*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791516 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5264 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:33:47 pm »
αν γινόταν από τώρα θα έπρεπε να γίνει για όλες τις ειδικότητες με τα πλεονάσματα,
αν γίνει μετά θα γίνει μόνο για όσες από αυτές θα εξακολουθήσουν να έχουν κενά που δεν καλύφθηκαν με τις αιτήσεις προτίμησης,
ούτως ή άλλως όταν τελειώνει η λογική αρχίζει η παράνοια :)
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:29:00 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5265 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:34:24 pm »
Τωρα με τι νομικο πλαισιο θα βγάλει σε διαθεσιμότητα κάποιον που ειναι με ΑΣΕΠ αλλα εκανε αιτηση και δεν ικανοποιήθηκε?? με τους υπάρχοντες νομούς δε γινεται. Αν γινόταν θα το ειχαν κανει στην πρωτη φαση. Το σενάριο με τα λιγοτερα παρατράγουδα αν τελικα παίξει διαθεσιμότητα ειναι αυτο που προανέφερα. Γι αυτο και δε ζητούσαν ονομαστικά υπεραριθμους αλλα μονο αριθμητικά. Γι αυτο και έβαλαν αιτήσεις πανελλαδικής εμβέλειας.
Δηλαδη να αναφέρω παλι το σενάριο. Εχουμε 198 πλεοναζοντες θεολογους στην επικρατεια(δεν εχει καμμια σημασία τα κατα τόπους νουμερα). Έστω οτι παίρνουν μετάταξη 100 και μενουν ακομα περιπου 43 θεσεις κενές. Αξιολογούνται ολοι οι θεολογοι και οι τελευταίοι 98 φτιάχνουν μια λιστα ( αφου εχουν αφαιρεθεί οι εξαιρέσεις). Απο αυτους οι τελευταίοι 45 βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε διαδικασία υποχρεωτικής μεταταξης στις κοντινότερες διευθύνσεις της περιοχής η και πανελλαδικα τους με σειρα κατάταξης μορίων μεταταξης.
Για να γινόταν βεβαια σωστά η διαδικασία χωρις τόσα παρατράγουδα επρεπε να προηγηθεί η διαδικασια υποχρεωτικών μεταθεσεων αλλα υποθετω οτι θεωρούν οτι πουθενα στην επικρατεια δεν υπαρχουν κενές θεσεις για μετάταξη

@giokspy

Αν δεις στους υπο διαθεσιμότητα υγειονομικούς των 8 νοσοκομείων που κλείνουν πέρα από τα κριτήρια του Κυριάκου υπάρχουν και +50 μόρια κριτήρια του Μπουμπούκου.
ακόμα και με την μοριοδότηση του Κούλη παίζει σημαντικό ρόλο αν τα πλεονάσματα βγαίνουν σε επίπεδο χώρας ή ΔΔΕ. επίσης αν και οι του ΑΣΕΠ φαίνεται να έχουν υπεροχή σε περίπτωση διαθεσιμότητας και επανατοποθέτησης σε νέα θέση υπάρχει μια σημαντική παράμετρος που αγνοούμε. Αρκεί να υπάρχουν θεσεις που να ανταποκρίνονται στα προσόντα τους. Π.χ. αν και ακραίο. αν βγει κάποιος σε διαθεσιμότητα με πτυχίο Πανεπιστημίου και δεν προκηρυχθεί θέση ΠΕ θα πρέπει ή να δεχθεί κατώτερη θέση (αν το πτυχίο του ανταποκρίνεται σε αυτή) ή να μην επανατοποθετηθεί και να πάει σπίτι του. Αρα οι υπολογισμοί μας ξεκινάνε βασικά το πόσοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και από που και με ποια κριτήρια καθώς και πόσες θέσεις και ποιες θα δημιουργηθούν στο 8μηνο. Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.

@demosthenes

Διευκρινιση όπως πολύ σωστά είπες. Ευχαριστώ για την διόρθωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 12:44:35 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος ken

