0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως κάποιος έχει μετατρέψει το αρχείο με τα αποτελέσματα σε excel; Θα το ήθελα σας παρακαλώ.
32 πε 05 μετατάχθηκαν σε 51 κενά που είχαν δοθεί Σχετικά με τους ΠΕ05 στη γ' αθήνας, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι θέσεις για την Πρωτοβάθμια ήταν 33 και ότι τελικά πήρε 32 άτομα. Γιατί περίσσεψε αυτή η μία θέση; Σας διαβεβαιώνω ότι αιτήσεις υπήρχαν γιατί κι εγώ που είμαι της ειδικότητας είχα βάλει ως πρώτη επιλογή μου τη γ' αθήνας και παρόλο που είχα πολλά μόρια η αίτησή μου δεν ικανοποιήθηκε. Επίσης, στη β' αθήνας στην ειδικότητά μου περισσεύουν 5 θέσεις και στην α' αθήνας 2 θέσεις και ξέρω από συναδέλφους ότι είχαν κάνει αίτηση για εκεί και δεν ικανοποιήθηκαν. Τι ακριβώς συνέβει λοιπόν;
Παράθεση από: Madman στις Αυγούστου 29, 2013, 12:08:20 amΓια να λυθούν οι ευλογες απορίες όλων το Υπουργείο θα πρέπει να αναρτήσει και πίνακα μορίων - προτιμήσεων, καθως και το ΠΥΣΔΕ (νομο) απο όπου μετατάσεται ο καθένας, διαφορετικά οι υποθέσεις και οι υποψίες για το αδιάβλητο των περίεργων όντως μετατάξεων δεν θα εχει τέλος. Αυτοί που έκαναν αιτηση και εχουν εννομο συμφέρον πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ με αίτηση τους παρουσία δικηγόρου απο το Υπουργείο την κοινοποίηση των παραπάνω...άμεσα!Συμφωνώ απόλυτα. Η διαδικασία παραμένει αδιαφανής, ως προς πολλά και κρίσιμα σημεία. Οι έχοντες το έννομο συμφέρον, επιβάλλεται να κινηθείτε...
Για να λυθούν οι ευλογες απορίες όλων το Υπουργείο θα πρέπει να αναρτήσει και πίνακα μορίων - προτιμήσεων, καθως και το ΠΥΣΔΕ (νομο) απο όπου μετατάσεται ο καθένας, διαφορετικά οι υποθέσεις και οι υποψίες για το αδιάβλητο των περίεργων όντως μετατάξεων δεν θα εχει τέλος. Αυτοί που έκαναν αιτηση και εχουν εννομο συμφέρον πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ με αίτηση τους παρουσία δικηγόρου απο το Υπουργείο την κοινοποίηση των παραπάνω...άμεσα!
Λοιπόν έχω την αίσθηση ότι οι μετατάξεις έγιναν με τις εξής προτεραιότητες:ΠΥΣΔΕ> ΠΥΣΠΕ (αν υπήρχε σε κάποια από τις δύο προτιμήσεις)Περιφέρεια >ΠΥΣΠΕ (Μόνο στην πρώτη προτίμηση)Πανελλαδικά > ΠΥΣΠΕ (Μόνο στην πρώτη προτίμηση)Ταυτόχρονα το σύστημα πετούσε εκτός όλους όσους είχαν δηλώσει περιοχές που είχαν καλυφθεί από τις πρώτες τους προτιμήσεις και όλους όσους ανήκαν σε ΠΥΣΔΕ που συμπληρώθηκε ο αριθμός των πλεοναζόντων που είχαν δηλωθεί.Έτσι λοιπόν εξηγείται πως κάποιος με λιγότερα μόρια πήρε μετάταξη σε μια περιοχή που είχε δηλώσει και κάποιος με πολλά μόρια Απλά ο ένας την είχε πρώτη προτίμηση και ο άλλος την είχε δεύτερη.Γενικά πάντως η διαδικασία ήθελε οπωσδήποτε περισσότερες διευκρινήσεις και φαίνεται ότι κάποιοι μπορεί να γνώριζαν τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες μετατάξεις.
