0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτρέψτε μου να πω ότι η είδηση της ημέρας στο pde είναι πως η bitch φεύγει από την Ελλάδα. Μην ξεχνάτε πόσες απορίες μας έχει λύσει, ότι μας έχει ενημερώσει πάμπολλες φορές. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς bitch; Ελπίζω όλα να πάνε καλά στη ζωή σου, bitch!
Παράθεση από: Alfakapa στις Αυγούστου 27, 2013, 09:41:52 pmΕχω μια μεγάλη απορία....πού βρέθηκαν τόσες πολλές θέσεις στις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας για να γίνουν 4000 μετατάξεις όταν πρίν λίγους μήνες έγιναν μηδενικές μεταθέσεις....; Αφιερωμένο στο κ. Μπράτη που φυλάει τις ....Θερμοπύλες της Πρωτοβάθμιας. Γιατί δεν δόθηκαν αυτές οι θέσεις κενά ώστε να μετατεθούν συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας και δίνονται τώρα; Δέν είδα και καμία αντίδραση απο πουθενά....http://www.pde.gr/index.php?topic=29319.0
Εχω μια μεγάλη απορία....πού βρέθηκαν τόσες πολλές θέσεις στις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας για να γίνουν 4000 μετατάξεις όταν πρίν λίγους μήνες έγιναν μηδενικές μεταθέσεις....; Αφιερωμένο στο κ. Μπράτη που φυλάει τις ....Θερμοπύλες της Πρωτοβάθμιας. Γιατί δεν δόθηκαν αυτές οι θέσεις κενά ώστε να μετατεθούν συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας και δίνονται τώρα; Δέν είδα και καμία αντίδραση απο πουθενά....
Παράθεση από: ritaki στις Αυγούστου 27, 2013, 06:43:46 pm8 ΔΔΕ δεν έκαναν ταυτοποίηση και απλά πρωτοκόλλησαν τις αιτήσεις.....ίσως είναι ένας λόγος....Σοβαρά έχει συμβεί αυτό?εσύ πως το έμαθες ?
8 ΔΔΕ δεν έκαναν ταυτοποίηση και απλά πρωτοκόλλησαν τις αιτήσεις.....ίσως είναι ένας λόγος....
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 27, 2013, 09:39:11 pmΠαράθεση από: sardel στις Αυγούστου 27, 2013, 09:35:09 pmΑγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Συμφωνώ και επαυξάνω!++++++++
Παράθεση από: sardel στις Αυγούστου 27, 2013, 09:35:09 pmΑγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια. Συμφωνώ και επαυξάνω!
Αγαπητε soron80 η bitch αν θυμάμαι καλά είναι πρωην εκπαιδευτικός και νυν διοικητικός και προσωπική μου άποψη από τους ανθρώπους που έχουν εδώ και πολλά χρόνια που παρακολουθώ, έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πληροφόρηση. Είναι άδικα τα σχόλια για την συγκεκριμένη συνάδελφο. Εχει συμβάλλει θετικά στο να μην τρελαθούμε εδώ και πολλά χρόνια.
Γιατί θεωρείτε παράξενο και παράνομο το δικαίωμα μιας (οποιασδήποτε) κυβέρνησης να ακυρώνει μια (νόμιμη καθ' όλα) διαδικασία;
Παράθεση από: Peris ΠΕ19 στις Αυγούστου 27, 2013, 07:12:30 pmΠαράθεση από: ritaki στις Αυγούστου 27, 2013, 06:43:46 pm8 ΔΔΕ δεν έκαναν ταυτοποίηση και απλά πρωτοκόλλησαν τις αιτήσεις.....ίσως είναι ένας λόγος....Σοβαρά έχει συμβεί αυτό?εσύ πως το έμαθες ?ritaki αυτο που λες ειναι παρα παρα πολυ σοβαρό!!!Ποιος δε μου λεει οτι μεσα στις ΔΔΕ δεν μαγειρευτικαν αιτησεις με τροποποιησεις!! Απαιτούμε σε ποια ΔΔΕ υπηρετει ο συναδερφος...αυτες οι καταθεσεις ειναι πολυ σοβαρες!!!!!!!!!
Παράθεση από: sensible στις Αυγούστου 27, 2013, 07:01:09 pmΑφήστε τη Γατόπαρδο ήσυχη, όλοι εσείς οι όψιμοι (άλλος με 6 post και άλλος στο 1ο του post ΗΜΑΡΤΟΝ) επικριτές. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας που εξαντλείτε όλη την επιθετικότητα σας σε μία συνάδελφο που 99 στα 100 είναι σωστά τα όσα λέει. Απλά από την 100% κατανοητή πικρία της είπε και μία λέξη παραπάνω! Αντί να αρχίσετε να ρίχνετε το τρελό κράξιμο στον Υπουργό και να μας λέτε ένας ένας ότι θα απεργήσει από το Σεπτέμβριο μέχρις εσχάτων, κλείνεται τα μάτια στην καραμπινάτη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ της σιγής για τις εθελοντικές!!!Σημείωση: Και εγώ έκανα στις εθελοντικές και στις υποχρεωτικές (με κατεβασμένα τα μούτρα και με τρεμάμενα χέρια από τον εκνευρισμό). Δε θα το παίξω όμως και μάγκας!!! Μάγκας θα το παίξω στην απεργία της ΟΛΜΕ ή όπου στο διάολο θα με μετατάξει το Υπουργείο. Επομένως εσείς μη κουνάτε το δάκτυλο στη Γατόπαρδο, γιατί το Θέμα που είστε (ή πρόσφατα μπήκατε) έχει να κάνει και με τις εθελοντικές.Διαβλέπω ένα είδος μυστικής κάστας στο φόρουμ που αν κάποιος "νέος" εναντιωθεί σε κάποιον "παλιότερο", ορμάνε κάποιοι και τον "βάζουν στη θέση του" Αν επιθυμείτε να τα λέτε μεταξύ σας και εμείς "οι νεότεροι" απλώς να ακούμε ό,τι χαζομάρα ειπώνεται, πάει καλά! Απλώς, πείτε το μας...Επιτρέψτε και σε μένα να θεωρήσω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων και ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ την ακύρωση των εθελοντικών, κι ας λέτε ό,τι θέλετε...
Αφήστε τη Γατόπαρδο ήσυχη, όλοι εσείς οι όψιμοι (άλλος με 6 post και άλλος στο 1ο του post ΗΜΑΡΤΟΝ) επικριτές. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας που εξαντλείτε όλη την επιθετικότητα σας σε μία συνάδελφο που 99 στα 100 είναι σωστά τα όσα λέει. Απλά από την 100% κατανοητή πικρία της είπε και μία λέξη παραπάνω! Αντί να αρχίσετε να ρίχνετε το τρελό κράξιμο στον Υπουργό και να μας λέτε ένας ένας ότι θα απεργήσει από το Σεπτέμβριο μέχρις εσχάτων, κλείνεται τα μάτια στην καραμπινάτη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ της σιγής για τις εθελοντικές!!!Σημείωση: Και εγώ έκανα στις εθελοντικές και στις υποχρεωτικές (με κατεβασμένα τα μούτρα και με τρεμάμενα χέρια από τον εκνευρισμό). Δε θα το παίξω όμως και μάγκας!!! Μάγκας θα το παίξω στην απεργία της ΟΛΜΕ ή όπου στο διάολο θα με μετατάξει το Υπουργείο. Επομένως εσείς μη κουνάτε το δάκτυλο στη Γατόπαρδο, γιατί το Θέμα που είστε (ή πρόσφατα μπήκατε) έχει να κάνει και με τις εθελοντικές.