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5266 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:38:29 pm »
γιαιτ ken καποια στιγμη θα πρέπει να τακτοποιηθουν τα πραγματα στην εκπαιδευση. Οι προθεσεις ειναι καλες, αλλά χωρις καλή οργανωση. Γιατι να ειμαστε μια ζωη στη διαθεση και να μην ξερουμε που θα πάμε καθε χρόνο; Κάποια στιγμη θα γινόταν αυτό. Απλα ετυχε σε μας.
Συμφωνώ με το θέμα της διάθεσης, οτι πρέπει κάποτε να λυθεί, αλλά για τις καλές προθέσεις έχω κάποια αμφιβολία! Μάλλον ο μπαμπούλας της τρόϊκας είναι η αιτία!
Για την κακή οργάνωση οπωσδήποτε συμφωνώ!  ;)
Οι προθέσεις τις κυβέρνησης είναι οι χειρότερες. Δεν έχω καμιά αμφιβολία. Όσο για την οργάνωση, είναι η καταλληλότερη. Είναι απόρροια των κακών προθέσεων της κυβέρνησης. Ποια οργάνωση ή ποια διαδικασία θα θεωρούσατε καλύτερη όταν ο απώτερος σκοπός είναι οι μαζικές απολύσεις;

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5267 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:38:38 pm »
Αυτο οντως θα ηταν το πιο λογικο αλλα πραγματικα δεν καταλαβαίνω τη λογικη του υπουργειου. Ισως να θελει να ανακοινώσει διαθεσιμοτητες την τελευταια στιγμη για να βρεθούμε προ τετελεσμένων και να μη γινει χαμός απο πιέσεις αιρετών η μη για το πόσες θεσεις ανα κλαδο διοικητικού. Πχ γιατι 145 θεσεις θεολογων και οχι 100 και αλλες 45 για πληροφορικους? η διαθεσιμότητα οπως και ο τελικός τρόπος μοριοδοτησης διαθεσιμότητας θα ανακοινωθούν τελευταια στιγμη.
Φυσικα με αυτο τον τροπο γινονται μεγάλες αδικίες γιατι μπορει καποιος να εξαιρεθεί της διαθεσιμότητας με μορια δυσμενών συνθηκών που καποια απο αυτα αποκτήθηκαν βυσματικα. Δεν αποκλείεται βεβαια η διαδικασια αυτη να θελει οντως να καβαντζωσει καποια βυσματα που χωρις ΑΣΕΠ εχουν παρα πολλα μορια δυσμενών αφου ανήκαν οργανικα στο καστελοριζο και υπηρετούσαν στο υπεπθ.
Και με τα παραπανω ολοκληρώνεται το παζλ της διαθεσιμότητας και το γιατι δεν προχώρησε αμέσως αλλα εκανε μεταταξεις με διαφορετικά κριτηρια που ευνοούν καποιους.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 12:45:03 pm από giokspy »
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:29:00 »

Αποσυνδεδεμένος dnt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5268 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:50:04 pm »
είμαι με απόσπαση μέχρι της 30 Αυγούστου σε διοικητική θέση στού διάολου τη μανά, μακριά από την οργανική μου και με αναγκάζουν να κατεβώ για ταυτοποίηση …..μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα μετακίνησης μου(γιατί μόνο έτσι τους τσουζει ,όταν ζητάς χρήματα) ξέρει κάποιος κάτι?

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5269 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:50:18 pm »

@giokspy

Αν δεις στους υπο διαθεσιμότητα υγειονομικούς των 8 νοσοκομείων που κλείνουν πέρα από τα κριτήρια του Κυριάκου υπάρχουν και +50 μόρια κριτήρια του Μπουμπούκου.
Αρα οι υπολογισμοί μας ξεκινάνε βασικά το πόσοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και από που και με ποια κριτήρια καθώς και πόσες θέσεις και ποιες θα δημιουργηθούν στο 8μηνο. Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.
όταν έρθει η ώρα κατάργησης θέσεων κλάδων εκπαιδευτικού προσωπικού η επιλογή των υποψηφίων προς διαθεσιμότητα θα γίνει με τα κριτήρια ΥΔΜΗΔ+ειδικά κριτήρια υπουργού παιδείας (θεωρώ βέβαιο ότι θα υπάρξουν λόγω ιδιαιτεροτήτων σε σχέση με το υπόλοιπο δημόσιο) ή εναλλακτικά διαφορετική μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων(λόγω κυρίως της γνωστής πολυμορφίας των διορισμών στο Παιδείας) και αυτό λόγω του ότι :
στο άρθρο 90 (μοριοδότηση κριτηρίων επιλογής προσωπικού προς διαθεσιμότητα σε περίπτωση κατάργησης θέσεων κλάδου) λέει στο τέλος:
ΣΤ. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού μπορεί να ορίζονται πρόσθετα ειδικά κριτήρια ή να διαφοροποιείται η μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας του οικείου φορέα.
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος dimari

