0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Φίλε ναι εσένα προσωπικά η ΕΛΜΕ σου μπορεί να μη σε εκπροσωπεί, εκπροσωπεί όμως την πλειοψηφία και τέλος!
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/90270/anakoinonontai-ta-onomata-ton-4600-kathhghton-poy.html....Σχετικά με τον αριθμό αυτών που μετατάσσονται, οι περισσότεροι (1.268) μετακινούνται στην Περιφέρεια Αττικής......
Μα πώς θα μπορούσαν να επεξεργαστούν τόσο μεγάλο αριθμό αιτήσεων μέσα σε ένα σκ;;Λογική φαίνεται η καθυστέρηση..
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα νομίζω τα πράγματα και λίγο πριν την αρχή της σχολικής χρονιάς ,η μόνη αξιοπρεπείς λύση που έχει το υπουργείο είναι να βγάλει τις εθελοντικές μετατάξεις , να τις ονομάσει επικοινωνιακά 1η φάση μετατάξεων και να κερδίσει χρόνο βλέποντας και τα πραγματικά κενά πριν κάνει και κάμποσες, αλλά όχι σίγουρα όλες τις υποχρεωτικές , μόνο αυτές που μπορεί κάπως να θεωρηθούν νόμιμες παίρνοντας υπόψιν το άρθρο 82 παρ 11,μέχρι να έρθει η τρόικα.
Παράθεση από: anexikratis στις Αυγούστου 28, 2013, 03:56:32 pmΕδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα νομίζω τα πράγματα και λίγο πριν την αρχή της σχολικής χρονιάς ,η μόνη αξιοπρεπείς λύση που έχει το υπουργείο είναι να βγάλει τις εθελοντικές μετατάξεις , να τις ονομάσει επικοινωνιακά 1η φάση μετατάξεων και να κερδίσει χρόνο βλέποντας και τα πραγματικά κενά πριν κάνει και κάμποσες, αλλά όχι σίγουρα όλες τις υποχρεωτικές , μόνο αυτές που μπορεί κάπως να θεωρηθούν νόμιμες παίρνοντας υπόψιν το άρθρο 82 παρ 11,μέχρι να έρθει η τρόικα.+++++++++++++++++++++++++++++++++
Παράθεση από: Λυδία στις Αυγούστου 28, 2013, 03:55:06 pmΜα πώς θα μπορούσαν να επεξεργαστούν τόσο μεγάλο αριθμό αιτήσεων μέσα σε ένα σκ;;Λογική φαίνεται η καθυστέρηση..Νομίζω πως, αν έχουν τον αλγόριθμο, περνούν απλώς τα δεδομένα -πράγμα που έχει ήδη γίνει καθώς φαίνεται- κι έχουν έτοιμες τις απαντήσεις. Είναι θέμα υπολογιστή πια. Δεν ξέρω αν τα λέω καλά, βέβαια. Το θέμα είναι μήπως ΔΕΝ είχαν κάτι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συγκεκριμένο σε αλγόριθμο και περίμεναν την ανταπόκριση να δουν πως θα κινηθούν.Εκτός κι αν εννοείς ότι έκαναν έλεγχο για την ακρίβεια των στοιχείων, νομίζω όμως ότι και πάλι υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες γι' αυτό, απ' ότι κατάλαβα τουλάχιστον.
Οπότε μην το κουράζουμε παιδιά. Είναι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε.
Παράθεση από: edp στις Αυγούστου 28, 2013, 04:16:37 pmΟπότε μην το κουράζουμε παιδιά. Είναι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε.Όχι και πρωτόγνωρα...τα συνηθισμένα είναι, πρωτόγνωρα θα ήταν αν είχαν γίνει όλα στην ώρα τους.