0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αιρετοί της
Οι εθελοντικές δεν θα γινούν....Αν ήταν να γίνουν δεν θα είχαν δώσει στις υποχρεωτικές και αυτές τις θέσεις.Και το αναλύω:π.χ. Στην Α Αθηνας είχαν δώσει για Πληροφορική 36 θέσεις και τα ολοήμερα ΕΑΕΠ ήταν περίπου 72, τα μισά.Τώρα δίνουν 81 θέσεις για να καλύψουν τα ΕΑΕΠ και τα κλασικά ολοήερα.Αλλα 36 άτομα τι να τα κάνουν Πρωτοβάθμια.Κατάλαβαν ότι οι εθελονικές οδηγούσαν σε ανταλλαγή πληθυσμών... και με το πρόσχημα της Τροικαςτο έκοψαν...Αυτά πιστευώ... ο καιρός θα δείξει....
Υπάρχει κάποιος ο οποίος να έχει κάποια σοβαρή πληροφόρηση για το πότε θα ανακοινωθούν???Εχω βαρεθεί να διαβάζω συνεχώς για τον Μπράτη.. Οι αιρετοί της δευτεροβάθμιας τι ακριβώς κάνουν?? Στην τελική το θέμα των μετατάξεων αφορά σε πρώτο λόγο τη δευτεροβάθμια!Ελεος πια με την ανικανότητά τους! Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία ένας τόσο μεγάλος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων προσπαθεί να ενημερωθεί για το μέλλον της εργασιακής του κατάστασης μέσω forum, sites και συζητήσεων μεταξύ μας! Για να μην αναφερθώ στο ότι για να βγει άκρη περί των λεπτομερειών της Υ.Α. ο ένας συνάδελφος έπαιρνε τον άλλον τηλ και μέσω συζητήσεων μόνο καταφέραμε να βγάλουμε έστω μία άκρη, που κι αυτή πολύ αμφιβάλλω αν είναι ορθή.. Τι να πω.. Κι όλ' αυτά μόλις μία εβδομάδα πριν την επίσημη αρχή της σχολικής χρονιάς!! Οταν συνειδητοποιήσουμε πόσο αναξιόπιστοι είναι όλοι εκείνοι που κινούν τα συγκεκριμένα νήματα, μόνο τότε θα σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας (ακόμα και μέσα στα forum!?!) και θα αντιδράσουμε ! (όπως οφείλουμε, πρωτίστως στους εαυτούς μας αλλά και στο μαθητικό δυναμικό αυτής της χώρας.)
Παράθεση από: eirini23 στις Αυγούστου 27, 2013, 04:14:57 pm Οι αιρετοί της
Εντωμεταξύ έχουμε μια σύγχυση σε σχέση με ποιός είναι ο "καλός" συνδικαλιστής. Ο Μπράτης θεωρείται "καλός" επειδή είναι όλη την ημέρα στο facebook και δημοσιεύει ειδήσεις και εγκυκλίους που του δίνουν από το υπουργείο. Αυτός είναι ο "συνδικαλιστής"; Αυτός είναι ο συνδικαλισμός; Συνδικαλιστής είναι αυτός υπερασπίζεται τα συμφέρονται του κλάδου με κάθε μέσο και με κάθε προσωπικό κόστος. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι πρώην ΠΑΣΟΚοι κατέβηκαν στις εκλογές της ΔΟΕ σε μια παράταξη με ολίγον από ΠΑΣΟΚ. Δεν τόλμησαν να αποκυρήξουν (όχι επικοινωνιακά) τους άχρηστους που μας οδήγησαν έως εδώ. Τους κανονικοποιησαν στη συνείδηση των συναδέλφων. Συνδικαλιστής δεν είναι αυτός που μας λέει αν πήραμε απόσπαση, όσο κι αν αυτό θεωρούμε ότι μας διευκολύνει, ούτε αυτός που αναλώνεται σε "καλημέρες" και τραγουδάκια στο facebook.
Δηλαδή ειναι δικη μου ευθυνη που ειμαι στη διαθεση;Διοριστηκα πριν 9 Χρονια με ΑΣΕΠ σε νησι που ειχε ηδη 8 στη διαθεση .Απο τοτε μεχρι σημερα ο αριθμος αυτων που ειναι στη διαθεση πρεπει να ειναι γυρω στα 45 ατομα.Καθε χρόνο υποβαλαμε αιτησεις οριστικης τοποθετησης και τα κενα ηταν μηδαμινα .Αν δεν ειχε κενα γιατι μας διορισε;
Παράθεση από: angela.pe στις Αυγούστου 27, 2013, 02:03:24 pm Δηλαδή ειναι δικη μου ευθυνη που ειμαι στη διαθεση;Διοριστηκα πριν 9 Χρονια με ΑΣΕΠ σε νησι που ειχε ηδη 8 στη διαθεση .Απο τοτε μεχρι σημερα ο αριθμος αυτων που ειναι στη διαθεση πρεπει να ειναι γυρω στα 45 ατομα.Καθε χρόνο υποβαλαμε αιτησεις οριστικης τοποθετησης και τα κενα ηταν μηδαμινα .Αν δεν ειχε κενα γιατι μας διορισε;+++++
Και τώρα στο παρά 1 των αποτελεσμάτων αντί να τα βάλουμε με αυτούς που μας έβαλαν στη διαδικασία φαγωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιος ερμήνευσε σωστά τους χρησμούς της Πυθίας.Κρίμα και νόμιζα ότι ο Σεπτέμβρης θα μας βρει ενωμένους σε κινητοποιήσεις, είμαστε άξιοι της μοίρας μας και καλά μας κάνουν!
Και μια που μιλάμε για πρωτοβάθμια είπα και εγώ να κάνω εδώ δημόσια μια συνεδρία.Νιώθω ότι περπατώ μες το δάσος (όταν ο λύκος δεν είναι εδώ)... όπου υπάρχουν πολλά μονοπάτια... και πρέπει κάθε φορά να επιλέξω τη σωστή διαδρομή... (λύκε λύκε είσαι δω?) ΥΓ1 Γιατρέ μου είμαι καλά?ΥΓ2 Ποιους θα φάει ο λύκος? οεο?ΥΓ3 Το τραγουδάκι τελειώνει με τον στίχο "Παίρνω την μαγκούρα μου και σας κυνηγώ". Τυχαίο δεν νομίζω...ΥΓ4 Ήταν μακράν το χειρότερο καλοκαίρι μου με όλη αυτή την αβεβαιότητα...