*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4790925 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Loggin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δε λατρεύω τίποτα. Οζμπόντεν πια;
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6300 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:20:17 pm »
Φίλε guestteacher, ούτε εγώ θέλω να γίνουν τοπικά, ούτε πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Μόνο και μόνο που ξεκαθαρίστηκε επίσημα τώρα, μία μέρα πριν, η διαδικασία πρέπει να ακυρωθεί διότι οι περισσότεροι έχουν κάνει αίτηση με άλλα δεδομένα στο μυαλό.

Επίσης για τις επιπλέον αιτήσεις: Δεν το ξέρω σίγουρα, αλλά έχω την υποψία (...ή κάτι παραπάνω από αυτό), ότι όσοι δεν πιάσουν τις 2 επιλογές τους και είναι μέσα στη λίστα, θα κλειθούν να καλύψουν κενά ανά την Ελλάδα, πιθανόν με εκ νέου αίτησης προτεραιότητας, σε όσα "παλαβά" μέρη έχουν απομείνει....)

Αν και δυστυχώς η θέση μου είναι 950+ χιλιόμετρα μακρυά από την κατοικία μου, αίτηση δεν κάνω για προφανείς λόγους(...κοροϊδίας από το Υπουργείο, φοβίας τι θα γίνει το όνομα μου όταν μπει στη λίστα, κλπ κλπ)
Οζμπόντεν πια;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:31:13 »

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6301 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:20:47 pm »
Eάν κανείς μέσα στην περιφέρεια δεν δηλώσει π.χ. τα 3 ΙΕΚ που έχει...
Δεν θα πάρουν κανέναν εκεί??
Εάν όπως λέτε όλοι, εάν δεν πιάσει τις επιλογές του, επιστρέφει στη θέση του..???

Δεν το λέμε όλοι. Εγώ και πολλοί άλλοι συνάδελφοι δεν έχουμε πειστεί ότι αυτή η επιστροφή στο ΠΥΣΔΕ μας είναι οριστική. Ετσι όπως το διαβάζω καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει εγγύηση σχετικά με το αν θα κάνει και υποχρεωτικές από τον ίδιο πίνακα. Αυτη ή η αίσθηση υπάρχει σε πολλούς συναδέλφους.

Συνάδελφοι έναν προβληματισμό..
Έχει στην εφαρμογή κανένα πεδίο, Έχω_οργανικη = TRUE
για να το γνωρίζει το σύστημα..??
Ή θα ψάξουν ενά την επικράτεια ποιοι είχαν οργανική για να τους γυρίσουν πίσω...??
Εγώ ρωτάω...Απλώς..

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6302 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:20:59 pm »
Ξαναδιαβασα οτι κυκλοφορει για μεταταξεις απτην αρχη κ ενω ολη την εβδομαδα εχω πελαγωσει νομιζω πως ηρεμησα.

Ξαναδιαβασα κ τις υπουργικες αποφασεις. Λεει στο νομο μου πλεοναζον προσωπικο 40. Κ εγω μεσα (αγνωστο αλλα εγω λεω ναι).

Υποχρεωτικα μετατασσονται στην αλλη ΥΑ στο νομο μου 0. Αρα δεν κανω αιτηση. Δεν θελει να με μεταταξει!!! Με θελει βρε!! Κ τωρα που το διευκρινησε ανα νομο, μου το φωναζει!!! Μην πας!!!

Ωραια σωθκα που λεν κ στο χωριο μου!!! χαχαχαχα!!!

Ετσι για να ευθυμησουμε λιγο...

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6303 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:22:32 pm »
Μήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:31:13 »

Αποσυνδεδεμένος pesos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6304 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:24:16 pm »
Στις μετατάξεις να μετράνε τα μόρια δυσμενών αλλά μόνο για εντός του ίδιου πύσδε, αλλά στις απόσπάσεις από πυσδε σε πυσδε να μην μετράνε τα μόρια των δυσμενών, αλλά μόνο της προυπηρεσίας. Δηλαδή οι βολεμένοι θα έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Πολύ ωραία πράγματα. Αν είναι κάνε και στις αποσπάσεις να μετράνε οι δυσμενείς συνθήκες.
συμφωνώ απολυτα

Αποσυνδεδεμένος Xwris_Elpida

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6305 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:25:31 pm »
Μήπως πρέπει με κάποιον τρόπο να πιέσουμε, για να ανακοινώσουν επιτέλους τι θα γίνει με τις εθελοντικές;

Εδώ βγήκε η ολμε και το μόνο που μας λέει είναι οτι ρώτησε γιατί ακυρώθηκαν οι εθελοντικές. Καμία απάντηση του υπουργού.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #6306 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:25:38 pm »
Ο γατοπαρδος εδω ειναι καλε.Ποιος με ψαχνει; :P
Λοιπον.Καταρχην να απαντησω στην συναδελφο που ειπε οτι οι αιρετοι ξεκαθαρα εχουν πει οτι οι εθελοντικες ακυρωθηκαν.
Οι αιρετοι ΠΟΤΕ δεν ειπαν ξεκαθαρα οτι οι εθελοντικες ακυρωθηκαν.Πριν αρκετο καιρο εγραψαν οτι ..<<ακυρωνουν τις εθελοντικες για να κανουν τις υποχρεωτικες>>Το ακυρωθηκαν απο το ακυρωνουν για να κανουν τις υποχρεωτικες εχει τεραστια διαφορα.Καταρχην σαν εννοια,κατα δευτερον ο λογος των αιρετων ειναι πολιτικος και ολοι το ξερουμε καλα αυτο.
Επισης αν παρουμε παλι τον λογο των αιρετων,ο μπρατης που ειναι και ο πιο ενημερωμενος και ο πιο λαλιστατος,σε συνεχεις και ακαταπαυστες ερωτησεις των συναδελφων για τις εθελοντικες,ακομα και προχτες εγραψε οτι ειναι ΑΓΝΩΣΤΗ η τυχη των εθελοντικων.

Να θυμισω και τα χτεσινα και προχτεσινα του βασιλοπουλου(διευθυντη του υπουργου),που στις επιμονες ερωτησεις των ενωσεων  γαλλικων),στην ερωτηση τι απεγιναν οι εθελοντικες,η απαντηση  ηταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.
Και ξαναλεω.Αν τις ειχαν ακυρωσει,καταρχην ηταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να  βγουν να το πουν,για να δωσουν ετσι την ευκαιρια σε οσους ειχαν κανει αιτηση στις εθελοντικες,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ,ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ.Θα μου πεις,μα ειπαν..οτι μπορουν ολοι να κανουν αιτηση.Ναι...αλλα αν εγω εχω κανει στις εθελοντικες,θεωρω οτι εφοσον δεν εχει βγει καποιο ΦΕΚ που να ακυρωνει τις εθελοντικες,απλα δεν κανω στις νεες.
Αν λοιπον τις ακυρρωναν ,θα επρεπε να το πουν κιολας,χωρια το ΦΕΚ που θα ακυρωνε την προηγουμενη διαδικασια.Ποσο μαλλον οταν ,ενημερωνοντας για ακυρωση,ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.Και μην μου πει κανενας οτι το υπουργειο δεν θελει κοσμο στις υποχρεωτικες,γιατι θα φαει ξυλο απο μενα. :P

Αντιθετα.Αν διευκρινισει οτι οι εθελοντικες ισχυουν,οσοι εχουν κανει αιτηση στις εθελοντικες δεν υπηρχε περιπτωση να κανουν και σε αυτες,εκτος και αν δενε χουν τιποτε να χασουν(τελευταιοι τοποθετηθεντες κλπ)

Σημερα ρωτησα τον προισταμενο μου στην β/θμια τα εξης:
-Αν ακυρωναν τις εθελοντικες δεν θα επρεπε να εχει βγει ενα ΦΕΚ,εγκυκλιος,κατι τετοιο τελοσπαντων που να τις ακυρωνει;
-απαντ:-Σαφως και ναι.
Ερ.-εχει βγει κατι τετοιο μεχρι τωρα;
απ.-οχι βεβαια.
ερ.-Αρα..αυτη τη στιγμη ισχυουν οι εθελοντικες;
απ-σαφεστατα
-Μπορουν να τρεχουν δυο εγκυκλιοι που διεδικουν τις ιδιες θεσεις απο το κρατος;
απ-ΟΧΙ..πρεπει να ακυρωθει η πρωτη διαδικασια
ερ.-Μπορουν να τρεχουν δυο εγκυκλιοι οταν διεκδικουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;
απ-ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΝΑΙ.

