0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο πιο μεγάλος κίνδυνος αποτυχίας ενός αγώνα είναι να μην τον δώσουμε
Παράθεση από: 2013 στις Αυγούστου 24, 2013, 10:25:04 amκαλημέρα.... πέρα από τον αλγόριθμο που είναι επτασφράγιστος δεν θα ΄πρεπε να δημοσιοποιηθούν τα μόρια κάθε μετατασσόμενου, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη στην παρούσα διαδικασία, για να μαντέψουμε ί σ ω ς πως λειτούργησε ο μηχανισμός ?? Στις μεταθέσεις, αντίστοιχα, σε κάθε Διεύθυνση - όπως τόσα χρόνια ξέρουμε - αναρτώνται οι πίνακες με τα μόρια δυσμενών συνθ., οικογεν. κατάστασης, πού υπηρετεί ο καθένας (σε ποιό σχολείο ή στη διάθεση) κλπ.Κανονικά, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν ΠΡΙΝ τα τελικά αποτελέσματα. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ εν προκειμένω δεν προβλέπονται; Κι αν υπάρχουν λάθη και "λάθη" σε ό,τι δηλώθηκε, πώς θα διορθωθούν;και πότε ; Την επόμενη χρονιά ; Νομίζω πως όλοι έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε: είτε κάναμε αίτηση μετάταξης, είτε όχι. Νομίζω.Εϊναι , νομίζω, η μοναδική φορά που ούτε η διαδικασία είναι γνωστή, ούτε επιτρέπεται αλλαγή στην αίτηση, ούτε ακύρωση, ουτε ένσταση.Για μένα αυτό μυρίζει παγίδα. Αλλά, ρε αδερφέ, ο νόμος τι λέει; Ξέρει κανείς; Δικαιώματα δεν έχουμε πια;
καλημέρα.... πέρα από τον αλγόριθμο που είναι επτασφράγιστος δεν θα ΄πρεπε να δημοσιοποιηθούν τα μόρια κάθε μετατασσόμενου, τα οποία έχουν ληφθεί υπόψη στην παρούσα διαδικασία, για να μαντέψουμε ί σ ω ς πως λειτούργησε ο μηχανισμός ?? Στις μεταθέσεις, αντίστοιχα, σε κάθε Διεύθυνση - όπως τόσα χρόνια ξέρουμε - αναρτώνται οι πίνακες με τα μόρια δυσμενών συνθ., οικογεν. κατάστασης, πού υπηρετεί ο καθένας (σε ποιό σχολείο ή στη διάθεση) κλπ.Κανονικά, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν ΠΡΙΝ τα τελικά αποτελέσματα. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ εν προκειμένω δεν προβλέπονται; Κι αν υπάρχουν λάθη και "λάθη" σε ό,τι δηλώθηκε, πώς θα διορθωθούν;και πότε ; Την επόμενη χρονιά ; Νομίζω πως όλοι έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε: είτε κάναμε αίτηση μετάταξης, είτε όχι. Νομίζω.
Με τη μεταφορά των οργανικών από το Υπουργείο στα σχολεία μπορεί να βγάλει σε διαθεσιμότητα όλους οσους βρίσκονται σε διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς να χρειάζεται να καταργήσει άλλους κλάδους.
Παράθεση από: gaz στις Αυγούστου 24, 2013, 01:25:22 pmΜε τη μεταφορά των οργανικών από το Υπουργείο στα σχολεία μπορεί να βγάλει σε διαθεσιμότητα όλους οσους βρίσκονται σε διάθεση ΠΥΣΔΕ χωρίς να χρειάζεται να καταργήσει άλλους κλάδους.Ετσι εξηγειται το αρθρο στη vukentra. Μολις κανει συγχωνευσεις-καταργησεις σχολικων μοναδων, ο εκπαιδευτικος θα απολυεται αυτοδικαια διοτι καταργειται η οργανικη του θεση.Πραγματικα, οσοι πηραν τωρα μεταταξη σωθηκαν διοτι οι διευθυνσεις δε θα κλεισουν ποτε!
(1)Οργανική θέση στο σχολείο για όλους τους εκπαιδευτικούς, «χωρίς όρια ωρών και γραφειοκρατικά τερτίπια τοποθέτησης, που γεννούν ανασφάλεια και αδιαφάνεια».Πού ακριβώς λέει ότι οι οργανικές φεύγουν από το υπουργείο και πάνε στα σχολεία;(1) Λέει ότι ακόμα και αυτοί που δεν είχαν οργανική (επειδή βάσει νόμου δεν μπορούσε να συσταθεί οργανική κάτω από Χ ώρες) θα αποκτήσουν. (2) Φανταστειτε λοιπόν αυτο το κακιστο σεναριο. Απο 1 Σεπτεμβρη μας μεταφερουν τις οργανικες στα σχολεια. Χαμος στις ειδησεις ,πανηγυρια για πληρωμενους δημοσιογραφους ..Και στις 16 συγχωνευουν σχολεια και ΣΥΜΦΩΝΩΣ με το συνταγμα χανονται οι οργανικές ..Σοφό ..και γω που νομιζα ...Άλλο το τι φανταζόμαστε και περιμένουμε όλοι ότι θα μας κάνουν και άλλο το τι είπε.(3) Δεν νομιζω οτι ειναι προϊόν φαντασίας. Αληθεια λεει : ' ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 'Δεν ειπε : δεν θα κανω συγχωνευση ... Τωρα αν μετα την συγχωνευση πας στο σχολειο και δεν εχεις ουτε ωρα , αυτός θα πει : Δεν μπορω να κανω τιποτ ,εκανα οτι μπορουσα σας εδωσα όλους οργανικες αλλα δεν μπορω ναχω σχολειά με 15 μαθητες ..Και η κοινωνια θα χειροκροτησει !Οντως βρηκαμε την εκπληξη ..