0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mackis στις Αυγούστου 22, 2013, 09:42:33 pmΘα σας το χαλάσω: Από την αρχή ήταν σχεδόν ξεκάθαρο (το είχαμε τονίσει εδώ αρκετοί) ότι μιλάμε για μετατάξεις εντός περιοχής ή περιφέρειας. Αλλιώς δεν θα τα ανακοίνωνε ανά περιφέρεια. Ακόμα και ένας να πάρει εκτός περιφέρειας θα είναι λάθος κατά την άποψή μου. Τραγικό λάθος και βιασύνη από το Υπουργείο που δεν διαμόρφωσε σωστά την ιστοσελίδα (δε φταίνει οι διαχειριστές, αυτοί που δεν τους το είπανε φταίνε). Για το ποιοι θα κάνουν αίτηση πάλι ήταν ξεκάθαρο: οι εκπαιδευτικοί των κλάδων τάδε.Για το τι θα γίνει μετά αυτοτρομοκρατηθήκαμε, μπήκαμε σε διαθεσιμότητα, αυτοαπολυθήκαμε κ.λ.π. χωρίς να μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Μπορεί αυτό, μπορεί εκείνο, διαθεσιμότητες, απολύσεις, κ.λ.π. Α! καταργήσαμε και τα ΕΑΕΠ.Το έχουμε πει και αλλού: Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι και τα νησιά είναι Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ήταν "πλυντήριο" διορισμών, μεταθέσεων, αποσπάσεων κ.α. Όοοολοι αυτοί που έπαιρναν αποσπάσεις από νησιά για ξηρά (ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ-φορείς) θα γυρίσουν στα νησιά. Αυτό θα γίνει τώρα.
Θα σας το χαλάσω: Από την αρχή ήταν σχεδόν ξεκάθαρο (το είχαμε τονίσει εδώ αρκετοί) ότι μιλάμε για μετατάξεις εντός περιοχής ή περιφέρειας. Αλλιώς δεν θα τα ανακοίνωνε ανά περιφέρεια. Ακόμα και ένας να πάρει εκτός περιφέρειας θα είναι λάθος κατά την άποψή μου. Τραγικό λάθος και βιασύνη από το Υπουργείο που δεν διαμόρφωσε σωστά την ιστοσελίδα (δε φταίνει οι διαχειριστές, αυτοί που δεν τους το είπανε φταίνε). Για το ποιοι θα κάνουν αίτηση πάλι ήταν ξεκάθαρο: οι εκπαιδευτικοί των κλάδων τάδε.Για το τι θα γίνει μετά αυτοτρομοκρατηθήκαμε, μπήκαμε σε διαθεσιμότητα, αυτοαπολυθήκαμε κ.λ.π. χωρίς να μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Μπορεί αυτό, μπορεί εκείνο, διαθεσιμότητες, απολύσεις, κ.λ.π. Α! καταργήσαμε και τα ΕΑΕΠ.Το έχουμε πει και αλλού: Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι και τα νησιά είναι Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ήταν "πλυντήριο" διορισμών, μεταθέσεων, αποσπάσεων κ.α. Όοοολοι αυτοί που έπαιρναν αποσπάσεις από νησιά για ξηρά (ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ-φορείς) θα γυρίσουν στα νησιά. Αυτό θα γίνει τώρα.
Παράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 10:09:42 pmΠαράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 22, 2013, 10:04:53 pmΠαράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 22, 2013, 09:55:59 pmΠαράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 09:51:35 pmΕχουν ακουστεί φήμες για παράταση?Ναι, μέχρι αύριο στις 23:59.Στις 24:00 θα βγουν τα φαντασματααααα Συναδελφε δεν σε ειρωνευτηκα και συγνωμη αν ακουστηκε ετσι.Προσπαθω να αποφορτισω λιγακι την ολη κατασταση στην οποια βρισκομαστε ολοι εδω και τοσες μερες.....και παλι συγνωμη!!! Σοβαρά ρώτησα
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 22, 2013, 10:04:53 pmΠαράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 22, 2013, 09:55:59 pmΠαράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 09:51:35 pmΕχουν ακουστεί φήμες για παράταση?Ναι, μέχρι αύριο στις 23:59.Στις 24:00 θα βγουν τα φαντασματααααα Συναδελφε δεν σε ειρωνευτηκα και συγνωμη αν ακουστηκε ετσι.Προσπαθω να αποφορτισω λιγακι την ολη κατασταση στην οποια βρισκομαστε ολοι εδω και τοσες μερες.....και παλι συγνωμη!!! Σοβαρά ρώτησα
Παράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 22, 2013, 09:55:59 pmΠαράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 09:51:35 pmΕχουν ακουστεί φήμες για παράταση?Ναι, μέχρι αύριο στις 23:59.Στις 24:00 θα βγουν τα φαντασματααααα
Παράθεση από: razor στις Αυγούστου 22, 2013, 09:51:35 pmΕχουν ακουστεί φήμες για παράταση?Ναι, μέχρι αύριο στις 23:59.
