0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 23, 2013, 03:00:22 pm..και εμείς που κάναμε αίτηση μετάταξης.. και δεν πιάνουμε τις περιοχές που δηλώσαμε τι γίνεται;;;;εκανες και την υπευθυνη δηλωση για τις εθελουσιες?
..και εμείς που κάναμε αίτηση μετάταξης.. και δεν πιάνουμε τις περιοχές που δηλώσαμε τι γίνεται;;;;
Παράθεση από: pesos στις Αυγούστου 23, 2013, 03:04:15 pmΠαράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 23, 2013, 03:00:22 pm..και εμείς που κάναμε αίτηση μετάταξης.. και δεν πιάνουμε τις περιοχές που δηλώσαμε τι γίνεται;;;;εκανες και την υπευθυνη δηλωση για τις εθελουσιες?οχι υπεύθυνη δήλωση δεν έκανα...
Παράθεση από: ken στις Αυγούστου 23, 2013, 02:34:24 pmΠάντως νομίζω ότι οι συγχωνεύσεις, γίνονται αιτία απώλειας οργανικών αλλά όχι τόσο πολλών όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά (εκτός αν συγχωνευτούν 2 σχολεία με 12αρια τμήματα που κάνουν ένα τμήμα). Μην ξεχνάτε ότι οι οργανικές (έτσι κι αλλιώς) βγαίνουν σε ομάδες σχολείων.Μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε γιατί νομίζετε ότι "οι συγχωνεύσεις, γίνονται αιτία απώλειας οργανικών"; Ποιος νόμος ορίζει κάτι τέτοιο; Λέτε "Μην ξεχνάτε ότι οι οργανικές (έτσι κι αλλιώς) βγαίνουν σε ομάδες σχολείων." Δεν γνωρίζω αυτήν την πατέντα. Ίσως μου διέφυγε παλαιότερα, ίσως να είναι καινούργια. Μπορείτε να μου εξηγήσετε περί τίνος πρόκειται και να μου αναφέρετε κι εδώ το σχετικό νόμο;
Πάντως νομίζω ότι οι συγχωνεύσεις, γίνονται αιτία απώλειας οργανικών αλλά όχι τόσο πολλών όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά (εκτός αν συγχωνευτούν 2 σχολεία με 12αρια τμήματα που κάνουν ένα τμήμα). Μην ξεχνάτε ότι οι οργανικές (έτσι κι αλλιώς) βγαίνουν σε ομάδες σχολείων.
Παράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 23, 2013, 03:05:56 pmΠαράθεση από: pesos στις Αυγούστου 23, 2013, 03:04:15 pmΠαράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 23, 2013, 03:00:22 pm..και εμείς που κάναμε αίτηση μετάταξης.. και δεν πιάνουμε τις περιοχές που δηλώσαμε τι γίνεται;;;;εκανες και την υπευθυνη δηλωση για τις εθελουσιες?οχι υπεύθυνη δήλωση δεν έκανα...Καλά,αυτό είναι το πιο βασικό.
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 23, 2013, 03:07:41 pmΠαράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 23, 2013, 03:05:56 pmΠαράθεση από: pesos στις Αυγούστου 23, 2013, 03:04:15 pmΠαράθεση από: WHITE στις Αυγούστου 23, 2013, 03:00:22 pm..και εμείς που κάναμε αίτηση μετάταξης.. και δεν πιάνουμε τις περιοχές που δηλώσαμε τι γίνεται;;;;εκανες και την υπευθυνη δηλωση για τις εθελουσιες?οχι υπεύθυνη δήλωση δεν έκανα...Καλά,αυτό είναι το πιο βασικό.για υπεύθυνη δήλωση δεν γνώριζε κανείς που ρώτησα...σε δ/νση εκπαίδευσης..
Λοιπόν καρντάσια, τώρα που τελείωσε το πανηγύρι νιώθω μια χαρά με τον εαυτό μου που ΔΕΝ έκανα την αίτηση. Σας ευχαριστώ για την παρέα σας όλες αυτές τις ρημαδομέρες και δεν θα χαθούμε μέσω του φόρουμ. Έτσι απλά από περιέργεια και για το γαμώτο, κατάλαβε κανένας τουλάχιστον τι θα γίνει με όσους έκαναν αίτηση σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν οι θέσεις; Γυρνάνε στη θέση τους ή παίρνουν βαλίτσα για παραπέρα;
Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι;-Ούδε σε γάμο ρίχνονται ούδε σε χαροκόπι.
@ΓατόπαρδεΑ ρε και να γίνει κανένα θαύμα... Ξέρεις εσύ... Τι να πω...