*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4793463 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6202 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:54:55 pm »
Ήθελα να μάθω, έστω αυτά τα ασαφή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και όχι από την πρώτη μέρα;

Γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα...οπότε κάτι πρέπει να πούμε για να ενθαρρύνουμε να αυξηθούν οι αιτήσεις..
και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς σενάρια? ::) ::) ::)
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:20:41 »

Αποσυνδεδεμένος angelikiwi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #6203 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:55:25 pm »
Εστω λοιπον οτι η κοζανη δινει 12 πλεονασματα και 12 κενα και γινονται 15 αιτησεις οι 12 για κοζανη  και οι 3 για λαμια. οι 3 που κανουν για λαμια μενουν εξω γιατι εκλεισε τα πλεονασματα της η κοζανη  και ας εχουν περισσοτερα μορια απο τους 12 και ας μενανε 3 θεσεις πανελαδικα να διεκδικηθουν για λαμια και βλεπουν να παιρνουν τις θεσεις αλλοι με λιγοτερα μορια απο αυτους απο την θηβα για παραδειγμα ...

ή φευγουν και μενουν 3 κενες οργανικες πλεον στην κοζανη

γιατι αν φευγουν και επιτρεπετε να μενουν κενα γιατι να μην δημιουργουνται αυτα εσωτερικα ανα περιοχη ....

πραγματικα τι σοι αλγοριθμος ειναι αυτος ....η απαιτηση αυτη πρεπει να ειναι αν ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ Ο ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6204 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:56:01 pm »
μια ωρα ελειψα κ γυρισα κ επαθα σοκ!!!

εγω ειμαι καμενο χαρτι. Στο νομο που ειμαι δεν εχει κενα, στην περιφερεια ελαχιστα, στον τοπο συμφεροντων μου δεν εβγαλε... αν κ δεν ειχα ελπιδα αφου εξεταζονται ανα νομο... Αστα να πανε.

Ειναι πολυ αδικο! Δεν κανω αιτηση κ αν τελικα διωξουν οσους δεν κανουν ας με διωξουν γιατι ετυχε να ειμαι σε λαθος νομο κ ας με εχουν φαει τα κ@λοχιλιομετρα για να μαζεψω αυτα τα πολυποθητα μορια, ας εβγαλα τα ματια μου για ΑΣΕπ κ μεταπτυχιακα!!!

Μπραβο ρε Αρβανιτοπουλε κ η ΟΛΜΕ που καταφερε ακομα μια φορα να μας πουλησει κ να βολεψει τους τοπικους δικους της!!

Δεν σας διώχνουν με ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό  ::)
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6205 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:56:44 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 09:32:02 pm από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:20:41 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6206 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:57:09 pm »

εγω ειμαι καμενο χαρτι. Στο νομο που ειμαι δεν εχει κενα, στην περιφερεια ελαχιστα, στον τοπο συμφεροντων μου δεν εβγαλε... αν κ δεν ειχα ελπιδα αφου εξεταζονται ανα νομο... Αστα να πανε.

Ειναι πολυ αδικο! Δεν κανω αιτηση κ αν τελικα διωξουν οσους δεν κανουν ας με διωξουν γιατι ετυχε να ειμαι σε λαθος νομο κ ας με εχουν φαει τα κ@λοχιλιομετρα για να μαζεψω αυτα τα πολυποθητα μορια, ας εβγαλα τα ματια μου για ΑΣΕπ κ μεταπτυχιακα!!!

Μπραβο ρε Αρβανιτοπουλε κ η ΟΛΜΕ που καταφερε ακομα μια φορα να μας πουλησει κ να βολεψει τους τοπικους δικους της!!

Ελα βρε να σε παρηγορήσω και σένα παραπονιάρικο.
Αν σε διώξουν ποιος θα πλένει, θα σφουγγαρίζει, θα μαγειρέυει για να περνάνε καλά τα βύσματα στην υγειά των κορόιδων.
Και επαναλαμβάνω το γραπτό non paper βγήκε σήμερα. Το προφορικό;

Αποσυνδεδεμένος troll

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6207 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:57:28 pm »
Ήθελα να μάθω, έστω αυτά τα ασαφή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και όχι από την πρώτη μέρα;

Γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα...οπότε κάτι πρέπει να πούμε για να ενθαρρύνουμε να αυξηθούν οι αιτήσεις..
και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς σενάρια? ::) ::) ::)

;D  ;D  ;D  ;D
 ::)  ::)  ::)  ::)
Πρέπει να νευριάσουμε... /  Όταν είσαι
άξιος είσαι ΠΑΝΤΟΥ, Επιλεκτικά άξιος δεν υπάρχει.
(Και ακέραιος.. βεβαίως - βεβαίως)

Αποσυνδεδεμένος Maira.L

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6208 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:57:37 pm »
Ένα από τα σημαντικότερα ερωτήματα παρέμεινε αναπάντητο (σκόπιμα???) Τι σκ...θα κάνουν με όσους δεν πιάσουν τις επιλογές τους??? Θα ισχύει αυτή η λίστα και για δεύτερη ή και τρίτη φάση υποχρεωτικών, πλέον, μετατάξεων? Ε πια έχουμε αγανακτήσει!