Εχουν ακουστεί φήμες για παράταση?
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 22, 2013, 09:58:52 pmΠαράθεση από: mackis στις Αυγούστου 22, 2013, 09:42:33 pmΘα σας το χαλάσω: Από την αρχή ήταν σχεδόν ξεκάθαρο (το είχαμε τονίσει εδώ αρκετοί) ότι μιλάμε για μετατάξεις εντός περιοχής ή περιφέρειας. Αλλιώς δεν θα τα ανακοίνωνε ανά περιφέρεια. Ακόμα και ένας να πάρει εκτός περιφέρειας θα είναι λάθος κατά την άποψή μου. Τραγικό λάθος και βιασύνη από το Υπουργείο που δεν διαμόρφωσε σωστά την ιστοσελίδα (δε φταίνει οι διαχειριστές, αυτοί που δεν τους το είπανε φταίνε). Για το ποιοι θα κάνουν αίτηση πάλι ήταν ξεκάθαρο: οι εκπαιδευτικοί των κλάδων τάδε.Για το τι θα γίνει μετά αυτοτρομοκρατηθήκαμε, μπήκαμε σε διαθεσιμότητα, αυτοαπολυθήκαμε κ.λ.π. χωρίς να μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Μπορεί αυτό, μπορεί εκείνο, διαθεσιμότητες, απολύσεις, κ.λ.π. Α! καταργήσαμε και τα ΕΑΕΠ.Το έχουμε πει και αλλού: Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι και τα νησιά είναι Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ήταν "πλυντήριο" διορισμών, μεταθέσεων, αποσπάσεων κ.α. Όοοολοι αυτοί που έπαιρναν αποσπάσεις από νησιά για ξηρά (ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ-φορείς) θα γυρίσουν στα νησιά. Αυτό θα γίνει τώρα.
Ένας σοβαρός φορέας σε ένα σοβαρό κράτος όταν ζητάει να στελεχώσει κάποια υπηρεσία του λέει: Θέλω τόσους ανθρώπους για τόσες θέσεις με αυτά τα κριτήρια και θα ακολουθηθεί η Α διαδικασία. Αν δεν γεμίσουν οι θέσεις, θα ακολουθηθεί η
Στον ΑΝΤ1 είπαν ότι μάλλον θα δοθεί παράταση για τις αιτήσεις. Προφανώς αύριο το πρωί θα ελέγξουν την πορεία των αιτήσεων και αν δεν τους βγαίνουν τα νούμερα, θα δώσουν παράταση.Σε περίπτωση που γίνει επίσημη ακύρωση των εθελοντικών μετατάξεων ή το θέμα δεν ανακινηθεί ποτέ ξανά, πόσοι από εσάς είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες ενέργειες για τη δικαίωσή σας; Θα μπορούσαμε ομαδικά με ενστάσεις ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια να πετύχουμε κάτι; Ή ακόμα και για τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων που μας αποκλείει σε σχέση με άλλους.Έστω να διαμαρτυρηθούμε, να κάνουμε κάτι!
@greedoΣωστά τα λες. Ακόμη και σήμερα θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες διορθώσεις. Εγώ π.χ. τη χρονιά που πήρα απόσπαση ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ έπαιρνα επίδομα παραμεθορίου ενώ τις άλλες χρονιές που υπηρετούσα 400 χλμ μακρυά όχι γιατί η περιοχή που είμαι διορισμένη δε θεωρείται παραμεθόριος. Και τι με νοιάζει εμένα που έχω νοίκια, μετακομίσεις διπλά πάγια κτλ; Και γιατί να παίρνω επίδομα όταν υπηρετώ στο σπίτι μου;
5. Όσοι μεταταχθούν σε ΕΑΕΠ τα οποία συγχρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, υπάρχει κίνδυνος, εφόσον σταματήσει η χρηματοδότηση, να ακυρωθεί η θέση τους; Οι θέσεις στην Πρωτοβάθμια είναι οργανικές θέσεις ή λειτουργικά κενά;Απάντηση: ΟΧΙ, διότι καταλαμβάνουν οργανική θέση και ως γνωστόν το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί μόνο θέσεις αναπληρωτών στα ΕΑΕΠ. Οι θέσεις στην Πρωτοβάθμια ή στη Διοίκηση είναι οργανικές θέσεις.
31-12-2015 λήγει το ΕΣΠΑ για τα δημοτικά σχολεία ΕΑΕΠ. Τι θα γίνει τότε για τους εκπαιδευτικούς που θα έχουν μεταταχθεί σε αυτά?Απάντηση: Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Το ΕΣΠΑ αφορά χρηματοδότηση για την πρόσληψη αναπληρωτών. Εφόσον τα ΕΑΕΠ θα λειτουργούν πλέον με μόνιμο προσωπικό δε χρειάζεται η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ.