0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 27, 2013, 11:43:34 amΠαράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 27, 2013, 11:08:21 amΠηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'και μου ειπε μια γυναικα, ου παλιοφαλλοκράτη. Ήταν προφανώς μια υπάλληλος, μια διοικητικός ή μια Κυρία. Αυτό έπρεπε να πεις.Όσο για την πληροφορία που δίνεις, δεν είναι αξιόπιστη. Σήμερα θα βγουν.Ενταξει βρε Ειρηνη η κυρα αυτη μπορει να βαριοτανε ή να μην ηξερε ειπε ενα αυριο να ησυχασει....Εσενα ποιες ειναι οι πηγες σου?? Εχουμε καμια πληροφορα κ για την ωρα??? (λεμε κ κανενα αστειακι γιατι θα τρελλαθουμε αλλιως...)
Παράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 27, 2013, 11:08:21 amΠηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'και μου ειπε μια γυναικα, ου παλιοφαλλοκράτη. Ήταν προφανώς μια υπάλληλος, μια διοικητικός ή μια Κυρία. Αυτό έπρεπε να πεις.Όσο για την πληροφορία που δίνεις, δεν είναι αξιόπιστη. Σήμερα θα βγουν.
Πηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'
Παράθεση από: PAMELA27 στις Αυγούστου 27, 2013, 11:48:43 amΠαράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 27, 2013, 11:43:34 amΠαράθεση από: vkvl στις Αυγούστου 27, 2013, 11:08:21 amΠηρα τηλ στο γραφειο του υπουργου -2103443505- και μου ειπε μια γυναικα: 'αυριο...'και μου ειπε μια γυναικα, ου παλιοφαλλοκράτη. Ήταν προφανώς μια υπάλληλος, μια διοικητικός ή μια Κυρία. Αυτό έπρεπε να πεις.Όσο για την πληροφορία που δίνεις, δεν είναι αξιόπιστη. Σήμερα θα βγουν.Ενταξει βρε Ειρηνη η κυρα αυτη μπορει να βαριοτανε ή να μην ηξερε ειπε ενα αυριο να ησυχασει....Εσενα ποιες ειναι οι πηγες σου?? Εχουμε καμια πληροφορα κ για την ωρα??? (λεμε κ κανενα αστειακι γιατι θα τρελλαθουμε αλλιως...)Μίλησα με τον Μπράτη
εγώ πιστέυω ότι ,είτε κάναμε άιτηση για μετάταξη είτε όχι,μπορούν να μας ξεπαστρέυουν μια χαρά.Στο αν έκανα αίτηση θα κολλήσουν?Εδώ χωρίς αποδέσμευση από το ΚΥΣΔΕ φέραν διοικητικούς σε δνσεις!!
Καθίστε ρε παιδιά. Η Καθημερινή το έγραψε. Ας περιμένουμε να δούμε. Προσωπικά, το επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά (σε σημείο να ακούγομαι κουραστικός) θα τους ταράξω στη νομιμότητα, μέσω δικαστικών προσφυγών. Είχα κάνει αίτηση στις εθελοντικές (έχω καταθέσει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν παραιτούμαι και αίτηση ενημέρωσης σε σχέση με την εξέλιξη της διαδικασίας). έκανα και στις πρόσφατες αν και είχα οργανική με 12 ώρες (ήθελα να έρθω πιο κοντά στο τόπο συμφερόντων μου). Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ να με τοποθετήσουν οπουδήποτε στην Ελλάδα. Αν είμαστε περισσότεροι μπορούμε να το πετύχουμε. Μόνος του ο καθένας λίγα πράγματα θα κάνει.