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5270 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:52:19 pm »
Εγώ πάντως μπροστά στο σενάριο "συνωμοτεί το σύμπαν για να πετύχω τη θέση που θέλω" προτιμώ το σενάριο "συνωμοτεί το σύμπαν για να κερδίσω το τζόκερ". Στην τελική το θέλω πιο πολύ ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5271 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:53:01 pm »
είμαι με απόσπαση μέχρι της 30 Αυγούστου σε διοικητική θέση στού διάολου τη μανά, μακριά από την οργανική μου και με αναγκάζουν να κατεβώ για ταυτοποίηση …..μπορώ να διεκδικήσω τα χρήματα μετακίνησης μου(γιατί μόνο έτσι τους τσουζει ,όταν ζητάς χρήματα) ξέρει κάποιος κάτι?
δεν προβλέπεται
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος dkerami

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #5272 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:53:39 pm »

Γιατί δεν τους τα στέλνεις με fax  ???

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5273 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:54:03 pm »
Εγώ πάντως μπροστά στο σενάριο "συνωμοτεί το σύμπαν για να πετύχω τη θέση που θέλω" προτιμώ το σενάριο "συνωμοτεί το σύμπαν για να κερδίσω το τζόκερ". Στην τελική το θέλω πιο πολύ ;D ;D ;D

Και οι τωρινές μετατάξεις τζόκερ είναι. Αν σου κάτσει...

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5274 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:55:07 pm »
Με λίγα λόγια επαναλαμβάνω ότι οι του ΑΣΕΠ και του μη ΑΣΕΠ ήταν αλλη μια τακτική του να δικαιολογήσω απολύσεις και να διαιρέσω κόσμο.
Επειδη τη τελευταια φορα τέθηκε θεμα και στην Ευρώπη για διαθεσιμοτητες ασεπιτων που φαινεται να υπαρχει νομικο θεμα, και παίρνοντας ιδεα απο το διασπαστοκο χαρακτήρα του συλλόγου ασεπιτων σκέφτηκαν την υπέρ μοριοδοτηση του ΑΣΕΠ που του εξυπηρετεί πολυ για παρα πολλούς λόγους. Υπαρχουν ομως παντα οι δικοί τους οπως την περιπτωση της Σιβιτανιδειου, που θελουν να γλυτώσουν και οι οποιοι ειχαν πολλα βυσματικα μορια δυσμενών οπότε ετσι τη γλυτωνουν καποιοι με μεταταξη
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος sympe40

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5275 στις: Αυγούστου 20, 2013, 12:56:37 pm »
Θα βγάλει διευκρινήσεις το υπουργείο την Παρασκευή 12 ώρα. Παίζουν με τις οικογένειες χιλιάδων ανθρώπων.Καθάρματα.Και είμαι σίγουρος πως αν γίνουν αύριο εκλογές πάλι οι ίδιοι θα βγούν.Καλά να πάθουμε.Να μην παραπονιόμαστε είμαστε η γενιά με τους περισσότερους χέστηδες.Αφού τα ανεχόμαστε καλά να πάθουμε.
Έβγαλα και τα εισητήριά μου, αεροπορικά για Ρόδο για να πάω από την Φλώρινα.Για να παρουσιαστώ και να πώ γειά σας ήρθα για ταυτοπροσωπεία.Ξεφτιλισμένοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 01:05:09 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5276 στις: Αυγούστου 20, 2013, 01:01:34 pm »
Δεν αποκλείεται βεβαια η διαδικασια αυτη να θελει οντως να καβαντζωσει καποια βυσματα που χωρις ΑΣΕΠ εχουν παρα πολλα μορια δυσμενών αφου ανήκαν οργανικα στο καστελοριζο και υπηρετούσαν στο υπεπθ.

Ακριβώς αυτό. Το δελτίο τύπου για τις μετατάξεις βγήκε στις 13/8. Στις 14/8 ο Μητσοτάκης έθεσε τα κριτήρια των μετατάξεων.
Αυτό προσπάθησαν να προλάβουν τα βύσματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 20, 2013, 01:03:08 pm από trekto »
http://www.cartoonstock.com/lowres/wpa0649l.jpg

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος dnt

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5277 στις: Αυγούστου 20, 2013, 01:02:14 pm »

Γιατί δεν τους τα στέλνεις με fax  ???
πήρα και τους είπα για την Ηλεία και μου είπαν ότι αυτοί παρανομούν και δεν μπορούν να το κάνουν
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ να κάνω αυτό το ταξίδι 
και  σκέφτομαι να μην κάνω αυτήν την κολοαιτηση

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687