0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ομως δεν το εγραψα με την υποψια των βυσματων,δεν το ειχα σκεφτει αυτο,αλλα με το οτι θελουν οπωσδηποτε τον περισσοτερο κοσμο στις υποχρεωτικες και οχι στις εθελοντικες.
Δηλαδη θα καταρτιστει πινακας μοριων ανα ΔΔΕ ανεξαρτητως ειδικοτητας και οι τελευταιοι θα μεταταχθουν υποχρεωτικα υστερα απο καλεσμα για νεες αιτησεις;Αναρωτιεμαι γιατι ΟΛΜΕ/Υπουργειο δεν εχουν αναφερει κατι σχετικο...
απο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεων
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.Θα βγούν όλα μαζί τα αποτελέσματα ή θα βγούν πρώτα τα εντός, μετά της περιφέρειας και μετά από όλη την Ελλάδα;Επειδή έχω κάνει αίτηση από άλλο ΠΥΣΔΕ.Καίγομαι να μάθω γιατί άν δεν πάρω μετάταξη πρέπει να επιστρέψω στο ΠΥΣΔΕ που ανήκω (είμαι στο ΠΥΣΔΕ Κοζάνης και θέλω να έρθω Αθήνα) και επειδή υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα θα ήθελα να ξέρω αν τουλάχιστον το μάθω πριν να πάω στην Κοζάνη 2 Σεπτεμβρίου.Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος.Ευχαριστώ
Σχολικός σύμβουλος μου είπε ότι τα μόρια συνθηκών διαβίωσης και η πανελλαδικότητα στις αιτήσεις του Μαρτίου μπήκαν ακριβώς για να ικανοποιηθεί βύσμα που δεν μπορούσε να πάρει μετάθεση στο λεκανοπέδιο λόγω έλλειψης μεταθετικών κενών.
Παράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...
Καλησπέρα παιδιά,έκανα αίτηση κ δήλωσα πυπσε μετάταξης άσχετα με αυτο που ανήκω(ουτε καν στην ίδια περιφέρεια), αφου τελικά οι μετατάξεις θα γίνουν τελικα πρώτα στα οικεία πυσπε τι θα γίνει;α)θα μεταταγώ στο οικείο πυσπε έστω και αν δεν το δήλωσα καθόλου σε ότι θεσει περισσέψει;β)δεν θα πάρω μετάταξη και θα παραμείνω στο πυσδε που ήμουν;γ)θα μεταταγώ όπου υπάρχει κενό πανελλαδικα;
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 22, 2013, 07:34:47 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 22, 2013, 07:32:46 pmαπο αρ. πρωτ. αιτήσεων πού είμαστε; έχω μεγάλη περιέργεια για τον ρυθμο αυξησης των αιτήσεωνΜετά την ανακοίνωση ΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ και των φοβερών διευκρινήσεωνμε γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται...Tο ξέρεις από κάπου, ή το υποθέτεις;Λογικά έτσι πρέπει να είναι, αλλά το ξέρουμε με νούμερα;Θα βοηθούσε αρκετά αν οι συνάδελφοι που κάνουν αίτηση ποστάρουν τον αρ.πρωτ.
Παράθεση από: dd2 στις Αυγούστου 22, 2013, 05:57:54 pmΣε ένα ΠΥΣΔΕ πλεονάζουν 10 ΠΕ80.Οι θέσεις στην Α/θμια είναι 25.Κανένας από το ΠΥΣΔΕ δεν κάνει αίτηση μετάταξης ούτε για το οικείο ΠΥΣΠΕ ούτε για κανένα άλλο. Τι θα γίνει με αυτούς τους 10;(Ας υποθέσουμε ότι καλύπτονται και οι 25 θέσεις του ΠΥΣΠΕ με μετάταξη από άλλες περιοχές)Λογικά μετατάσσονται υποχρεωτικά (το πότε είναι ένα θέμα) οι 10 τελευταίοι στα μόρια (τα γνωστά 6 κριτήρια) από όλη τη λίστα εκπ/κων του εν λόγω ΠΥΣΔΕ.
Σε ένα ΠΥΣΔΕ πλεονάζουν 10 ΠΕ80.Οι θέσεις στην Α/θμια είναι 25.Κανένας από το ΠΥΣΔΕ δεν κάνει αίτηση μετάταξης ούτε για το οικείο ΠΥΣΠΕ ούτε για κανένα άλλο. Τι θα γίνει με αυτούς τους 10;(Ας υποθέσουμε ότι καλύπτονται και οι 25 θέσεις του ΠΥΣΠΕ με μετάταξη από άλλες περιοχές)