0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
διβασε οσα λεμε για τα ατομα με λιγοτερα μορια απο την ΚΥ κ πηραν αποσπαση χτες
Πες τα!Η διαδικασία έγινε για καμιά 100στή άτομα, για να μην πω λιγότερα που θέλαν να τα φέρουν Αθήνα.Το χειρότερο από όλα είναι ότι υπάρχουν συνάδελφοι με εσωτερικότατη πληροφόρηση πολύ καιρό πριν γίνουν αυτές οι διαδικασίες.
Παράθεση από: dd2 στις Αυγούστου 31, 2013, 09:56:53 amΠες τα!Η διαδικασία έγινε για καμιά 100στή άτομα, για να μην πω λιγότερα που θέλαν να τα φέρουν Αθήνα.Το χειρότερο από όλα είναι ότι υπάρχουν συνάδελφοι με εσωτερικότατη πληροφόρηση πολύ καιρό πριν γίνουν αυτές οι διαδικασίες.Ναι αλλά οι προσβολές θίγουν και άλλους 3400 που πήραν μετάταξη, χωρίς γνωριμίες.
συνάδελφοι καλημέρα!ειλικρινά με όλο αυτό που ζούμε δεν ξέρω τι να πω. πήρα μετάταξη στο ΠΥΣΠΕ του νομού οπου βρισκόμουν, 1η επιλογή(ενώ ήθελα κάτι άλλο, αλλα τα έβαλα έτσι γιατι φοβήθηκα!!!!!)αισθάνομαι ότι από τις 13/8 είμαι μέ ένα πιστόλι στον κρόταφο και ακόμη και τώρα το ίδιο ισχύει.....όλο αυτό μας φθείρει και κάποιοι παίζουν με τις ζωές μας!!!!συμφωνώ απόλυτα με δημοσίευση μορίων, ΠΥΣΔΕ προέλευσης κλπ....."βρωμάει" πολύ!!!!ΥΓ.δεν αισθάνομαι κάτι διαφορετικό με τη μετάταξη, δε νιώθω η τυχερή της υπόθεσης....απλά είμαι μουδιασμένη.Σαν να μην μπορούσα να κάνω αλλιώς-> ή το ένα ή το άλλο και τα δυο με πολύ ρίσκο!!!!!!έτσι όμως κρίνονται ζωές ΚΑΙ μπορεί κάποιος άλλος να ήταν πιο χαρούμενος από εμένα και του στερώ τη χαρά, αλλά και από την άλλη πλευρά αν ήμουν(δε είχα μεταταχθεί η δεν είχα κάνει αίτηση) δεν ξέρω πως θα ήμουν....
Η συμμετοχή στην ωραία διαδικασία που παρακολουθήσαμε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σοφή επιλογή. Δε χρειάζεται να αναφερθούν οι λόγοι. Οπότε να θιχτούν.