*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791412 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kost75

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6426 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:21:25 pm »

ομως δεν το εγραψα με την υποψια των βυσματων,δεν το ειχα σκεφτει αυτο,αλλα με το οτι θελουν οπωσδηποτε τον περισσοτερο κοσμο στις υποχρεωτικες και οχι στις εθελοντικες.

Σχολικός σύμβουλος μου είπε ότι τα μόρια συνθηκών διαβίωσης και η πανελλαδικότητα στις αιτήσεις του Μαρτίου μπήκαν ακριβώς για να ικανοποιηθεί βύσμα που δεν μπορούσε να πάρει μετάθεση στο λεκανοπέδιο λόγω έλλειψης μεταθετικών κενών. Άρα, μην κρυβόμαστε, τα βύσματα είναι που έχουν τα πολλά μόρια συνθηκών διαβίωσης που δεν τα έχουν υπηρετήσει λόγω αποσπάσεων (σε ΚΥ ως το 2010 και στα κατά τόπους Γραφεία Εκπαίδευσης χωρίς δική τους αίτηση για τις ανάγκες τάχα της υπηρεσίας) και για πάρτη τους ωφελούνται άθελά τους και αρκετοί εκπ/κοι που έχουν μόρια από πραγματικές υπηρετήσεις και οι οποίοι δεν είναι βύσματα. Μην τους αδικούμε και τους προσβάλλουμε όλους. Έχω πολλά μόρια συνθηκών δεν σημαίνει είμαι βύσμα αλλά σημαίνει ότι εντάσσομαι σε μια ευνοϊκή κατηγορία στην οποία υπάρχουν πολλά βύσματα.

Γι' αυτό λοιπόν τέθηκε άρον άρον το κριτήριο μόρια συνθηκών διαβίωσης για το Μάρτιο. Τι σημαίνει δεν είχαμε διαθεσιμότητες... είχαμε "μη μεταθέσεις" και τα βύσματα ήθελαν τακτοποίηση μέσω μετατάξεων με τα μόρια συνθηκών διαβίωσης. Αν δεν υπήρχαν τα βύσματα με τα πολλά μόρια συνθηκών που ήθελαν οι μετατάξεις να λειτουργήσουν ως μεταθέσεις, τότε τα κριτήρια του Μαρτίου θα ήταν αυτά τα οποία υπάρχουν νομικά για τους διορισμούς: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ + ΥΠΗΡΕΣΙΑ ή ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ + ΑΣΕΠ.

Ο λόγος που δεν έγιναν οι εθελοντικές ασφαλώς δεν ήταν η βυσμάτωση κάποιων άλλων μέσω των υποχρεωτικών, αλλά ο στρατηγικός σχεδιασμός της Κυβέρνησης να μην δαπανήσει 945 μεταταχθέντες χωρίς να τους ενσωματώσει σε υποχρεωτικές μετατάξεις ώστε να κοροϊδέψει τους Κουτόφραγκους.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 22, 2013, 07:24:43 pm από kost75 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:00 »

Αποσυνδεδεμένος no-body

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6427 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:23:15 pm »
Δηλαδη θα καταρτιστει πινακας μοριων ανα ΔΔΕ ανεξαρτητως ειδικοτητας και οι τελευταιοι θα μεταταχθουν υποχρεωτικα υστερα απο καλεσμα για νεες αιτησεις;

Αναρωτιεμαι γιατι ΟΛΜΕ/Υπουργειο δεν εχουν αναφερει κατι σχετικο...

Γιατί ανεξαρτήτως ειδικότητας? ....ανα ειδικότητα....λογικά.

