0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τωρα με τι νομικο πλαισιο θα βγάλει σε διαθεσιμότητα κάποιον που ειναι με ΑΣΕΠ αλλα εκανε αιτηση και δεν ικανοποιήθηκε?? με τους υπάρχοντες νομούς δε γινεται. Αν γινόταν θα το ειχαν κανει στην πρωτη φαση. Το σενάριο με τα λιγοτερα παρατράγουδα αν τελικα παίξει διαθεσιμότητα ειναι αυτο που προανέφερα. Γι αυτο και δε ζητούσαν ονομαστικά υπεραριθμους αλλα μονο αριθμητικά. Γι αυτο και έβαλαν αιτήσεις πανελλαδικής εμβέλειας. Δηλαδη να αναφέρω παλι το σενάριο. Εχουμε 198 πλεοναζοντες θεολογους στην επικρατεια(δεν εχει καμμια σημασία τα κατα τόπους νουμερα). Έστω οτι παίρνουν μετάταξη 100 και μενουν ακομα περιπου 43 θεσεις κενές. Αξιολογούνται ολοι οι θεολογοι και οι τελευταίοι 98 φτιάχνουν μια λιστα ( αφου εχουν αφαιρεθεί οι εξαιρέσεις). Απο αυτους οι τελευταίοι 45 βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε διαδικασία υποχρεωτικής μεταταξης στις κοντινότερες διευθύνσεις της περιοχής η και πανελλαδικα τους με σειρα κατάταξης μορίων μεταταξης. Για να γινόταν βεβαια σωστά η διαδικασία χωρις τόσα παρατράγουδα επρεπε να προηγηθεί η διαδικασια υποχρεωτικών μεταθεσεων αλλα υποθετω οτι θεωρούν οτι πουθενα στην επικρατεια δεν υπαρχουν κενές θεσεις για μετάταξη
Παράθεση από: spiromilios στις Αυγούστου 20, 2013, 12:03:24 pmγιαιτ ken καποια στιγμη θα πρέπει να τακτοποιηθουν τα πραγματα στην εκπαιδευση. Οι προθεσεις ειναι καλες, αλλά χωρις καλή οργανωση. Γιατι να ειμαστε μια ζωη στη διαθεση και να μην ξερουμε που θα πάμε καθε χρόνο; Κάποια στιγμη θα γινόταν αυτό. Απλα ετυχε σε μας. Συμφωνώ με το θέμα της διάθεσης, οτι πρέπει κάποτε να λυθεί, αλλά για τις καλές προθέσεις έχω κάποια αμφιβολία! Μάλλον ο μπαμπούλας της τρόϊκας είναι η αιτία! Για την κακή οργάνωση οπωσδήποτε συμφωνώ!
γιαιτ ken καποια στιγμη θα πρέπει να τακτοποιηθουν τα πραγματα στην εκπαιδευση. Οι προθεσεις ειναι καλες, αλλά χωρις καλή οργανωση. Γιατι να ειμαστε μια ζωη στη διαθεση και να μην ξερουμε που θα πάμε καθε χρόνο; Κάποια στιγμη θα γινόταν αυτό. Απλα ετυχε σε μας.
@giokspyΑν δεις στους υπο διαθεσιμότητα υγειονομικούς των 8 νοσοκομείων που κλείνουν πέρα από τα κριτήρια του Κυριάκου υπάρχουν και +50 μόρια κριτήρια του Μπουμπούκου.Αρα οι υπολογισμοί μας ξεκινάνε βασικά το πόσοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και από που και με ποια κριτήρια καθώς και πόσες θέσεις και ποιες θα δημιουργηθούν στο 8μηνο. Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.
είμαι με απόσπαση μέχρι της 30 Αυγούστου σε διοικητική θέση στού διάολου τη μανά, μακριά από την οργανική μου και με αναγκάζουν να κατεβώ για ταυτοποίηση …..μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα μετακίνησης μου(γιατί μόνο έτσι τους τσουζει ,όταν ζητάς χρήματα) ξέρει κάποιος κάτι?
Εγώ πάντως μπροστά στο σενάριο "συνωμοτεί το σύμπαν για να πετύχω τη θέση που θέλω" προτιμώ το σενάριο "συνωμοτεί το σύμπαν για να κερδίσω το τζόκερ". Στην τελική το θέλω πιο πολύ
Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.
Δεν αποκλείεται βεβαια η διαδικασια αυτη να θελει οντως να καβαντζωσει καποια βυσματα που χωρις ΑΣΕΠ εχουν παρα πολλα μορια δυσμενών αφου ανήκαν οργανικα στο καστελοριζο και υπηρετούσαν στο υπεπθ.
Παράθεση από: dnt στις Αυγούστου 20, 2013, 12:50:04 pmείμαι με απόσπαση μέχρι της 30 Αυγούστου σε διοικητική θέση στού διάολου τη μανά, μακριά από την οργανική μου και με αναγκάζουν να κατεβώ για ταυτοποίηση …..μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα μετακίνησης μου(γιατί μόνο έτσι τους τσουζει ,όταν ζητάς χρήματα) ξέρει κάποιος κάτι?Γιατί δεν τους τα στέλνεις με fax