0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_pe19 στις Αυγούστου 31, 2013, 12:22:41 pmΣυνάδελφοι, και συγνώμη που ρωτάω,δεν με αφορά άμεσα, εγώ πήρα μετάταξη στην Γ Αθήνας, και είμαι ΠΕ19,αλλά επειδή πολλοί φίλοι ήθελαν να πάνε στην
Συνάδελφοι, και συγνώμη που ρωτάω,δεν με αφορά άμεσα, εγώ πήρα μετάταξη στην Γ Αθήνας, και είμαι ΠΕ19,αλλά επειδή πολλοί φίλοι ήθελαν να πάνε στην
Η οργανική θέση, δεν έχει καμία σχέση με αυτή της απόσπασης. Δυο τελείως διαφορετικές έννοιες τόσο από υπηρεσιακής όσο και από νομικής άποψης. Αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί ή οποίοι υπηρετούσαν με απόσπαση στο Υπουργείο και την δήλωσαν ως οργανική και μάλιστα πήραν μετάταξη στην ΔΔΕ
Παράθεση από: dimari στις Αυγούστου 31, 2013, 01:58:21 pmΠαράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 31, 2013, 01:42:19 pmΗ οργανική θέση, δεν έχει καμία σχέση με αυτή της απόσπασης. Δυο τελείως διαφορετικές έννοιες τόσο από υπηρεσιακής όσο και από νομικής άποψης. Αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί ή οποίοι υπηρετούσαν με απόσπαση στο Υπουργείο και την δήλωσαν ως οργανική και μάλιστα πήραν μετάταξη στην ΔΔΕ
Παράθεση από: dNikos στις Αυγούστου 31, 2013, 01:42:19 pmΗ οργανική θέση, δεν έχει καμία σχέση με αυτή της απόσπασης. Δυο τελείως διαφορετικές έννοιες τόσο από υπηρεσιακής όσο και από νομικής άποψης. Αν υπάρχουν εκπαιδευτικοί ή οποίοι υπηρετούσαν με απόσπαση στο Υπουργείο και την δήλωσαν ως οργανική και μάλιστα πήραν μετάταξη στην ΔΔΕ
Εγω θα επιμεινω στην μια απο τις 5 απαντησεις του Υπουργειου, μια μερα πριν ληξει η προθεσμια υποβολης αιτησεων:3. Όσοι υπηρετούν σε συγκεκριμένη Διεύθυνση προηγούνται κατά τη μετάταξη, εφόσον έχουν ζητήσει μετάταξη εντός της ίδιας Διεύθυνσης σε σχέση με άλλους που υπηρετούν σε άλλη Διεύθυνση;Απάντηση: ΝΑΙ γιατί η πολιτική βούληση είναι οι μετατάξεις να έχουν το μικρότερο κόστος για τον μετατασσόμενο καθηγητή. Άρα, πρώτα θα ικανοποιηθούν, όσοι προτιμούν μετάταξη εντός Διεύθυνσης που υπηρετούν, εφόσον φυσικά τα κενά της ειδικότητας/κλάδου τους είναι ισάριθμα των πλεονασμάτων στην οικεία τους Διεύθυνση, έπονται όσοι αιτηθούν μετάταξης εντός της οικείας Περιφέρειας, εφόσον υπάρχουν κενά και ακολουθούν όσοι αιτηθούν μετάταξης εκτός αυτής.Οταν υπηρετεις με αποσπαση στο Υπουργειο, η αιτηση σου εξεταζεται στον νομο που υπηρετεις, δηλαδη στην
ξεχνας οτι αυτοι που γαβγιζουν ειναι (κ) ατομα που συμμετειχαν στη διαδικασια κ δεν πηραν τη μεταταξη..σε αυτους πεστα...πολυ ωραια λογικη να τσουβαλιαζουμε μερικες χιλιαδες ανθρωπους, επειδη εχουμε υπονοιες (βασιμες σε μερικες περιπτωσεις) οτι καποιοι ευνοηθηκαν εις βαρος αλλων...αλλα τι να κανουμε;εχουμε συνηθισει..."Ελληνες" δεν ειστε;