0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!
και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:10:48 pmΠαράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έρευνα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και για 2.000 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν μηδενικό ωράριο διδασκαλίας τα τελευταία έτη.Που ήταν κρυμμένοι τόσο καιρό όλοι αυτοί και τους ανακαλύψαν τώρα;
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έρευνα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και για 2.000 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εμφανίζονται να έχουν μηδενικό ωράριο διδασκαλίας τα τελευταία έτη.
Παράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 08:00:37 amΠαράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!αν και όποτε καταργηθούν θέσεις κάποιου κλάδου για να επιλεγούν οι διαθέσιμοι θα κριθούν όλοι του κλάδου και όχι μόνο οι διαθεσίτες ΠΥΣΔΕ (άρθρο 90), ξεχωρίστε τις διαδικασίες για να ξεφορτωθείτε περιττά άγχη και ανασφάλειες .
Δεν ήταν κρυμμένοι... Αν κοιτούσατε καλά γύρω σας (στις καταστάσεις μισθοδοσίας, στο τελευταίο/πρώτο πρακτικό) θα βλέπατε ότι ζουν ανάμεσά μας.... ΔΕν ξέρω όμως αν τους φτάνουν για να τους αγγίξουν....
Είπα να μην το πω για να μην ανοίξω τα μάτια σε κάποιους,αλλά έχουν καταντήσει τόσο προκλητικοί οι οπαδοί του ''πυσδε πρώτα'' που δεν αντέχω:βάζουμε στοίχημα οτι θα πάει ΚΑΙ πανελλαδικά το όλο θέμα??Και το λέω μετά λόγου γνώσεως...Αλήθεια πιστεύετε οτι μόνο εσείς έχετε τα πρωτεία στις λαμογιές??Αν νομίζετε οτι όλοι εμείς οι αδικημένοι θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να σας βλέπουμε να παίρνετε τις θέσεις,καληνύχτα...Εδώ θα είμαστε τη Δευτέρα και τα ξαναλέμε..."Κανείς δεν πάει στο πόλεμο γυμνός,ειδικά όταν παίζεται η ζωή του..."...
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 23, 2013, 12:16:17 pmΔεν ήταν κρυμμένοι... Αν κοιτούσατε καλά γύρω σας (στις καταστάσεις μισθοδοσίας, στο τελευταίο/πρώτο πρακτικό) θα βλέπατε ότι ζουν ανάμεσά μας.... ΔΕν ξέρω όμως αν τους φτάνουν για να τους αγγίξουν....Δεν τους βλέπαμε όμως και δια ζώσης!
Για να γινει αυτο θα πρεπει να υπαρξει εσήγηση διευθυντή εκπαιδευσης και ποιος θα τους δωσει στεγνά οφου τόσα χρονια τους κάλυπταν? εφοσον δεν υπαρχουν ξεκαθαρα κριτηρια οταν πέσουν τα τηλέφωνα απο ανώτερους ολα θα τακτοποιηθούν. Θα την πληρώσουν βεβαια καποιοι και αυτοι θα ειναι οι έχοντες τη μικρότερη πολιτικη στηριξη
Δεδομένο: Το υπουργείο θέλει όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις.Ερώτημα: Αυτή τη διευκρίνιση ότι όποιος έχει οργανική θέση χωρίς πλήρες ωράριο δεν χρειάζεται να κάνει αίτηση μετάταξης γιατί τη δώσανε; Τι θα τους πείραζε να “τσιμπούσαν” μερικές αιτησούλες ακόμα και από κάποιους υπεράριθμους; Μήπως πίσω απο αυτο υπάρχει μια στοχοποίηση των σε διάθεση ΠΥΣΔΕ που τους ξεχωρίζει από τους υπεράριθμους;
Απολογούμαι που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να τσεκάρω τα ήδη αναρτηθέντα..Οπότε ίσως επικαλύπτω ήδη υπάρχουσα ανάρτηση.Ο καθείς ας τηρήσει τις επιφυλάξεις του και ας υποβάλεισε σχετική κριτική επεξεργασία την Νέα ανάρτηση από Vukentra 16 Sept - Hμερομηνία νέας σφαγής εκπαιδευτικών
Παράθεση από: silkcut στις Αυγούστου 23, 2013, 12:15:41 pmΠαράθεση από: marvac στις Αυγούστου 23, 2013, 08:00:37 amΠαράθεση από: elenhb στις Αυγούστου 23, 2013, 07:50:58 am και εγώ ακόμη δεν έχω αποφασίσει!!!!μέχρι και κέρμα έριξα!!!!!παραλογισμός!με απασχολεί αν όσοι είναι στη διάθεση ΠΥΣΔΕ κινδυνεύουν άμεσα με διαθεσιμότητα και το μέλλον της ειδικότητας μου-Πληροφορική-στα δημοτικά!!!!σαφώς και δεν ξέρω πως να τα ζυγίσω!Κι εγώ έριξα κλήρο! Έχουμε λαλήσει!αν και όποτε καταργηθούν θέσεις κάποιου κλάδου για να επιλεγούν οι διαθέσιμοι θα κριθούν όλοι του κλάδου και όχι μόνο οι διαθεσίτες ΠΥΣΔΕ (άρθρο 90), ξεχωρίστε τις διαδικασίες για να ξεφορτωθείτε περιττά άγχη και ανασφάλειες .Όλο μου το άγχος φεύγει με αυτό που λες αλλά τι να κάνω που είμαι ανασφαλής.....
Ο θάνατος σου, η ζωή μου- αυτό ισχύει πλέον και ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Μία συνάδελφος πήγε για ταυτοπροσωπία στη Διεύθυνση και η υπάλληλος που την εξυπηρετούσε, της ίδιας ειδικότητας, της λέει με υφος και έκδηλη ικανοποίηση: "Πάντως να ξέρεις εγώ έχω πάνω από 100 μόρια, σε τρώω κανονικά!"