0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό έχει γίνει και σε άλλους...
Με ποιο τρόπο και ποια κριτήρια διατίθενται θέσεις για μετάταξη και αποκλείονται άτομα από μετάθεση;
Ζούμε καταστάσεις αντι-δημοκρατίας, άκουσον άκουσον ο υπουργός και το επιτελείο του (ίσως φώναξε και το γειτονάκι του) διεκπεραίωσαν την όλη υπόθεση. Το κράτος δε λειτουργεί (ΚΥΣΔΕ ΜΥΣΔΕ κτλ) και υποκαθίσταται από το παρεάκι ενός ούτε καν εκλεγμένου!!!!!
O praitor έχει δίκιο. Είναι 69 στην τροποποίηση και όχι 50.
Παράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 29, 2013, 09:49:01 amΠαράθεση από: vivo στις Αυγούστου 29, 2013, 09:36:08 amγιατί δόθηκαν λιγότεροι πλεονάζοντες από τις θέσεις στην Α'βάθμια, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι οι πλεονάζοντες είναι περισσότεροι.Δεν δόθηκαν λιγότεροι. Την επόμενη ημέρα "το δελτίο τύπου-απόφαση" τροποποιήθηκε και πλεονάζοντες και κενά εξισώθηκαν στην Αττική. Στο ΦΕΚ μπήκαν οι τροποποιημένοι αριθμοί, μετά την εξίσωση.Σε ό,τι αφορά την Δ' Αθήνας, στο ΦΕΚ της 13-8-2013 αναφέρεται ότι θα μεταταχθούν 50 ΠΕ19-20 (αριθμός που συμφωνούσε με τους πλεονάζοντες και τις θέσεις, μέχρι τότε).Την επομένη όμως, 14-8-2013, η τροποποιητική Υ.Α. τροποποίησε "την αριθ. 111967/Δ2/13 -08-2013 απόφασης καθορισμού αριθμού θέσεων" (και ΟΧΙ των πλεοναζόντων) σε 69.Άρα μείναμε με 50 πλεονάζοντες, αλλά 69 θέσεις.Εκ του αποτελέσματος εξάλλου, φαίνεται ότι πράγματι δεν δόθηκαν όλες οι θέσεις στις αιτήσεις εντός ΠΥΣΔΕ.Έχω ξεκινήσει να τσεκάρω ονόματα, και δεν έχω τελειώσει ακόμα, αλλά ήδη έχω βρει μεταταχθέντες στην Δ' που προήλθαν από εκτός ΠΥΣΔΕ, ακόμα και εκτός Περιφερειακής Δ/νσης.Αντίθετα, σε άλλα ΠΥΣΔΕ που ο αριθμός πλεοναζόντων και θέσεων ήταν εξαρχής ο ίδιος, λογικά δεν πρέπει να υπήρξε τέτοιο θέμα, και οι θέσεις λογικά καλύφθηκαν όλες από το οικείο ΠΥΣΔΕ.
Παράθεση από: vivo στις Αυγούστου 29, 2013, 09:36:08 amγιατί δόθηκαν λιγότεροι πλεονάζοντες από τις θέσεις στην Α'βάθμια, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι οι πλεονάζοντες είναι περισσότεροι.Δεν δόθηκαν λιγότεροι. Την επόμενη ημέρα "το δελτίο τύπου-απόφαση" τροποποιήθηκε και πλεονάζοντες και κενά εξισώθηκαν στην Αττική. Στο ΦΕΚ μπήκαν οι τροποποιημένοι αριθμοί, μετά την εξίσωση.
γιατί δόθηκαν λιγότεροι πλεονάζοντες από τις θέσεις στην Α'βάθμια, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι οι πλεονάζοντες είναι περισσότεροι.
Παράθεση από: abcde στις Αυγούστου 29, 2013, 10:17:18 amΠαράθεση από: dahmeli στις Αυγούστου 29, 2013, 10:12:36 amΜπορει να εχει απαντηθει αλλα εχω χασει την μπαλα απο χθες, η
Παράθεση από: dahmeli στις Αυγούστου 29, 2013, 10:12:36 amΜπορει να εχει απαντηθει αλλα εχω χασει την μπαλα απο χθες, η
Μπορει να εχει απαντηθει αλλα εχω χασει την μπαλα απο χθες, η
Ορισμένα ψύχραιμα συμπεράσματα τώρα που πέρασαν κάποιες ώρες.Καταρχήν να πώ οτι κατάφερα να πάρω μετάταξη στη πόλη που ήθελα από νησί και περιπλανήσεις πολλών ετών...Εύχομαι καλή συνέχεια σε όσους πήραν και σε όσους δεν πήραν ενώ ήθελαν.Ελπίζω να πάτε εκεί που θέλετε γιατί είναι πολύ άσχημο να είσαι μακριά από το σπίτι σου παρά τη θέληση σου...α)Αναλωθήκαμε σε συζητήσεις και διαμάχες τις ημέρες των αιτήσεων για το ποιοι θα προηγούνται,πώς θα γίνει και λοιπά.Όλοι είπαμε και τα σωστά μας και τα λάθη μας,κάποιοι χλευαστήκαμε κιόλας γιαυτά που είπαμε,έτσι είναι η ζωή.Αλλη φορά ας είμαστε λίγοο πιο συγκρατημένοι αφού άλλοι αποφασίζουν τελικά και εμείς μόνο τα θέλω μας εκφράζουμε...β)Κάποιοι έσπειραν τον πανικό όπως πάντα αλλά ευτυχώς έπεσαν έξω...γ)Από την αρχή ήταν μία αμφιλεγόμενη και δύσκολη διαδικασία,σίγουρα όμως δεν ήταν deadlock όπως κάποιοι προσπάθησαν μετ'επιτάσεως να πείσουν...δ)Εν τέλει,ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία κάποιου να πάει κοντά στο σπίτι του,γιαυτό και όσοι μας κατηγόρησαν που κάναμε αίτηση,ας το ξανασκεφτούν...ε)Πριν διασύρουμε κάποιον δίνοντας στη φόρα μήνυμα του που έλεγε κάτι λάθος,ας το ξανασκεφτούμε.Λίγη επιείκια δε βλάπτει...Πόσα τέτοια λάθη θα μπορούσαν να παρατεθούν... ΥΓ. Οσοι έχουμε κάνει και για απόσπαση πώς την ακυρώνουμε??Ξέρει κανείς??
Μην ξεχνάτε και τις "διευκρινήσεις" του Υπουργείου και τις δηλώσεις του τύπου " Η Δευτέρα (Παρουσία ή τέλος πάντων η Τετάρτη) είναι μια άλλη μέρα και αν χρειαστούν διορθώσεις θα γίνουν ..."