Αποσυνδεδεμένος sympe40

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6428 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:26:31 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Θα βγούν όλα μαζί τα αποτελέσματα ή θα βγούν πρώτα τα εντός, μετά της περιφέρειας και μετά από όλη την Ελλάδα;

Επειδή έχω κάνει αίτηση από άλλο ΠΥΣΔΕ.
Καίγομαι να μάθω γιατί άν δεν πάρω μετάταξη πρέπει να επιστρέψω στο ΠΥΣΔΕ που ανήκω (είμαι στο ΠΥΣΔΕ Κοζάνης και θέλω να έρθω Αθήνα) και επειδή υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα ήθελα να ξέρω αν τουλάχιστον το μάθω πριν να πάω στην Κοζάνη 2 Σεπτεμβρίου.
Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος nisiotisa12

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6429 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pm »
απο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:21:00 »

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6430 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:34:47 pm »
απο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεων
Μετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεων
με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...

Αποσυνδεδεμένος John_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6431 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:37:22 pm »
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.
Θα βγούν όλα μαζί τα αποτελέσματα ή θα βγούν πρώτα τα εντός, μετά της περιφέρειας και μετά από όλη την Ελλάδα;

Επειδή έχω κάνει αίτηση από άλλο ΠΥΣΔΕ.
Καίγομαι να μάθω γιατί άν δεν πάρω μετάταξη πρέπει να επιστρέψω στο ΠΥΣΔΕ που ανήκω (είμαι στο ΠΥΣΔΕ Κοζάνης και θέλω να έρθω Αθήνα) και επειδή υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα ήθελα να ξέρω αν τουλάχιστον το μάθω πριν να πάω στην Κοζάνη 2 Σεπτεμβρίου.
Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.
Ευχαριστώ

Το ποιο λογικό είναι να βγουν όλα μαζί (πυσδε-περιφερεια-πανελλαδικα) και υποθέτω ότι συγχρόνως θα πραγματοποιηθεί και η λεγόμενη β φάση,δηλαδή θα καταρτιστεί πίνακας ανα πυσδε για να γεμίσουν οι θέσεις  που δεν θα έχουν επιλεγεί από κανένα (πιστεύω θα υπάρξουν διοικητικές θέσεις κενές).

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #6432 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:38:49 pm »
Επί της διαδικασίας όμως, αυτό το κουβάρι που δημιούργησαν με 2 διαφορετικές εγκυκλίους να τρέχουν παράλληλα και τους ίδιους υποψηφίους να αιτούνται για μια θέση, πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί να λυθεί.
Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο σε όλους μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:29:26 pm από eidolonen »

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6433 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:39:28 pm »
Σχολικός σύμβουλος μου είπε ότι τα μόρια συνθηκών διαβίωσης και η πανελλαδικότητα στις αιτήσεις του Μαρτίου μπήκαν ακριβώς για να ικανοποιηθεί βύσμα που δεν μπορούσε να πάρει μετάθεση στο λεκανοπέδιο λόγω έλλειψης μεταθετικών κενών.
Άκουσον - άκουσον!!  >:(
Τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να εντοπίζονται και να απομονώνονται!

Αποσυνδεδεμένος alaloum

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6434 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:40:41 pm »
Καλησπέρα παιδιά,
έκανα αίτηση κ δήλωσα πυπσε μετάταξης άσχετα με αυτο που ανήκω(ουτε καν στην ίδια περιφέρεια), αφου τελικά οι μετατάξεις θα γίνουν τελικα πρώτα στα οικεία πυσπε τι θα γίνει;
α)θα μεταταγώ στο οικείο πυσπε έστω και αν δεν το δήλωσα καθόλου σε ότι θεσει περισσέψει;
β)δεν θα πάρω μετάταξη και θα παραμείνω στο πυσδε που ήμουν;
γ)θα μεταταγώ όπου υπάρχει κενό πανελλαδικα;

Αποσυνδεδεμένος razor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6435 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:43:53 pm »

Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;
Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;
Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6436 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:45:55 pm »
Καλησπέρα παιδιά,
έκανα αίτηση κ δήλωσα πυπσε μετάταξης άσχετα με αυτο που ανήκω(ουτε καν στην ίδια περιφέρεια), αφου τελικά οι μετατάξεις θα γίνουν τελικα πρώτα στα οικεία πυσπε τι θα γίνει;
α)θα μεταταγώ στο οικείο πυσπε έστω και αν δεν το δήλωσα καθόλου σε ότι θεσει περισσέψει;
β)δεν θα πάρω μετάταξη και θα παραμείνω στο πυσδε που ήμουν;
γ)θα μεταταγώ όπου υπάρχει κενό πανελλαδικα;
Μια σημαντική ερώτηση...
Την αίτηση την είχες κάνει από παλιά ή σήμερα..?
Το α) σίγουρα όχι...
για β και γ είναι το τεράστιο ερώτημα όλων μας....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #6437 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:47:11 pm »
Ξεκίνησα να διαβάζω αλλά μετά τις 11 σελίδες μπλόκαρα....σόρρυ αλλά είναι και η κούραση μεγάλη - στις 5 έφυγα σήμερα απ το γραφείο! Ως εκείνη την ώρα, έχω να σας πω κανένα μέιλ ή non paper δεν είχε έρθει από υπουργείο μεριά στην ΔΔΕ... τα μαντάτα τα μαθα αφού έφτασα σπίτι!!

ως αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι ΔΔΕ δεν έχουν πρόσβαση στις αιτήσεις σας - δεν μας έχει δωθεί κωδικός και δεν ξέρουμε τι εννοεί ο ποιητής όταν γράφει "ο κωδικός ειναι ίδιος με τον κωδικό του συστήματος μεταφοράς θέσεων" γιατί ως τώρα δεν έχουμε διαχειριστεί κανένα τέτοιο σύστημα. Δεν έχουμε ιδέα τι πρέπει να κάνουμε - να επιβεβαιώσουμε την ορθότητα των μορίων; των μεταπτυχιακών; τι τελοσπάντων; ιδέα δεν έχουμε ! Καμία οδηγία δεν έχουμε λαβει.

για την "διευκρινιστική" θα πω μόνο ότι βγήκε την κατάλληλη στιγμή : αφού είδαν ότι το πράγμα δεν "πολυ-τρέχει" και "δεν τους βγαίνει όπως ήλπιζαν" ! Αυτά που θα έπρεπε να ειχαν απαντηθει στις 14/8 απαντώνται με Πύθιο τρόπο στις 22/8!!  Καθησυχαστικά αλλά καθόλου διευκρινιστικά ! Και οκ το πυσδε - περιφέρεια- επικράτεια το χαμε ψιλλιαστεί και το λέγαμε από μέρες.... αλλά τι γίνεται όταν τα νούμερα δεν βγαίνουν;

όταν πχ η αντίστοιχη σε εμάς α/θμια λέει " έδωσα 20 θέσεις του Χ κλάδου αλλά το υπουργείο ανακοίνωσε 40 "... ( άρα θα μετατάξει 40 ) σε ποιες οργανικές θα τους πάει ; ( και για ποιες οργανικές λέει ; )

όταν το υπουργείο έδωσε 80 πλεονάζοντες του Ψ κλάδου αλλά στην πραγματικότητα είναι 100 ποιά η σκοπιμότητα του να "κρύψει" 20 άτομα; ( τυχαία τα νούμερα) .

το "δεν αλλάζει η υπηρεσιακή κατάσταση" είναι δέσμευση; Γιατί το έγγραφο δεν έχει υπογραφή. Όμως ο αιτών έχει ονοματεπώνυμο. Και μπορεί να έχει οργανική αλλά μπαίνει σε ένα στόχαστρο - με πόσες ώρες την έχει την οργανική του; πόσο κοντά ειναι στην υπεραριθμία;

τα στοιχεία της εντοπιότητας και της μόνιμης κατοικίας, που δεν μοριοδοτούνται, σε τι ακριβώς χρειάζονται; Θα μεταταχθούν στις "αζήτητες" θέσεις υποχρεωτικά όσοι έχουν εντοπιότητα ή ζουν κοντά σε αυτά τα "αζήτητα"; ( ίσως υποσκελίζοντας άλλους με περισσότερα μόρια που όμως δεν έχουν το αβαντάζ της εντοπιότητας/μόνιμης κατοικίας;)

