0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΦΕΚ γιου να μη σου πω (γενικώς και αορίστως φυσικά να μην παρεξηγηθούμε κιόλας έτσι;) Αχ τι άλλο θα γράψουμε εδώ μέσα για να ξεχάσουμε τον πόνο μας!
Λατρεμένο υπουργείο! Δεν σε αφήνει να πλήξεις ποτέ! Όχι δεν έκανα αίτηση προσωπικά, σας καταλαβαίνω όμως όλους εσάς που κάνατε και αγωνιάτε. Έχω κι εγώ ενδιαφέρον όμως να μάθω τι κάνανε φίλοι και γνωστοί. Καλή τύχη!
Παράθεση από: dragadroun στις Αυγούστου 26, 2013, 05:34:46 pmΛατρεμένο υπουργείο! Δεν σε αφήνει να πλήξεις ποτέ! Όχι δεν έκανα αίτηση προσωπικά, σας καταλαβαίνω όμως όλους εσάς που κάνατε και αγωνιάτε. Έχω κι εγώ ενδιαφέρον όμως να μάθω τι κάνανε φίλοι και γνωστοί. Καλή τύχη!Ε, ρε και να δεις το όνομα σου, φαρδιά πλατιά, να δούμε τι θα κάνεις.
τό μόνο που μάθαμε σήμερα είναι ότι όσοι μεταταχθουν στην διοίκηση ( όχι στα ΙΕΚ) θα πάνε στις κατά τόπους διευθύνσεις ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: bitch στις Αυγούστου 26, 2013, 05:37:50 pmτό μόνο που μάθαμε σήμερα είναι ότι όσοι μεταταχθουν στην διοίκηση ( όχι στα ΙΕΚ) θα πάνε στις κατά τόπους διευθύνσεις ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 26, 2013, 05:58:00 pmΠαράθεση από: bitch στις Αυγούστου 26, 2013, 05:37:50 pmτό μόνο που μάθαμε σήμερα είναι ότι όσοι μεταταχθουν στην διοίκηση ( όχι στα ΙΕΚ) θα πάνε στις κατά τόπους διευθύνσεις ΠΡΩΤΟ
Παράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 26, 2013, 06:02:40 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 26, 2013, 05:58:00 pmΠαράθεση από: bitch στις Αυγούστου 26, 2013, 05:37:50 pmτό μόνο που μάθαμε σήμερα είναι ότι όσοι μεταταχθουν στην διοίκηση ( όχι στα ΙΕΚ) θα πάνε στις κατά τόπους διευθύνσεις ΠΡΩΤΟ