0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_pe19 στις Αυγούστου 22, 2013, 06:15:45 pmΤελικά υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που να πήγε για την ταυτοπροσωπία;Γιατί ένας που έγραψε είπε ότι αυτός δεν πήρε καμία βεβαίωση ότι παρέδωσε την αίτηση του!Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;Γιατί κάναμε τις αιτήσεις μας με την γυναίκα μου, και αύριο θα πάω στην πιο κοντινή
Τελικά υπάρχει κάποιος άλλος συνάδελφος που να πήγε για την ταυτοπροσωπία;Γιατί ένας που έγραψε είπε ότι αυτός δεν πήρε καμία βεβαίωση ότι παρέδωσε την αίτηση του!Έχει κανένας άλλος αντίστοιχη εμπειρία;Γιατί κάναμε τις αιτήσεις μας με την γυναίκα μου, και αύριο θα πάω στην πιο κοντινή
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 22, 2013, 06:46:00 pmΠαράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:43:37 pmσυνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι Ανακοινώθηκε αυτό επίσημα;ΟΧΙ
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:43:37 pmσυνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι Ανακοινώθηκε αυτό επίσημα;
συνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρι
Παράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:43:37 pmσυνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρινταξει..καλα...αυτα μας τα ειπαν και αλλοι.Ειδες καμια ακυρωση επισημη;ΟΧΙ.Δες οτι εχει γραφτει παραπανω.Ακομα και αυτο το ανεπισημο των γαλλικων να παρουμε,το ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ δεν εχει καμια σχεση με την ακυρωση.Αν ειχαν ακυρωθει θα ελεγαν..ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.Ενσωματωση δεν σημαινει ακυρωση.Καταννοητο;Και η μονη ενσωματωση που μπορει να γινει ειναι στα αποτελεσματα.
Σε ένα ΠΥΣΔΕ πλεονάζουν 10 ΠΕ80.Οι θέσεις στην Α/θμια είναι 25.Κανένας από το ΠΥΣΔΕ δεν κάνει αίτηση μετάταξης ούτε για το οικείο ΠΥΣΠΕ ούτε για κανένα άλλο. Τι θα γίνει με αυτούς τους 10;(Ας υποθέσουμε ότι καλύπτονται και οι 25 θέσεις του ΠΥΣΠΕ με μετάταξη από άλλες περιοχές)
Καλησπέρα, ήμουν στο υπουρΓΕΛΟΙΟ σήμερα, (ένας από τους 85 που περιμέναμε απέξω, ...μας μέτρησε μία συνάδελφος).Το δελτίο τύπου το είδατε, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, απλά υπενθυμίζω ότι είναι δελτίο τύπου . (Αν και ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι μάλλον θα βγει και διευκρινιστική εγκύκλιος, ....υποθέτω μετα τη λήξη των μετατάξεων).Το μόνο παραπάνω που άκουσα από αντιπρόσωπους της ΟΛΜΕ, το οποίο δεν το είδα σε κανένα δελτίο τύπου (είτε του υπουρΓΕΛΟΙΟΥ, είτε της ΟΛΜΕ), και δεν το είδα πουθενά στο νήμα από το πρωϊ που το άφησα ...και σας παρακάλω μην πυροβολήσετε τον αγγελιοφόρο, αν δεν σας/μας αρέσουν τα νέα , είναι το εξής :Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί ο επιθυμητός αριθμός μεταταχθέντων, θα γίνει β' φάση (λογικό) , όπου θα καταρτιστεί πίνακας μορίων από όλους (και τους κατέχοντες οργανική θέση σε σχολείο) εντός ΔΙΔΕ και οι τελευταίοι εξ'αυτών θα μεταταχθούν υποχρεωτικά.Αν ήταν κάποιος από έσας επάνω, παρακαλώ ας με επιβεβαιώσει.Όσον αφορά των αριθμό των αιτήσεων, μας είπαν οτι ο αριθμός που εχει γίνει μέχρι εκεινη την ώρα (περiπου 15:00), είναι περίπου 1700.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 22, 2013, 06:55:00 pmΠαράθεση από: pe20_aneparkis στις Αυγούστου 22, 2013, 06:43:37 pmσυνάδελφοι πάρτε το χαμπάρι οι εθελοντικες πεθανανε ενσωματωθηκαν με τις υποχρεωτικες ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΙΚΑ μαζι με αυτους ηλπιζα και εγω αλλα τελειωσε το πανηγυρινταξει..καλα...αυτα μας τα ειπαν και αλλοι.Ειδες καμια ακυρωση επισημη;ΟΧΙ.Δες οτι εχει γραφτει παραπανω.Ακομα και αυτο το ανεπισημο των γαλλικων να παρουμε,το ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΑΝ δεν εχει καμια σχεση με την ακυρωση.Αν ειχαν ακυρωθει θα ελεγαν..ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.Ενσωματωση δεν σημαινει ακυρωση.Καταννοητο;Και η μονη ενσωματωση που μπορει να γινει ειναι στα αποτελεσματα.
