στο Θριάσειο που κλείνανε το ένα μετά το άλλο και αφήνανε χιλιάδες εργάτες στο δρόμο; Στα stage του Σημίτη; Στους εκπαιδευτικούς που δουλεύανε ωρομίσθιοι με 350 Ε στο δημόσιο και 4 -4,5 ευρώ την ώρα σε φροντιστήρια και γυμναστήρια; Στην ανασφάλιστη μαύρη εργασία ΄΄και άμα σου αρέσει, να κάνουν άλλοι να έρθουν΄΄; Και όλα αυτά τις δεκαετίες των ΄΄παχέων΄΄ αγελάδων.Όχι φίλε μου δε συμφωνώ με αυτά που λες. Το lifestyle του κύριου Nitro - Κωστόπουλου που μας τα είχαν πρήξει και οι διορισμοί στο δημόσιο με τις πράσινες κλαδικές και τα γαλάζια παιδιά δεν αφορούσαν τη πλειοψηφία του κόσμου.Με το τελικό συμπέρασμά σου, συμφωνώ απόλυτα.Θυμάμαι λάθος όμως?Η πλειοψηφία δηλαδή δεν ήταν ενθουσιασμένη με την όλη πορεία?Γιατί εγώ θυμάμαι ότι οι περισσότεροι ήταν τόσο μα τόσο ευχαριστημένοι, που "την έπεφταν" σε όποιον εξέφραζε έστω και τον παραμικρό προβληματισμό για κάποια ασήμαντη έστω πτυχή της ακολουθούμενης πολιτικής...Θυμάμαι λάθος?Υ.Γ. Φυσικά, αναφέρομαι στην πλειοψηφία ( αυτό μετράει άλλωστε) και όχι σε όλους έναν προς έναν.
Οπότε αφού δεν κάνω λάθος και θυμάμαι καλά, αναρωτιέμαι:Αφού σε γενικές γραμμές εδώ και 30-35 χρόνια γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία ( λογικότατο κιόλας), και με δεδομένο τον άκρατο ενθουσιασμό της μέχρι πρότινος, ποιο είναι τώρα το πρόβλημα της πλειοψηφίας?Τι θέλει?Πραγματικά, το ψάχνω εδώ και 3 περίπου χρόνια, και απάντηση δεν μπορεί να μου δώσει κανένας ( πέραν του : "θέλουμε να γυρίσουμε στο 2009 με μαγικό τρόπο", κάτι το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω μια το εκλαμβάνω ως παλιμπαιδισμό).
Μετά την μήνυση της ΟΙΕΛΕhttp://www.tovima.gr/society/article/?aid=524612Το ΣΤΕ δικαιώνει σε πρώτη φάση της ομοσπονδίαhttp://www.alfavita.gr/arthron/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B6%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82Λέτε να επιτέλους να ξυπνήσει η δικαιοσύνη, και να στείλει στην φυλακή κάποιους;Θα μου πείτε, τι σχέση έχει αυτό με τις μετατάξεις;μπορεί και να έχει .....http://www.vukentra.gr/%CE%B7%20%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%20%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%B7%20%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CF%85.%CE%B1.%20111967-%CE%B42-13.08.2013.html