*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4782224 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eirini23

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #7826 στις: Αυγούστου 27, 2013, 11:50:36 am »
Πηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'
και μου ειπε μια γυναικα, ου παλιοφαλλοκράτη. Ήταν προφανώς μια υπάλληλος, μια διοικητικός ή μια Κυρία. Αυτό έπρεπε να πεις.
Όσο για την πληροφορία που δίνεις, δεν είναι αξιόπιστη. Σήμερα θα βγουν.

Ενταξει βρε Ειρηνη η κυρα αυτη μπορει να βαριοτανε ή να μην ηξερε ειπε ενα αυριο να ησυχασει....

Εσενα ποιες ειναι οι πηγες σου?? Εχουμε καμια πληροφορα κ για την ωρα???  :D :D (λεμε κ κανενα αστειακι γιατι θα τρελλαθουμε αλλιως...)
Μίλησα με τον Μπράτη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #7827 στις: Αυγούστου 27, 2013, 11:50:59 am »
Είπαν τώρα στον ΣΚΑΪ ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο θα βγουν σήμερα.

Αποσυνδεδεμένος pv

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το Υπουργείο !! Τον ΠΔΕ !! Τον Προισταμενο
    • Προφίλ
« Απάντηση #7828 στις: Αυγούστου 27, 2013, 11:52:03 am »
Πηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'
και μου ειπε μια γυναικα, ου παλιοφαλλοκράτη. Ήταν προφανώς μια υπάλληλος, μια διοικητικός ή μια Κυρία. Αυτό έπρεπε να πεις.
Φυσικα και δεν ειναι αξιοπιστη η πληροφορία ,,,,  ;D ;D ;D ;D ;D ;D αφου την εδωσε μια "γυναικα"  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
(μην παρεξηγηθητε ... πλακα κανω)

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7829 στις: Αυγούστου 27, 2013, 11:53:01 am »

Ενταξει βρε Ειρηνη η κυρα αυτη μπορει να βαριοτανε ή να μην ηξερε ειπε ενα αυριο να ησυχασει....

Εσενα ποιες ειναι οι πηγες σου?? Εχουμε καμια πληροφορα κ για την ωρα???  :D :D (λεμε κ κανενα αστειακι γιατι θα τρελλαθουμε αλλιως...)
Μίλησα με τον Μπράτη

Και τυι ακριβώς σου είπε?Και αν ξέρει ο Μπράτης πώς δεν το έβγαλε στο φέεις του?Περίεργο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος pv

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το Υπουργείο !! Τον ΠΔΕ !! Τον Προισταμενο
    • Προφίλ
« Απάντηση #7830 στις: Αυγούστου 27, 2013, 11:54:21 am »

Μίλησα με τον Μπράτη
τωωωωρα , αυτος κι'άν ειναι αξιόπιστος ....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θα προτιμησω την "γυναικα" ...

Αποσυνδεδεμένος ieremias

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7831 στις: Αυγούστου 27, 2013, 11:54:47 am »
Ορίστε και οι υποχρεωτικές μεταθέσεις αργότερα...

http://ipaideia.gr/kai-ipoxreotikes-metatheseis-tha-exei-to-menou-gia-tous-kathigites.88f66e7c2cba6ef61809b2c53da40a9f.html

Αποσυνδεδεμένος CopyPaste

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7832 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:06:56 pm »
Έχουνε μπλέξει τις μεταθέσεις με τις μετατάξεις , τα αυγά με τα πασχάλια αυτά τα "ειδησεογραφικά"....

Πραγματικά για γέλια.

Συνάδελφοι μετά από τόσες ημέρες δεν μπορώ να ξεπεράσω την απάτη της διευκρίνησης 2 του δελτίου τύπου...

Ειλικρινά, είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοροϊδίας και της εξαπάτησης που αντιμετωπίζει ο κλάδος των καθηγητών.

Θα μου πεις έβγαζε μάτι ότι μπορούν να σε μετακινήσουν και υποχρεωτικά. Εδώ έχουμε να κάνουμε ωστόσο με ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ που θα μας βοηθούσε να πάρουμε μία απόφαση ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ! Ειναι δυνατόν να έχουμε φτασει στο σημείο μια διευκρίνιση να αποτελεί γρίφο; Μα τόσο σατανικά μυαλά τελικά; Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. ΚΑΙ ΝΑΙ...υπήρξαν συνάδελφοι που το πίστεψαν(αφού όπως μου λένε ...δεν έχουμε τπτ να χάσουμε...το πολύ πολύ να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν) και κάποιοι που απλά ....ήλπιζαν ότι θα ισχύσει το θετικό σενάριο της όλης διευκρίνισης.

Φοβερό! Δηλαδή αν δεν μεταταγείς τελικά (διότι έχουν συμπληρωθεί όλα τα κενά) τι άλλο θα μπορούσε να γράφει σαν διευκρίνιση; Ότι θα απολυθείς;

Και τώρα ανάλογα με τα κέφια τους θα αποφασίσουν αν θα έχει και δεύτερη φάση ή θα συμπληρώσουν τα κενά όλα κατά βούληση...