Συγγνώμη για να καταλάβωστην Γ Αθήνας οι μεταταγέντες έπιασαν τον αριθμό 94? δηλαδή πήραν όλοι όσοι έπρεπε?γιατί βλέπω οτι στην πρωτοβάθμια Γ αθήνας δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις. Μου φαίνεται απίθανο γιατί υποθέτω ότι όλο και κάποιοι από νησιά θα την είχαν δηλώσει
Παράθεση από: vermoudakias στις Αυγούστου 29, 2013, 01:17:38 amΛοιπόν έχω την αίσθηση ότι οι μετατάξεις έγιναν με τις εξής προτεραιότητες:ΠΥΣΔΕ> ΠΥΣΠΕ (αν υπήρχε σε κάποια από τις δύο προτιμήσεις)Περιφέρεια >ΠΥΣΠΕ (Μόνο στην πρώτη προτίμηση)Πανελλαδικά > ΠΥΣΠΕ (Μόνο στην πρώτη προτίμηση)Ταυτόχρονα το σύστημα πετούσε εκτός όλους όσους είχαν δηλώσει περιοχές που είχαν καλυφθεί από τις πρώτες τους προτιμήσεις και όλους όσους ανήκαν σε ΠΥΣΔΕ που συμπληρώθηκε ο αριθμός των πλεοναζόντων που είχαν δηλωθεί.Έτσι λοιπόν εξηγείται πως κάποιος με λιγότερα μόρια πήρε μετάταξη σε μια περιοχή που είχε δηλώσει και κάποιος με πολλά μόρια Απλά ο ένας την είχε πρώτη προτίμηση και ο άλλος την είχε δεύτερη.Γενικά πάντως η διαδικασία ήθελε οπωσδήποτε περισσότερες διευκρινήσεις και φαίνεται ότι κάποιοι μπορεί να γνώριζαν τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες μετατάξεις.Έτσι ακριβώς έγινε όπως τα λές.Ας το δουν και οι άλλοι εδω μέσα.
Παράθεση από: antonispe20 στις Αυγούστου 29, 2013, 01:16:15 amΣυγγνώμη για να καταλάβωστην Γ Αθήνας οι μεταταγέντες έπιασαν τον αριθμό 94? δηλαδή πήραν όλοι όσοι έπρεπε?γιατί βλέπω οτι στην πρωτοβάθμια Γ αθήνας δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις. Μου φαίνεται απίθανο γιατί υποθέτω ότι όλο και κάποιοι από νησιά θα την είχαν δηλώσειπαρεπιπτόντως να ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΚΑΠ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Δ ΑΘΗΝΑΣ. Αλήθεια πόσα μόρια είχε? ρωτάω γιατί εγώ έχω σχεδόν 100 είχα δηλώσει Δ Αθήνας και δεν πήρα μετάταξηοι πλεονάζοντες ήταν 133 και οι κενές θέσεις 94 (σε σχολεία πάντα) άρα καλύφθηκαν όλα τα κενά
Συγγνώμη για να καταλάβωστην Γ Αθήνας οι μεταταγέντες έπιασαν τον αριθμό 94? δηλαδή πήραν όλοι όσοι έπρεπε?γιατί βλέπω οτι στην πρωτοβάθμια Γ αθήνας δεν καλύφθηκαν όλες οι θέσεις. Μου φαίνεται απίθανο γιατί υποθέτω ότι όλο και κάποιοι από νησιά θα την είχαν δηλώσειπαρεπιπτόντως να ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΚΑΠ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ Δ ΑΘΗΝΑΣ. Αλήθεια πόσα μόρια είχε? ρωτάω γιατί εγώ έχω σχεδόν 100 είχα δηλώσει Δ Αθήνας και δεν πήρα μετάταξη
Πως θα τους φαινόταν άραγε αν αύριο ακύρωνε τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων; Ρωτάω απλά για να δουν πως αισθανόμαστε εμείς των εθελοντικών τους 2 τελευταίους μήνες.