0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα βρουν τη λύση, το θέμα είναι τι γίνεται μέχρι τότε...
Όταν υπάρχει έλλειψη προγραμματισμού, αυτά γίνονται. Ξεκίνησαν μια διαδικασία που μπλόκαρε ΟΛΕΣ τις άλλες με αποτέλεσμα να μένουν 2 εργάσιμες ημέρες και να μη γνωρίζει κανείς τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος πλέον στο υπουργείο που μπορεί να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:α) Πότε θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ οι μετατάξεις; (Συνολικά μιλάω, όχι να βγάλουν σήμερα-αύριο κάποια ονόματα)β) Με τι προσωπικό θα λειτουργεί τη Δευτέρα η ΚΥ του υπουργείου;γ) Με τι προσωπικό θα λειτουργούν τη Δευτέρα οι διευθύνσεις εκπαίδευσης;δ) Με τι προσωπικό θα λειτουργούν τη Δευτέρα τα ΙΕΚ; (Εκεί είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα, καθότι τη Δευτέρα δεν θα έχουν ούτε καν διευθυντές)[b]ε) Σε ποιά σχολεία θα γράψουν οι συνάδελφοι που έχουν κάνει αιτήσεις απόσπασης τα παιδιά τους;[/b]
Στην 6η αναρτηση της 666 σελιδας του παροντος νηματος θα λυθει το μυστηριο.Σκαστε και γραφετε
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 28, 2013, 04:04:08 pmΠαράθεση από: anexikratis στις Αυγούστου 28, 2013, 03:56:32 pmΕδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα νομίζω τα πράγματα και λίγο πριν την αρχή της σχολικής χρονιάς ,η μόνη αξιοπρεπείς λύση που έχει το υπουργείο είναι να βγάλει τις εθελοντικές μετατάξεις , να τις ονομάσει επικοινωνιακά 1η φάση μετατάξεων και να κερδίσει χρόνο βλέποντας και τα πραγματικά κενά πριν κάνει και κάμποσες, αλλά όχι σίγουρα όλες τις υποχρεωτικές , μόνο αυτές που μπορεί κάπως να θεωρηθούν νόμιμες παίρνοντας υπόψιν το άρθρο 82 παρ 11,μέχρι να έρθει η τρόικα.+++++++++++++++++++++++++++++++++...και μετά θα προσγειωθεί το ΟΥΦΟ και θα βγουν οι εξωγήινοι από μέσα και...
Παράθεση από: anexikratis στις Αυγούστου 28, 2013, 03:56:32 pmΕδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα νομίζω τα πράγματα και λίγο πριν την αρχή της σχολικής χρονιάς ,η μόνη αξιοπρεπείς λύση που έχει το υπουργείο είναι να βγάλει τις εθελοντικές μετατάξεις , να τις ονομάσει επικοινωνιακά 1η φάση μετατάξεων και να κερδίσει χρόνο βλέποντας και τα πραγματικά κενά πριν κάνει και κάμποσες, αλλά όχι σίγουρα όλες τις υποχρεωτικές , μόνο αυτές που μπορεί κάπως να θεωρηθούν νόμιμες παίρνοντας υπόψιν το άρθρο 82 παρ 11,μέχρι να έρθει η τρόικα.+++++++++++++++++++++++++++++++++
Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα νομίζω τα πράγματα και λίγο πριν την αρχή της σχολικής χρονιάς ,η μόνη αξιοπρεπείς λύση που έχει το υπουργείο είναι να βγάλει τις εθελοντικές μετατάξεις , να τις ονομάσει επικοινωνιακά 1η φάση μετατάξεων και να κερδίσει χρόνο βλέποντας και τα πραγματικά κενά πριν κάνει και κάμποσες, αλλά όχι σίγουρα όλες τις υποχρεωτικές , μόνο αυτές που μπορεί κάπως να θεωρηθούν νόμιμες παίρνοντας υπόψιν το άρθρο 82 παρ 11,μέχρι να έρθει η τρόικα.
Ποιός δουλεύει ποιόν τελικά??