0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστυχώς ΟΛΜΕ / ΕΛΜΕ έχουν χάσει την μπάλα και τελικά δεν ξέρω κατά πόσο παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης .
3. Υποχρεουμαστε να υπηρετησουμε τη θεση που θα παρουμε? Και αν ναι, ποσο?4. Δικαιωμα μεταθεσης θα χουμε?5. Αν ανοιξουν αλλοι νομοι σε επομενες φασεις, θα μπορουμε να ξανακανουμε αιτηση?
Νομιζω ηρθε η ωρα να ασχοληθούμε με το μετα των μεταταξεων...1. Με τι κριτήρια θα γινει η τοποθετηση των μεταταχθεντων? Θα προηγούνται παλι αυτοι που προερχονται απο την οικεια διδε?2. Οι αιτήσεις αποσπασεις μας θα ακυρωθουν? Γιατι καποιος μπορει να εκανε αιτηση για πιασει οργανικη, αλλα να θελει να αποσπαστει σε φορεα η ακομα και πυσδε/πυσπε για προσωπικους του λογους.3. Υποχρεουμαστε να υπηρετησουμε τη θεση που θα παρουμε? Και αν ναι, ποσο?4. Δικαιωμα μεταθεσης θα χουμε?5. Αν ανοιξουν αλλοι νομοι σε επομενες φασεις, θα μπορουμε να ξανακανουμε αιτηση?Ουφ, αυτά! Και αλλα πολλά που δεν μπορω τωρα να τα σκεφτω γιατι θα τρελαθω!
Παράθεση από: ken στις Αυγούστου 23, 2013, 03:10:49 pmΜπορεί κάποιος να παραμείνει υπεράριθμος στην οργανική του μέχρι να βρεθεί άλλο οργανικό κενό και να τον μετακινήσει το ΠΥΣΔΕ εκεί. Λέτε "απώλεια ωρών άρα (δυνάμει) απώλεια οργανικών" Απαντώ: Δεν χάνεται η οργανική παρά μόνο στην περίπτωση κατάργησης σχ. μονάδας, απόσπασης στο εξωτερικό, ίσως και σε κάποια άλλη πολύ εξαιρετική περίπτωση. Τώρα σχετικά με τις οργανικές σε ομάδες σχολείων. Εγώ έχω οργ. στο Χ σχολείο, δουλεύω όμως σε άλλα 3 ή και 4. Η οργανική μου συγκροτήθηκε στο σχολείο μου και όχι στην ομάδα σχολείων όπου ανήκει το σχολείο μου. Αν κρίνομαι υπεράριθμη είναι γιατί δεν συμπληρώνω στο δικό μου σχολείο κι ας δίνουν τα γύρω σχολεία ώρες για συμπλήρωση ωραρίου. Τα λέω αυτά γιατί μπορεί, μετά από τόση παραπληροφόρηση, κάποιοι συνάδελφοι να έχουν οδηγηθεί σε λάθος κινήσεις, νομίζοντας ότι έχουν χάσει την οργανική τους.ολόσωστα όσα λες συνάδελφε και εντέλως εντός θέματος,ενημερωθείτε γιατί χανόμαστε
Μπορεί κάποιος να παραμείνει υπεράριθμος στην οργανική του μέχρι να βρεθεί άλλο οργανικό κενό και να τον μετακινήσει το ΠΥΣΔΕ εκεί. Λέτε "απώλεια ωρών άρα (δυνάμει) απώλεια οργανικών" Απαντώ: Δεν χάνεται η οργανική παρά μόνο στην περίπτωση κατάργησης σχ. μονάδας, απόσπασης στο εξωτερικό, ίσως και σε κάποια άλλη πολύ εξαιρετική περίπτωση. Τώρα σχετικά με τις οργανικές σε ομάδες σχολείων. Εγώ έχω οργ. στο Χ σχολείο, δουλεύω όμως σε άλλα 3 ή και 4. Η οργανική μου συγκροτήθηκε στο σχολείο μου και όχι στην ομάδα σχολείων όπου ανήκει το σχολείο μου. Αν κρίνομαι υπεράριθμη είναι γιατί δεν συμπληρώνω στο δικό μου σχολείο κι ας δίνουν τα γύρω σχολεία ώρες για συμπλήρωση ωραρίου. Τα λέω αυτά γιατί μπορεί, μετά από τόση παραπληροφόρηση, κάποιοι συνάδελφοι να έχουν οδηγηθεί σε λάθος κινήσεις, νομίζοντας ότι έχουν χάσει την οργανική τους.
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 23, 2013, 09:25:32 pmΣυνάδελφοι!Οι πανηγυρισμοί του υπουργείου γι υπερκάλυψη μπορεί να είναι παραπλανητικοίΘυμηθείτε ότι το ΔΙΔΕ-περιφερεια- ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ βγηκε προχτές!Που σημαίνει ότι πάρα πολλοί απο την επαρχία έκαναν αιτήσεις για αστικά κέντρα, που όμως απλά θα απορριφθούν, αφού θα καλυφθούν από τους εντός ΔΙΔΕ.Οπότε θεωρώ ότι ναι μεν καλύφθηκαν οι αριθμοι, αλλά όχι οι θέσεις.Για να δουμε τώρα αν θα μετακινήσουν πανελλαδικα.... Και να μην ξεχάσω κάποιους σαν εμένα που έκανα αίτηση αλλά όχι ταυτοποίσηση... Οπότε ποια νούμερα μετράνε;
Συνάδελφοι!Οι πανηγυρισμοί του υπουργείου γι υπερκάλυψη μπορεί να είναι παραπλανητικοίΘυμηθείτε ότι το ΔΙΔΕ-περιφερεια- ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ βγηκε προχτές!Που σημαίνει ότι πάρα πολλοί απο την επαρχία έκαναν αιτήσεις για αστικά κέντρα, που όμως απλά θα απορριφθούν, αφού θα καλυφθούν από τους εντός ΔΙΔΕ.Οπότε θεωρώ ότι ναι μεν καλύφθηκαν οι αριθμοι, αλλά όχι οι θέσεις.Για να δουμε τώρα αν θα μετακινήσουν πανελλαδικα....
ας κάνουμε μια.... ύπουλη σκέψη : ως τώρα η οργανική χάνεται με απόσπαση στο εξωτερικό. Στο σχέδιο για το νέο λύκειο αναφέρεται ότι η οργανική δεν χάνεται στην περίπτωση απόσπασης στο εξωτερικό.... Εδώ συμβαίνουν δύο τινά : α. ή που θέλει να καλύψει τους δικούς του τους οποίους θα αποσπάσει ή β. που θέλει να καταργήσει την έννοια "διάθεση ΠΥΣΔΕ" και μη δημιουργήσει άλλη στρατιά διαθεσιτών... το ερώτημα στο β είναι : τίνι τρόπω θα πετύχει την κατάργηση της έννοιας "διάθεση ΠΥΣΔΕ"; ( καθότι να τοποθετήσει τους πάντες σε οριστική τοποθέτηση δεν γινεται ....) χμμμμμ
δεν ξέρει κανείς αν οι αιτήσεις που δεν ταυτοποιήθηκαν θεωρηθούν έγκυρες ή όχι. Η αίτηση ανάκλησης αναφέρει " διότι δεν υφίστανται πλέον οι λόγοι που επέβαλαν την αρχική υποβολή της".