0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: magg στις Αυγούστου 30, 2013, 02:08:26 pmΓνωρίζει κανείς αν μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση σε φορέα που είχε κενές θέσεις αλλά δεν είχε για την ειδικότητά μας?πλακα μας κανεις ετσι;
Γνωρίζει κανείς αν μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση σε φορέα που είχε κενές θέσεις αλλά δεν είχε για την ειδικότητά μας?
Παράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 30, 2013, 02:32:51 pmPamela, υποθέτω ότι μετατάσσεσαι στην California, στη θρυλική ομάδα του Babewatch, ουπς, sorry, του Baywatch ήθελα να πω. Δώσε χαιρετίσματα στον παλιόφιλο το Mitch Buchannon, κατά κόσμον David Hasseholff. Ελπίζω εσύ και η παλιοπαρέα να παρατηρείτε τους λουόμενους με μάτι άγρυπνο. Θα μαθαίνουμε τα κατορθώματά σας από την TV.συγνωμη που καποιοι αγωνιουν κ βλεπουν ασχτες αναρτησεις αλλα με εκανε λιγο να ξεφυγω αλλα απο αυτον τον πανικο που ζω κ να μεταφερθω για λιγο στην Καλιφορνια... Τι καλα θα ηταν...
Pamela, υποθέτω ότι μετατάσσεσαι στην California, στη θρυλική ομάδα του Babewatch, ουπς, sorry, του Baywatch ήθελα να πω. Δώσε χαιρετίσματα στον παλιόφιλο το Mitch Buchannon, κατά κόσμον David Hasseholff. Ελπίζω εσύ και η παλιοπαρέα να παρατηρείτε τους λουόμενους με μάτι άγρυπνο. Θα μαθαίνουμε τα κατορθώματά σας από την TV.
Παράθεση από: golum στις Αυγούστου 30, 2013, 05:43:45 pmΠαράθεση από: magg στις Αυγούστου 30, 2013, 02:08:26 pmΓνωρίζει κανείς αν μπορούσαμε να κάνουμε αίτηση σε φορέα που είχε κενές θέσεις αλλά δεν είχε για την ειδικότητά μας?πλακα μας κανεις ετσι;Ποια πλάκα.Ασφαλώς και έκανα αίτηση στις ΔΔΕ της Γ' Αθήνας και Δ' Αθήνας που δεν είχαν βγάλει θέσεις. Επετράπει από το σύστημα και θεωρώ ότι εξεδήλωσα την επιθυμία μου.Φυσικά δεν πήρα μετάταξη στις παραπάνω ΔΔΕ όπως αναμενόταν, αλλά προφανώς έχω λόγο (και πάτημα) να κάνω ένσταση σε περίπτωση που γίνουν αποσπάσεις εκπαιδευτικών στις εν λόγω ΔΔΕ.Τόσο καιρό μας κοροιδεύουν και γεμίσανε τις θέσεις στις Διευθύνσεις με κοπέλες ΔΕ Πληροφορικής από Ολυμπιακή Αεροπορία, να μην τους κοροιδέψω κι εγώ;;;Κακώς συνάδελφε αναρωτιέσαι αν μας κάνει πλάκα ο φίλος. Έκανε σαφή ερώτηση. Αν είχε το δικαίωμα να κάνει. Εγώ ήμουν ακόμα χειρότερος και έκανα όχι εκεί που δεν είχε θέσεις για την ειδικότητά μου, αλλά εκεί που δεν είχε θέσεις καθόλου.Κουκουρούκου Εγκύκλιος - Κουκουρούκου κι εγώ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ 2ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?
Παράθεση από: thea1 στις Αυγούστου 30, 2013, 06:23:47 pmΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ 2ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?Ναι, το ιδιο εγινε και σε μενα. Εκανα ενσταση όμως γιατι εκτός όλων των άλλων λόγων, βρήκα άτομο που με τις ιδιες επιλογες και μαλλον λογοτερα μορια, πηγε στην 1η επιλογη....
Παράθεση από: thea1 στις Αυγούστου 30, 2013, 06:23:47 pmΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ 1ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΝΩ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ 2ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ?Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μείνανε κενά στην πρώτη μου προτίμηση, όπου υπηρετεί ο σύζυγος μου, αλλά εμένα με μετατάξανε στη δεύτερη που είναι το οικείο μου ΠΥΣΔΕ σε νησί. Αγνοήθηκε η πρώτη μου επιλογή εντελώς. Μου φαίνεται αδιανόητο και σαδιστικό εκ μέρους του Υπουργείου.Έχω καταθέσει ένσταση φυσικά. Μήπως να οργανωθούμε όσοι χάσαμε την πρώτη μας επιλογή έτσι και να διαμαρτηρηθούμε ομαδικά; Άλλος κανείς;