0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
" Fatal disk error " τα έχουμε παίξει όλοι σήμερα .Λοιπόν , το φιλοσόφησα : αύριο , δεν θα μπω και πάλι σε αυτό το λούκι . Non Monsieur !!! Θα σηκωθώ , θα πιω το καφέ μου , θα πω ένα γεια στο φόρουμ ...και θα πάρω την οικογένεια μου για μπάνιο . Θα διαβάσω στην παραλία το βιβλιαράκι μου , θα παίξω με τα παιδιά μου , και το απόγευμα στην επιστροφή θα ελέγξω για ενημερώσεις . Καληνύχτα σε όλους
Παράθεση από: Alfakapa στις Αυγούστου 27, 2013, 09:41:52 pmΕχω μια μεγάλη απορία....πού βρέθηκαν τόσες πολλές θέσεις στις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας για να γίνουν 4000 μετατάξεις όταν πρίν λίγους μήνες έγιναν μηδενικές μεταθέσεις....; Αφιερωμένο στο κ. Μπράτη που φυλάει τις ....Θερμοπύλες της Πρωτοβάθμιας. Γιατί δεν δόθηκαν αυτές οι θέσεις κενά ώστε να μετατεθούν συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας και δίνονται τώρα; Δέν είδα και καμία αντίδραση απο πουθενά....http://www.pde.gr/index.php?topic=29319.0
Εχω μια μεγάλη απορία....πού βρέθηκαν τόσες πολλές θέσεις στις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας για να γίνουν 4000 μετατάξεις όταν πρίν λίγους μήνες έγιναν μηδενικές μεταθέσεις....; Αφιερωμένο στο κ. Μπράτη που φυλάει τις ....Θερμοπύλες της Πρωτοβάθμιας. Γιατί δεν δόθηκαν αυτές οι θέσεις κενά ώστε να μετατεθούν συνάδελφοι της Πρωτοβάθμιας και δίνονται τώρα; Δέν είδα και καμία αντίδραση απο πουθενά....
Και μην μου παραπονιεσαι χρυσο μου,εσυ ανεπαρκη μου,γιατι ΕΣΥ πριν ελεγες οτι το υπουργειο ειναι νομιμοτατο,οτι προσπαθει να βαλει ταξη στο μπαχαλο ..και εγινες ενα μαζι τους.Μηπως τωρα αρχιζει και σου ξυνιζει;;Μηπως αν και οταν βγουν τα αποτελεσματα,θα τους βριζεις και θα λες ποσο μεσα στην παρανομια και παρατυπια ηταν;Ετσι ειναι.Μας ενοχλουν οι παρατυπιες οταν αφορουν εμας.Στους αλλους δεν μας νοιαζει.Μωρε τι ωραια που τα λεμε..αρε αρβι,.,τριβεις τα χερακια σου τωρα!
Οχι ρε.....αύριο τα αποτελεσμάτα;Αλλη μια μέρα δηλαδή the show must go on?Παιδες συνεχίστε....
Καλημερα σε ολους.Μηπω εμαθε κανεις τι απεγινε με το αιτημα της ολμε προς το υπουργειο,να μην παρουσιαστουν στις οργανικες τους τη Δευτερα, αυτοι οι οποιοι εχουν κανει αιτηση αποσπασης, μεχρι την ανακοινωση τους?
καλημέρα συνάδελφοι...καλή δύναμη σε όλους κ ας ελπίσουμε ότι σήμεραθα βγουν....