0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 22, 2013, 02:48:09 pmΉθελα να μάθω, έστω αυτά τα ασαφή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και όχι από την πρώτη μέρα;Γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα...οπότε κάτι πρέπει να πούμε για να ενθαρρύνουμε να αυξηθούν οι αιτήσεις..
Ήθελα να μάθω, έστω αυτά τα ασαφή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και όχι από την πρώτη μέρα;
μια ωρα ελειψα κ γυρισα κ επαθα σοκ!!!εγω ειμαι καμενο χαρτι. Στο νομο που ειμαι δεν εχει κενα, στην περιφερεια ελαχιστα, στον τοπο συμφεροντων μου δεν εβγαλε... αν κ δεν ειχα ελπιδα αφου εξεταζονται ανα νομο... Αστα να πανε.Ειναι πολυ αδικο! Δεν κανω αιτηση κ αν τελικα διωξουν οσους δεν κανουν ας με διωξουν γιατι ετυχε να ειμαι σε λαθος νομο κ ας με εχουν φαει τα κ@λοχιλιομετρα για να μαζεψω αυτα τα πολυποθητα μορια, ας εβγαλα τα ματια μου για ΑΣΕπ κ μεταπτυχιακα!!!Μπραβο ρε Αρβανιτοπουλε κ η ΟΛΜΕ που καταφερε ακομα μια φορα να μας πουλησει κ να βολεψει τους τοπικους δικους της!!
Παράθεση από: troll στις Αυγούστου 22, 2013, 02:50:44 pmΠαράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 22, 2013, 02:48:09 pmΉθελα να μάθω, έστω αυτά τα ασαφή ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ και όχι από την πρώτη μέρα;Γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα...οπότε κάτι πρέπει να πούμε για να ενθαρρύνουμε να αυξηθούν οι αιτήσεις..και τώρα πως θα ζήσουμε χωρίς σενάρια?
@silkcutΕνα ΦΕΚ βγήκε και στο σύστημα υπάρχει τροποποίηση μερικών περιοχών και θέσεων με Yπουργική Απόφαση. Ομως επίσημα ΦΕΚ αλλάζει μόνο με νέο ΦΕΚ που περιεχει διόρθωση του παλιού.Αυτό ακριβώς σχολίασα.Τέλος πάντων.Μετά τις τωρινές διευκρινήσεις νομίζω τα ΦΕΚ δεν έχουν και ιδιαίτερο νόημα.Πιο ισχυρά είναι τα προφορικά non paper...
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 22, 2013, 02:52:40 pmμια ωρα ελειψα κ γυρισα κ επαθα σοκ!!!εγω ειμαι καμενο χαρτι. Στο νομο που ειμαι δεν εχει κενα, στην περιφερεια ελαχιστα, στον τοπο συμφεροντων μου δεν εβγαλε... αν κ δεν ειχα ελπιδα αφου εξεταζονται ανα νομο... Αστα να πανε.Ειναι πολυ αδικο! Δεν κανω αιτηση κ αν τελικα διωξουν οσους δεν κανουν ας με διωξουν γιατι ετυχε να ειμαι σε λαθος νομο κ ας με εχουν φαει τα κ@λοχιλιομετρα για να μαζεψω αυτα τα πολυποθητα μορια, ας εβγαλα τα ματια μου για ΑΣΕπ κ μεταπτυχιακα!!!Μπραβο ρε Αρβανιτοπουλε κ η ΟΛΜΕ που καταφερε ακομα μια φορα να μας πουλησει κ να βολεψει τους τοπικους δικους της!!Δεν σας διώχνουν με ΑΣΕΠ και μεταπτυχιακό
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 22, 2013, 02:45:45 pmΕφόσον οι θέσεις που προσφέρονται στην αθμια, είναι οργανικές! Τότε δικαιολογείται απόλυτα ένσταση, από τους ήδη υπηρετούντες εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων στα δημοτικά, οι οποίοι ΔΕΝ έλαβαν μετάθεση τον Ιούνιο στα ΠΥΣΠΕ που τώρα αποτελούν "στόχους" μετάταξης, ελλείψει οργανικών...Ακόμα συνάδελφοι δεν έχετε καταλάβει ότι άλλο πράγμα η οργανική άλλο η οριστική τοποθέτηση?Σας το είπα και χτες. Οι οργανικές σας θα μεταφερθούν από τη
Εφόσον οι θέσεις που προσφέρονται στην αθμια, είναι οργανικές! Τότε δικαιολογείται απόλυτα ένσταση, από τους ήδη υπηρετούντες εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων στα δημοτικά, οι οποίοι ΔΕΝ έλαβαν μετάθεση τον Ιούνιο στα ΠΥΣΠΕ που τώρα αποτελούν "στόχους" μετάταξης, ελλείψει οργανικών...