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6209 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:59:07 pm »
Με τις εθελοντικές τι θα γίνει; Γιατί δεν μας λένε επιτέλους! Ίσως να είναι η μοναδική ελπίδα γι'αυτούς που είναι μακριά!

Αποσυνδεδεμένος Kostakis1978

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6210 στις: Αυγούστου 22, 2013, 02:59:29 pm »
Τρέξτε μαλάκες στα δυσπρόσιτα και στα νησιά να μαζέψετε τα μόρια και τώρα μπορείτε να τα βάλετε εκεί που ξέρετε...
Καλά τα έγραψε ένας φίλος πιο πριν, όλα γίνονται για να βολευτούν μερικά βύσματα.

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6211 στις: Αυγούστου 22, 2013, 03:00:08 pm »
@silkcut

Ενα ΦΕΚ βγήκε και στο σύστημα υπάρχει τροποποίηση μερικών περιοχών και θέσεων με Yπουργική Απόφαση. Ομως επίσημα ΦΕΚ αλλάζει μόνο με νέο ΦΕΚ που περιεχει διόρθωση του παλιού.
Αυτό ακριβώς σχολίασα.
Τέλος πάντων.
Μετά τις τωρινές διευκρινήσεις νομίζω τα ΦΕΚ δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα.
Πιο ισχυρά είναι τα προφορικά non paper...
έχουν και παραέχουν, από που προκύπτει ρητά στο φεκ ότι η επιλογή δε γίνεται πανελλαδικά?
και εγώ είπα ότι το ένα και μοναδικό  φεκ έχει την υα με την τροποποίηση μερικών περιοχών και θέσεων , σόρρυ αλλά νομίζω ότι είναι σαφέστατο αυτό που γράφω, επίσης κάνε ένα κόπο σε προηγούμενες σελίδες να βρεις σχετική ανάρτηση άλλου συναδέλφου, έτσι ίσως πειστείς.
Υ Γ αν θέλεις συνέχεια μόνο σε πμ παρακαλώ, γίναμε ενοχλητικοί :)
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6212 στις: Αυγούστου 22, 2013, 03:00:36 pm »

Δεν σας διώχνουν με ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό  ::)

Α οκ ησυχασα!!! Κ θα με κανουν μεταταξη που ακριβως οταν βγω στη διαθεσιμοτητα? σε μια περιφερεια που δεν εβγαλε καθολου κενα? σε μια αλλη ακομα μακρυτερα? θα μου δινουν ενα ποσοστο του μισθου μου για καποιο διαστημα??

Ασε να βρω κανενα σπιτι να καθαριζω πιο πολλα θα βγαλω... Κ ας κρατησουν μεσα οποιον να ναι!!!!

Συγνωμη αλλα απογοητευτηκα πολυ...

Αποσυνδεδεμένος Κοράκι

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6213 στις: Αυγούστου 22, 2013, 03:00:59 pm »
Νομίζω ότι ήταν σαφές: όσων οι αιτήσεις δεν ικανοποιηθούν παραμένουν εκεί που ήταν, δηλαδή στη θέση που κατείχαν στη Δευτεροβάθμια!

Αποσυνδεδεμένος alantoufan

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6214 στις: Αυγούστου 22, 2013, 03:01:18 pm »
Αρα λοιπον εχουμε και λεμε :

Εχω πτυχιουχους με πολλα μορια σε νησια και ειναι νεοι με μεταπτυχιακα και ΑΣΕΠ πολλοι !

- Εχω 50ρηδες με οικογεννειες σε πολεις που εχουν μορια μονο  προυπηρεσιας.

αν κανω μεταταξεις οι πρωτοι θ ασκισουν τους αλλους κ θαρθουν μεσα στις πόλεις !

Κανω : εθελοντικες και πανελληνιες όπου οι  με μορια ΑΣΕΠΙΤΕ και διδακτορικα τα βαζουν μεταξυ τους και τους δινω δημοτικα μεσα στον ΝΟΜΟ.

Κανω μετα : υποχρεωτικές αλλα ΟΧΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ και δινω την δυνατοτητα στον οικογεννειαρχη με τις λιγοτερες απωλειες να μεταταγει χωρις να κινδυνευει απο τον 25χρονο με τα πτυχια να φυγει στην ΛΗΜΝΟ  ::) ::) ::) ::) ::)

1000% οι εθελοντικες

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6215 στις: Αυγούστου 22, 2013, 03:01:47 pm »
Εφόσον οι θέσεις που προσφέρονται στην αθμια, είναι οργανικές! Τότε δικαιολογείται απόλυτα ένσταση, από τους ήδη υπηρετούντες εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων στα δημοτικά, οι οποίοι ΔΕΝ έλαβαν μετάθεση τον Ιούνιο στα ΠΥΣΠΕ που τώρα αποτελούν "στόχους" μετάταξης, ελλείψει οργανικών...
Ακόμα συνάδελφοι δεν έχετε καταλάβει ότι άλλο πράγμα η οργανική άλλο η οριστική τοποθέτηση?
Σας το είπα και χτες. Οι οργανικές σας θα μεταφερθούν από τη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144