γιατί , ενώ έχεις πχ ΠΕ09-10-12 πλεονάζοντες και το ξερεις ως υπουργείο, δεν βγάζεις θέσεις για αυτούς αλλά τις δίνεις σε ΠΕ01; ( τι σκέφτεσαι να κάνεις με τους ΠΕ01 σε ύστερη φάση και τους καλύπτεις πρώιμα, πού σκέφτεσαι να οδηγήσεις τους πλεονάζοντες ΠΕ09-10 σε δεύτερη φάση; )

ναι, αναφέρθηκε εντόνως σήμερα ότι θα ακολουθήσει β και γ φάση. Πού όμως; σε άλλους κλάδους; στους ίδιους που δεν μετατάχθηκαν αλλά επαναπροκηρύσσοντας τις θέσεις που έμειναν ακάλυπτες;  Τι ακριβώς θα ορίσει την β και γ φάση ;  Σκοπεύεις να κάνεις κάτι για τους άλλους κλάδους που δεν τους αναφέρεις σε αυτή τη φάση; ίσως κάτι ανάλογο με τις ειδικότητες των επαλ; ( ναι, να δαγκώσω τη γλώσσα μου ΄οσο θέλετε αλλά άλλο να πει καταργώ τους φιλολόγους και άλλο τους ιχθυολόγους ή τους λογιστές ή τους νομικής επιστήμης - τυχαία τα παραδείγματα)

Οι εκπαιδευτικοί πάντως είναι πολύ επιφυλακτικοί. Δεν ξέρω αν το δελτίο τύπου ανοίξει την όρεξη σε κάποιους και αύριο κατακλυστούμε από αιτήσεις. Αλλά είναι άδικο να γνωστοποιείς τους όρους του "παιχνιδιού" τελευταία στιγμή και μάλιστα αφαιρώντας από τους ήδη υποβάλοντες αίτηση το δικαιωμα να την τροποποιήσουν ( γιατί πχ ένας με 100 μόρια μπορει να δήλωσε Μαγνησία ενώ δεν ανήκει σε αυτήν ενώ αν δήλωνε Γιάννενα στα οποία ανήκει να έπιανε άνετα την θέση...)

πάω σούπερ μάρκετ και για καφέ να ξελαμπικάρω... σκεφθείτε πολύ , όλοι για το επόμενο βήμα σας.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6438 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:47:26 pm »

Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;
Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;
Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.
>1000 αιτήσεις από τις διευκρινίσεις ως τώρα...
Από αυτά που λέγονται στο forum...

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #6439 στις: Αυγούστου 22, 2013, 07:47:43 pm »
Σε ένα ΠΥΣΔΕ πλεονάζουν 10 ΠΕ80.Οι θέσεις στην Α/θμια είναι 25.Κανένας από το ΠΥΣΔΕ δεν κάνει αίτηση μετάταξης ούτε για το οικείο ΠΥΣΠΕ ούτε για κανένα άλλο. Τι θα γίνει με αυτούς τους 10;(Ας υποθέσουμε ότι καλύπτονται και οι 25 θέσεις του ΠΥΣΠΕ με μετάταξη από άλλες περιοχές)

Λογικά μετατάσσονται υποχρεωτικά (το πότε είναι ένα θέμα) οι 10 τελευταίοι στα μόρια (τα γνωστά 6 κριτήρια) από όλη τη λίστα εκπ/κων του εν λόγω ΠΥΣΔΕ.

Το λογικά δεν λέει πολλά.... 1ον έτσι κι αλλιώς κάποιοι περισσεύουν (δεν είναι όσοι οι πλεονάζοντες τόσες οι θέσεις), 2ον οι δέκα τελευταία στα μόρια υπολογίζοντας μόνο διάθεση, διάθεση και υπεραριθμία, ή ασχέτως οργανικής.. (Ακούω ότι σε μερικές περιοχές οι πλεονάζοντες είναι περισσότεροι από τους σε διάθεση + υπεράριθμους)
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182606
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144