Χθες στο υπουργείο μίλησα με 2 προέδρους ΕΛΜΕ (της τωρινής μου περιοχής και της προηγούμενης). Και οι δύο (ο πρώτος πριν προλάβω να τον ρωτήσω καν) μου είπαν την αίτησή μου για τις εθελοντικές να την ξεχάσω, αυτή την πληροφόρηση έχουν.Προσωπική μου άποψη: Κάποιες διευθύνσεις έχουν υπολογίσει στα κενά τους τις εθελοντικές, κάποιες όχι. Για αυτό και οι εθελοντικές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά τις υποχρεωτικές [θα έχουν και πάλι πλεονάζον προσωπικό στην πρωτοβάθμια αστικών κέντρων και κενές θέσεις στην περιφέρεια]. Περιμένουν να δουν αν θα πιάσουν τα νούμερα. Αν τα πιάσουν, ξεχάστε τις εθελοντικές. Αν όχι, τότε θα κοιτάξουν αν μπορούν να βγάλουν τις εθελοντικές μαζί με την πρώτη φάση των υποχρεωτικών. Το ζήτημα είναι στις περιοχές που έδωσαν εκ νέου τα κενά των εθελοντικών στις υποχρεωτικές, αν το άθροισμα υποχρεωτικών και εθελοντικών αιτήσεων που πρέπει να γίνουν δεκτές με βάση τα αποτελέσματα δεν ξεπερνά κατά πολύ τις πραγματικές κενές θέσεις. Επειδή δεν ξέρουν από τώρα με βεβαιότητα πώς θα πάνε οι αιτήσεις, καθώς τα νούμερα ήταν χαμηλά, τις κρατάνε καβάτζα. Αν τα νούμερα έμεναν χαμηλά όπως φαινόταν προχθές (880 αιτήσεις) τότε σίγουρα θα τις εμφάνιζαν, για αυτό και ειπώθηκε ότι θα είχαμε απάντηση σήμερα. Εφόσον όμως έχουν γίνει 2 χιλιάδες ακόμα αιτήσεις σε λιγότερο από 48 ώρες και αναμένονται αρκετές ακόμα μέχρι το βράδυ, θεωρώ μάλλον βέβαιο ότι δε θα τρέξουν και θα ακυρωθούν. Δε θα το κάνουν όμως άμεσα, μέχρι να εξασφαλίσουν ότι όντως θα συμπληρωθούν οι θέσεις. Αν οι αιτήσεις είναι θεαματικά υψηλές, μπορούν να προσθέσουν τον αριθμό θέσεων σε όσες περιοχές δεν υπολόγισαν τις εθελοντικές ή να κάνουν επόμενη φάση μετατάξεων με αυτά τα κενά, ή ακόμα και να τα αφήσουν για του χρόνου. Όντως είναι βλέποντας και κάνοντας μέχρι να ολοκληρωθεί η συλλογή αιτήσεων.
Αυτοί που δεν πιάνουν τις 2 επιλογές τους, δε μετατάσσονται σε κενά μέχρι να συμπληρωθεί η λίστα..?Η γυρνανε στην θέση τους..Αυτό σκοπίμως το άφησε ασαφές το υπουργείο..Λίστα με μητσοτακομόρια ?? Γιατί λες και αυτοί που έχουν οργανική..Γιατί αυτοί σίγουρα δεν είνια πλεονάζον προσωπικό...