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7833 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:10:44 pm »
τελικα η ασαφεια στην προκυρηξη επιβεβαιώνεται....αυτο το "οσοι δεν παρουν μεταταξη ΤΕΛΙΚΑ..." πριν αλέκτωρ λαλήσει 3 το βλεπουμε να ερχεται...

οεο....τελικα το ΤΕΛΙΚΑ μαλλον ειναι μετα απο απροσδιοριστο αριθμων μεταταξεων με βαση την βαση δεδομενων που δημιουργηθηκε...

Αποσυνδεδεμένος kostaslbc

• Νέο μέλος
  • *
  • ΑΠΕΡΓΙΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #7834 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:14:28 pm »
εγώ πιστεύω ότι ,είτε κάναμε αίτηση για μετάταξη είτε όχι,
μπορούν να μας ξεπαστρέψουν μια χαρά.
Στο αν έκανα αίτηση θα κολλήσουν?

Εδώ χωρίς αποδέσμευση από το ΚΥΣΔΕ φέραν διοικητικούς σε δνσεις!!

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7835 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:15:28 pm »
σωστα.... απλα τωρα εδωσες προτεραιότητα στον εαυτο σου...το επαιξες σιγουράκι...

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7836 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:16:41 pm »
εγώ πιστέυω ότι ,είτε κάναμε άιτηση για μετάταξη είτε όχι,
μπορούν να μας ξεπαστρέυουν μια χαρά.
Στο αν έκανα αίτηση θα κολλήσουν?

Εδώ χωρίς αποδέσμευση από το ΚΥΣΔΕ φέραν διοικητικούς σε δνσεις!!

Καλά και παλιότερα το ΚΥΣΔΕ μόνο την άποψη του έλεγε αλλά τις υπογραφές τις έβαζαν....μετά βέβαια έβγαιναν και έλεγαν ότι αυτοί τις αντιρρήσεις τους τις εξεφρασαν.
Και η ζωή συνεχιζόταν στο μικρό σπίτι στο λιβάδι...

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7837 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:19:01 pm »
Καθίστε ρε παιδιά.
Η Καθημερινή το έγραψε. Ας περιμένουμε να δούμε.
Προσωπικά, το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά (σε σημείο να ακούγομαι κουραστικός) θα τους ταράξω στη νομιμότητα, μέσω δικαστικών προσφυγών.
Είχα κάνει αίτηση στις εθελοντικές (έχω καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν παραιτούμαι και αίτηση ενημέρωσης σε σχέση με την εξέλιξη της διαδικασίας). έκανα και στις πρόσφατες αν και είχα οργανική με 12 ώρες (ήθελα να έρθω πιο κοντά στο τόπο συμφερόντων μου). Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να με τοποθετήσουν οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν είμαστε περισσότεροι μπορούμε να το πετύχουμε. Μόνος του ο καθένας λίγα πράγματα θα κάνει. 

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7838 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:21:27 pm »
Καθίστε ρε παιδιά.
Η Καθημερινή το έγραψε. Ας περιμένουμε να δούμε.
Προσωπικά, το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά (σε σημείο να ακούγομαι κουραστικός) θα τους ταράξω στη νομιμότητα, μέσω δικαστικών προσφυγών.
Είχα κάνει αίτηση στις εθελοντικές (έχω καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν παραιτούμαι και αίτηση ενημέρωσης σε σχέση με την εξέλιξη της διαδικασίας). έκανα και στις πρόσφατες αν και είχα οργανική με 12 ώρες (ήθελα να έρθω πιο κοντά στο τόπο συμφερόντων μου). Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να με τοποθετήσουν οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν είμαστε περισσότεροι μπορούμε να το πετύχουμε. Μόνος του ο καθένας λίγα πράγματα θα κάνει.

Καλά θα κάνεις. αλλά η πραγματικότητα έχει ως εξής αν όλοι εδώ μέσα που έχουν πει δικαστικές προσφυγές το έιχαν κάνει και είχαν δικαιωθεί θα είχαμε τουλάχιστον 3 υπουργούς με δις ισόβια. Κατά τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο να φωνάζεις.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7839 στις: Αυγούστου 27, 2013, 12:22:47 pm »
τι λετε βρε παιδια τωρα? εχω π.χ. 130 μορια εκανα αιτηση δεν επιασα τιποτα. Με πανε στου διαολου τη μανα κ τον αλλον με 30 επειδη δεν εκανε αιτηση τον αφηνουν στα αυγα του κ στη βθμια κιολας?? γινονται αυτα?? απο εκεινον θα το ξεκινησουν κ ρωτηστε κ τον Μπρατη κ την γυναικα στον υπουργο!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)