0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπό κατάληψη οι Διευθύνσεις στη Σαλονίκη λέει το alfavita. Λόγος για παράταση?
Από το πρωί ακούγεται πως ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολύ μικρότερος από τις θέσεις για μετάταξη. Ιδίως μετά τις διευκρινίσεις του υπουργού που έκοψε τα φτερά πολλών....ακούγεται για παράταση από το πρωί.....να δούμε τι θα γίνει και με τις αποσπάσεις μετά , γιατί θα πάνε ακόμα πιο πίσω....
Η Διέυθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης ΔΕΝ είναι υπο κατάληψη, πήρα τηλέφωνο πριν λίγο. Χθεσινή είδηση αυτή περί καταλήψεων.
Συνάδελφοι, να κάνει κανεις αίτηση σε αχαρτογράφητα ύδατα είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. Αν δεν βγει ξεκάθαρη διαδικασία , δεν θα κάνω αίτηση. Είναι μάταιο. Τους δίνουμε με την υπογραφή μας την τύχη μας στα χέρια τους. Τι αίτηση να κάνω; Να παω πού; Όταν δεν έχω καταλάβει τι κάνω, δεν το κάνω!
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 23, 2013, 01:18:25 pmΣυνάδελφοι, να κάνει κανεις αίτηση σε αχαρτογράφητα ύδατα είναι λάθος κατά τη γνώμη μου. Αν δεν βγει ξεκάθαρη διαδικασία , δεν θα κάνω αίτηση. Είναι μάταιο. Τους δίνουμε με την υπογραφή μας την τύχη μας στα χέρια τους. Τι αίτηση να κάνω; Να παω πού; Όταν δεν έχω καταλάβει τι κάνω, δεν το κάνω!απλή λογική.
ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΌλες αυτές τις ημέρες , διαβάζουμε παντού για τις υποχρεωτικές μετατάξεις των εκπαιδευτικών από την
Το ότι έχουν διπλασιασθεί οι αιτήσεις είναι ένα δεδομένο.Οι ταυτοποιήσεις όμως δεν αντιστοιχούν στον αριθμό (ακόμη τουλάχιστον)
Έχουν πει πότε θα βγάλουν τα αποτελέσματα;