Ξαναλεω λοιπον οτι:Εμεις μπλεξαμε τις υποχρεωτικες πλεοναζοντος προσωπικου,με τις εθελοντικες ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΘΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
Αλλες θεσεις διεκδικουν οι υποχρεωτικες  και αλλες οι εθελοντικες.

-Αν ειχαν ακυρωθει,ειχαν καθε λογο να το πουν εγκαιρα..για να τρεξουν περισσοτεροι να κανουν αιτησεις στις υποχρεωτικες.Αντιθετα αυτοι μας λενε συνεχεια οτι δεν ξερουν τι θα γινει με τις εθελοντικες.
-ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕς,ΓΙΑΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙς ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕς,ΦΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 04:31:04 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #6307 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:26:25 pm »

Όχι μόνο αυτό:
Α. πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα τι θα γίνει με όσους ΔΕΝ κάνουν αίτηση
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6308 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:33:05 pm »
@Γατόπαρδος
Συμφωνώ με όσα λές.
Λογικά(?) θα προηγηθούν όμως οι εθελοντικές και μετά οι υποχρεωτικές, καθώς αν γίνει το ανάποδο, οι εθελοντικές πιθανόν να ανοίξουν "τρύπες" στις υποχρεωτικές.

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6309 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:33:53 pm »
Επίσης μη ξεχνάτε ότι οι εθελοντικές μπορεί να υπάρχουν ήδη κάπου κλειδωμένες...

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #6310 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:34:20 pm »
Παράθεση
Εδώ βγήκε η ολμε και το μόνο που μας λέει είναι οτι ρώτησε γιατί ακυρώθηκαν οι εθελοντικές. Καμία απάντηση του υπουργού.
Διαβαστε καλυτερα.,Ουτε καν η ΟΛΜΕ δεν ρωτησε γιατι ακυρωθηκαν.
Ρωτησε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ.
Παράθεση
α.       Γιατί δεν έγιναν οι εθελοντικές μετατάξεις που είχαν προκηρυχθεί;

Καμια απαντηση οντως.Το οτι δενε γιναν  ομως δεν σημαινει οτι δεν θα γινουν.Μαζι με τις υποχρεωτικες.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6311 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:36:03 pm »
Ερώτηση ηλίθιου συμμετέχοντα στο forum (διαχειριστές για μένα το λέω μην το διαγράψετε).

Εγώ χεχε είμαι σε ένα νομό που χεχε δεν έβγαλε πλεονάζοντες χεχεχε.
Όμως έβγαλε κενά χεχε στην ειδικότητα μου χεχε.
Αν εγώ γνωρίζω χεχε ότι θα γίνουν σε τοπικό επίπεδο χεχε έχω φάει τους άλλους στη διάθεση ΠΥΣΔΕ που ήταν από πάνω μου σε μόρια χεχε...

Μεσημεριανές ανησυχίες ενός ηλίθιου...

@Loggin

Το τελευταίο μήνυμα σου είναι όλα τα λεφτά. Γι αυτό μίλησα για μεγάλα αστικά κέντρα. αλλο 1 θέση και άλλο 80  ;) και να τρως τους απέξω...με λίγα λόγια εντός ΠΥΣΔΕ μετρημένα κουκιά είναι τα πράγματα...

--------------------------------------------------------
ΥΓ. Αυτό ακριβώς ρώτησαν;

"Εδώ βγήκε η ολμε και το μόνο που μας λέει είναι οτι ρώτησε γιατί ακυρώθηκαν οι εθελοντικές. Καμία απάντηση του υπουργού."

Αρα θεωρούμε δεδομένα ότι ακυρώθηκαν και απλά ρωτάμε το γιατί;

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 04:41:39 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος Kostakis1978

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6312 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:38:06 pm »
Εάν πραγματοποιηθούν οι εθελοντικές τι θα γίνει με αυτούς που έκαναν και στις 2 αιτήσεις;

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #6313 στις: Αυγούστου 22, 2013, 04:38:20 pm »
Τελικά η απορία μου μένει... Γιατί στην περιοχή μου (που είναι κελεπούρι) έβγαλαν 4 πλεονάζοντες και 4 θέσεις διοικητικού... Γιατί είναι καλοί και θέλησαν να μας βολέψουν ή για να έρθουν 4 άλλοι από μακριά (και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι εδώ να ΜΗΝ κάνουμε αίτηση...)

ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ, με ακούει το ΠΑΡΑΛΟΓΟ?
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144