0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξεχνάς και τη διαμάχη για τις "καθαρές" σχολες πληροφορικής και τις "μπασταρδεμένες"...Πόσες ενώσεις έχουμε; 2; ΠΕΚΑΠ , ΕΠΥ; Έχουμε βγάλει κι άλλες; Γι αυτό μας πετάνε όξω...
...............................σου λέει δύσκολοι καιροί έρχονται ώρες δεν υπάρχουνε ενας λιγότερος ειναι κάποιο κέρδος
Είπαμε μια μέρα να το ρίξουμε στην πλάκα έτσι για αλλαγή βρε αδελφέ και έρχονται πάλι κάτι μουρτζούφληδες και μας το χαλάνε...@atharpisΔεν το αναλύεις λίγο και εσύ...γιατί αν ισχύει όντως τοτε προφανώς δεν τους έβγαιναν τα νούμερα (όχι φυσικά ότι περίμενα να τους βγουν αλλά λεμε και καμία .... να περάσει η ώρα).
Υπάρχουν ενδείξεις από πηγές του υπουργείου, πως τα αποτελέσματα θα αποτελούν συγχώνευση των εθελοντικών με τις υποχρεωτικές μετατάξεις...Αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις...
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 28, 2013, 11:08:23 amΕίπαμε μια μέρα να το ρίξουμε στην πλάκα έτσι για αλλαγή βρε αδελφέ και έρχονται πάλι κάτι μουρτζούφληδες και μας το χαλάνε...@atharpisΔεν το αναλύεις λίγο και εσύ...γιατί αν ισχύει όντως τοτε προφανώς δεν τους έβγαιναν τα νούμερα (όχι φυσικά ότι περίμενα να τους βγουν αλλά λεμε και καμία .... να περάσει η ώρα).Στα αποτελέσματα, θα δούμε και πυσπε-κενά, που συμπεριλαμβανόντουσαν στην εγκύκλιο των εθελουσιών...
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 28, 2013, 11:05:43 amΥπάρχουν ενδείξεις από πηγές του υπουργείου, πως τα αποτελέσματα θα αποτελούν συγχώνευση των εθελοντικών με τις υποχρεωτικές μετατάξεις...Αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις...[/quoteΕννοείς και τις εθελοντικές των 900 κα τις εθελοντικές σε διοικητικές; Δηλ. τουρλού-τουρλού; Ε ρε μάνα μου! @leniaoOι εθελοντικές σε διοικητικές είναι το ίδιο με τις άλλες; Ε όχι αγαπητέ/ή μου η αριστοκρατία με την πλέμπα....έλεος δηλαδη αν υποψιαστώ ότι γίναμε ίσοι και όμοιοι θα πεθάνω...
Υπάρχουν ενδείξεις από πηγές του υπουργείου, πως τα αποτελέσματα θα αποτελούν συγχώνευση των εθελοντικών με τις υποχρεωτικές μετατάξεις...Αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις...[/quoteΕννοείς και τις εθελοντικές των 900 κα τις εθελοντικές σε διοικητικές; Δηλ. τουρλού-τουρλού; Ε ρε μάνα μου!
Συγνώμη για το off topicΚαλημέρα συνάδελφε gioas,εάν και δεν βρισκόμαστε στο σωστό θέμα για να συζητάμε ζητήματα που άπτονται των ειδικοτήτων μας δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το τελευταίο σου μήνυμα. Πιστεύω ότι εάν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τους ανθρώπους που απαρτίζουν το στέκι των πληροφορικών θα έπρεπε να απευθυνθείς σε αυτούς. Δεν θεωρώ ότι είναι έντιμο να αφήνεις σκιές και να κατηγορείς ανθρώπους που προσπαθούν για το μέλλον της πληροφορικής στην εκπαίδευση. Ουσιαστικά γράφεις ότι το κάνουν για ιδιοτελείς σκοπούς και ότι στο νου τους έχουν τα μαύρα χρήματα των ιδιαίτερων μαθημάτων. Αυτό καταλαβαίνω εγώ από το post σου. Εάν πράγματι το πιστεύεις μπες στο στέκι και κατηγόρησε τους ευθέως και επώνυμα και όχι με έμμεσο τρόπο μέσω κάποιου άλλου forum και ανώνυμα.