0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν από λίγο αριθμοί πρωτοκόλλου 127##.Άρα έχουν γίνει 2700!
μα έχεις αυτοχαρακτηριστεί πλεονάζον προσωπικό...
Εγώ θα κάνω μια άλλη ερώτηση...Προσέξτε τη συλλογιστική μου..Συνάδελφος με πολλά μόρια, δηλώνει 2 επιλογές εκτός περιφέρειας..π.χ. από Ρόδο ανατολικη και δυτική θεσ/κηΚάποιος με λιγότερα μόρια δηλώνει πυσπε δωδεκανήσων..Νομίζω, άσχετα με τις προτιμήσεις του, μπαίνει αυτός με τα πολλά μόρια στο πύσπε δωδεκανήσου...? Δηλαδή προηγείται..?
Τελικά υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που να πήγε για την ταυτοπροσωπία;Γιατί ένας που έγραψε είπε ότι αυτός δεν πήρε καμία βεβαίωση ότι παρέδωσε την αίτηση του!Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;Γιατί κάναμε τις αιτήσεις μας με την γυναίκα μου, και αύριο θα πάω στην πιο κοντινή
συνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι
Είμαστε στην αίτηση 2700 με πόσες να έχουν περάσει την ταυτοπροσωπία? 500 - 600 - 1000? Ακόμα και 5000 με 6000 αιτήσεις να γίνουν δεν καλύπτουν τίποτα. Και αυτό γιατί με 2 προτιμήσεις όλες κι όλες οι περισσότεροι θα έχουν βάλει τα μεγάλα αστικά κέντρα και κάποια περιφερειακά με αποτέλεσμα να μείνουν πάρα πολλά κενά στην επαρχία. Αυτά πως θα τα καλύψει το Υπουργείο άμεσα? Δεν προλαβαίνει να κάνει νέο γύρο. Κατά συνέπεια κόσμος και κοσμάκης θα βρεθεί χωρίς να το έχει ζητήσει, με μετάταξη.
Παράθεση από: Lechuck στις Αυγούστου 22, 2013, 06:49:16 pm Είμαστε στην αίτηση 2700 με πόσες να έχουν περάσει την ταυτοπροσωπία? 500 - 600 - 1000? Ακόμα και 5000 με 6000 αιτήσεις να γίνουν δεν καλύπτουν τίποτα. Και αυτό γιατί με 2 προτιμήσεις όλες κι όλες οι περισσότεροι θα έχουν βάλει τα μεγάλα αστικά κέντρα και κάποια περιφερειακά με αποτέλεσμα να μείνουν πάρα πολλά κενά στην επαρχία. Αυτά πως θα τα καλύψει το Υπουργείο άμεσα? Δεν προλαβαίνει να κάνει νέο γύρο. Κατά συνέπεια κόσμος και κοσμάκης θα βρεθεί χωρίς να το έχει ζητήσει, με μετάταξη.Δεν υπάρχει νόμος υποχρεωτικών μετατάξεων, χωρίς αίτησή σου...
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:43:37 pmσυνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι Ανακοινώθηκε αυτό επίσημα;