0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν βλέπω να στρώνει το πρόγραμμα στα σχολεία πριν τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου!
Αντε παλι με τις τοποθετησεις και τα μορια.Αμ..διαθεσιμοτητα μας χρειαζεται,για να καταλαβαινουμε ποια ειναι τα σοβαρα,που ο νους μας αμεσως στο ποιος προηγηται απο τον αλλον για να φαμε εμεις το καλυτερο σχολειο.Κατσε καλη μου να παρεις την μεατταξη,κατσε μην βρεθεις σε καμια λιστα περιεργη,και μετα σκεφτεσε και την τοποθετιση.Αμ το αλλο;Θυμαστε πότε κανατε αιτηση στις υποχρεωτικες;;Μηπως την προηγουμενη βδομαδα;;Και λετε οτι περιμενετε πολυ καιρο για τα αποτελεσματα;;Οι αιτησεις για τις εθελοντικες θυμαστε ποτε εγιναν;;που ξεροσταλασαμε ολο το καλοκαιρι και ακομα τιποτα;Λοιπον αντε σοβαρευτητε μερικοι,γιατι οκ..προκαλευτε ασυστολα.
Εμαθα γιατί υπάρχει η καθυστέρηση:Ο υπουργος επειδή δεν εμπιστεύεται κανένα ΠΕ19/20 τους έδιωξε όλους από την παρασκευή και προσπαθεί ακόμα με τους συμβούλους του να βρεί πως ανοίγει ο υπολογιστής για να τρέξει το πρόγραμμα...
Φίλε μου, πολλοί έκαναν μετάταξη στην Α/θμια για να αποκτήσουν οργανική θέση σε σχολείο που επιθυμούν και είναι κοντά τους για να σταματήσουν επιτέλους να ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους στο πήγαινε-έλα. Διότι σε πολλά μέρη της Ελλάδος έχει πολλά απομακρυσμένα σχολεία μέσα στον ίδιο νομό. Οπότε ναι, μερικούς τους ενδιαφέρει να ξέρουν με ποια μόρια θα γίνει η τοποθέτηση, γιατί είχαν πολλά μόρια και δεν τίθεται καν θέμα να μην πάρουν μετάταξη ή να βρεθούν στα κατσάβραχα. Δεν είναι θέμα ποιος θα "φάει" το καλύτερο σχολείο. Τι εννοείς " καλύτερο" σχολείο; Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το σχολείο που επιθυμεί. Άλλος αυτό που δίνει μόρια, άλλος αυτό που είναι στο κοντά στο σπίτι του και άλλος αυτό που έχει καλό σύλλογο κτλ κτλ.
Παράθεση από: seisaxtheia στις Αυγούστου 26, 2013, 09:16:22 pmΦίλε μου, πολλοί έκαναν μετάταξη στην Α/θμια για να αποκτήσουν οργανική θέση σε σχολείο που επιθυμούν και είναι κοντά τους για να σταματήσουν επιτέλους να ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους στο πήγαινε-έλα. Διότι σε πολλά μέρη της Ελλάδος έχει πολλά απομακρυσμένα σχολεία μέσα στον ίδιο νομό. Οπότε ναι, μερικούς τους ενδιαφέρει να ξέρουν με ποια μόρια θα γίνει η τοποθέτηση, γιατί είχαν πολλά μόρια και δεν τίθεται καν θέμα να μην πάρουν μετάταξη ή να βρεθούν στα κατσάβραχα. Δεν είναι θέμα ποιος θα "φάει" το καλύτερο σχολείο. Τι εννοείς " καλύτερο" σχολείο; Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια για το σχολείο που επιθυμεί. Άλλος αυτό που δίνει μόρια, άλλος αυτό που είναι στο κοντά στο σπίτι του και άλλος αυτό που έχει καλό σύλλογο κτλ κτλ.πάντα ο καθένας ψάχνει το καλύτερο για τον εαυτό του. πίστεψέ με φίλη μου, μακάρι να ήμουν μέσα στο νομό μου κ ας πήγαινα κ στα κατσάβραχα.το τι χιλιόμετρα έχω γράψει τόσα χρόνια (για να φτάσω στο νομό του σχολείου) δε θα το πιστέψεις.