0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε ναι εγώ τον σκέφτηκα το αλγόριθμο. Γι αυτό μου έστειλε ο Άρβι τους πίνακες το βράδυ που περιμένατε όλοι τα αποτελέσματα.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 666 σελιδα των μετατάξεων
Είναι απίστευτα γρήγοροι όταν θέλουν! Στο Survey ΗΔΗ έχουν ενημερώσει το πεδίο Οργανική με τη Δ/νση Π.Ε. που πήραν μετάταξη και διέγραψαν (!) αυτούς των διοικητικών θέσεων. Άρα ούτε από 'κει μπορούμε να βρούμε όλα τα ΠΥΣΔΕ Προέλευσης.
Παράθεση από: despg στις Αυγούστου 31, 2013, 07:19:55 pmΕίναι απίστευτα γρήγοροι όταν θέλουν! Στο Survey ΗΔΗ έχουν ενημερώσει το πεδίο Οργανική με τη Δ/νση Π.Ε. που πήραν μετάταξη και διέγραψαν (!) αυτούς των διοικητικών θέσεων. Άρα ούτε από 'κει μπορούμε να βρούμε όλα τα ΠΥΣΔΕ Προέλευσης.Σίγουρο αυτό??Πώς το ξέρεις?
Μπήκα στο Survey και όσους έψαξα μου τους έβγαζε στη Δ/νση Α'θμιας που πήραν μετάταξη - π.χ. Καρδίτσα (Π.Ε.). Για επιβεβαίωση έβαλα 2-3 που ήξερα από το ΠΥΣΔΕ μου που πήραν σε άλλο ΠΥΣΠΕ και τους είχαν ήδη αλλάξει. Το ίδιο και άτομο που πήγε σε διοικητική θέση, μου έβγαλε μήνυμα: Ο εκπαιδευτικός δεν υπάρχει, ένδειξη "ΜΕΤΑΤΑΞΗ" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Έλεγα να βρούμε από 'κει τα ΠΥΣΔΕ Προέλευσης, αλλά δεν...