0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δείτε κι αυτό:Υπεύθυνη Δήλωση για τις ήδη κατατεθείσες αιτήσεις εθελουσίας μετάταξης http://www.deutsch.gr/data_info.php?data_id=2940&cat=24577
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 20, 2013, 12:38:38 pm Δεν αποκλείεται βεβαια η διαδικασια αυτη να θελει οντως να καβαντζωσει καποια βυσματα που χωρις ΑΣΕΠ εχουν παρα πολλα μορια δυσμενών αφου ανήκαν οργανικα στο καστελοριζο και υπηρετούσαν στο υπεπθ.Ακριβώς αυτό. Το δελτίο τύπου για τις μετατάξεις βγήκε στις 13/8. Στις 14/8 ο Μητσοτάκης έθεσε τα κριτήρια των μετατάξεων.Αυτό προσπάθησαν να προλάβουν τα βύσματα.
Δεν αποκλείεται βεβαια η διαδικασια αυτη να θελει οντως να καβαντζωσει καποια βυσματα που χωρις ΑΣΕΠ εχουν παρα πολλα μορια δυσμενών αφου ανήκαν οργανικα στο καστελοριζο και υπηρετούσαν στο υπεπθ.
To πόσο φωτογραφική βυσμάτων είναι λοιπόν η διάταξη του νόμου 4172/2013 άρθρο 82 &11 φαίνεται από το γεγονός ότι πέρασαν στο νόμο ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ (άραγε αγορασμένα σε ανατολικές χώρες;) για να πάνε ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (δημοτικά)Πίσω από αυτό το αίσχος , κρύβονται 5-10 χοντρά βύσματα που θέλουν να βολέψουν τον κώλο τους. Αυτό είναι όλο. Έτσι όλα δουλεύουν στο ελλάντα.
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 20, 2013, 01:26:48 pmvitiεγώ είπα ότι ο υπουργός μας μπορεί να ορίσει ειδικά κριτήρια για μας όπως ο Άδωνης στο υγείας, τίποτα περισσότεροας κρατήσουμε αυτό προς το παρόν και μην αρχίσουμε πάλι εδώ ποιος διορίστηκε που με ποιο τρόπο γιατί αυτός και όχι εγώ κλπΣωστά!
vitiεγώ είπα ότι ο υπουργός μας μπορεί να ορίσει ειδικά κριτήρια για μας όπως ο Άδωνης στο υγείας, τίποτα περισσότεροας κρατήσουμε αυτό προς το παρόν και μην αρχίσουμε πάλι εδώ ποιος διορίστηκε που με ποιο τρόπο γιατί αυτός και όχι εγώ κλπ
Παράθεση από: trekto στις Αυγούστου 20, 2013, 01:01:34 pmΠαράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 20, 2013, 12:38:38 pm Δεν αποκλείεται βεβαια η διαδικασια αυτη να θελει οντως να καβαντζωσει καποια βυσματα που χωρις ΑΣΕΠ εχουν παρα πολλα μορια δυσμενών αφου ανήκαν οργανικα στο καστελοριζο και υπηρετούσαν στο υπεπθ.Ακριβώς αυτό. Το δελτίο τύπου για τις μετατάξεις βγήκε στις 13/8. Στις 14/8 ο Μητσοτάκης έθεσε τα κριτήρια των μετατάξεων.Αυτό προσπάθησαν να προλάβουν τα βύσματα.To πόσο φωτογραφική βυσμάτων είναι λοιπόν η διάταξη του νόμου 4172/2013 άρθρο 82 &11 φαίνεται από το γεγονός ότι πέρασαν στο νόμο ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ (άραγε αγορασμένα σε ανατολικές χώρες;) για να πάνε ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ (δημοτικά)Πίσω από αυτό το αίσχος , κρύβονται 5-10 χοντρά βύσματα που θέλουν να βολέψουν τον κώλο τους. Αυτό είναι όλο. Έτσι όλα δουλεύουν στο ελλάντα.
Παράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 20, 2013, 01:24:13 pmΔείτε κι αυτό:Υπεύθυνη Δήλωση για τις ήδη κατατεθείσες αιτήσεις εθελουσίας μετάταξης http://www.deutsch.gr/data_info.php?data_id=2940&cat=24577Αν δεν το δηλώσουμε, από ποιο σημείο προκύπτει ότι παραιτούμαστε;
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 20, 2013, 01:30:28 pmΠαράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 20, 2013, 01:26:48 pmvitiεγώ είπα ότι ο υπουργός μας μπορεί να ορίσει ειδικά κριτήρια για μας όπως ο Άδωνης στο υγείας, τίποτα περισσότεροας κρατήσουμε αυτό προς το παρόν και μην αρχίσουμε πάλι εδώ ποιος διορίστηκε που με ποιο τρόπο γιατί αυτός και όχι εγώ κλπΣωστά!Μα δεν αρχίζω κάτι εγώ.....Δεν αναφέρθηκα καν στο που ποιός κλπ.Απλά ανέτρεξα στα ειδικά κριτήρια του ...Αδώνιδος και τα ανήρτησα για τη διεξαγωγή της συζήτησης.Στις αναρτήσεις συναδέλφων λίγο πιο πάνω θα βρείτε επιφυλάξεις για μοριοδοτήσεις και τα συναφή και όχι στη δική μου αναφορά-διευκρίνηση για το τι ισχύει στο υπ.Υγείας.
Οταν λέω εγώ για Αβραμόπουλους....Δώστου εγκαίνια και ευχαριστίες...http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/minima-ypoyrgoy-paideias-oloklirosi-dhmosias-diaboylefsisΝα μου πεις άμα είσαι ικανός πολιτικός γίνεσαι;
Κάποια ερωτήματα σχετικά με την αίτηση:1. Πριν από λίγους μήνες, μετέφερα τα δικαιώματα μου στο δήμο