0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οσο και αν προσπαθούν να τα "κουκουλώσουν" αρχισε να παίρνει δημοσιότητα το θέμα http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/enstaseis-metataxeis-ekpaideytikonΔεν πρέπει να περάσει η αυθαιρεσία του Υπουργείου, πρέπει να κάνουν όλοι οι θιγόμενοι ενστάσεις και να κινηθεί επιτέλους και η ΟΛΜΕ με τη ΔΟΕ ωστε να δοθούν στη δημοσιότητα τα μόρια των μεταταχθέντων και να παγώσουν οι μετατάξεις για να αποκατασταθούν οι αδικίες. Οσοι δε, δήλωσαν ψευδή στοιχεία (μόρια, πτυχία και μαιμού τοπους μόνιμης κατοικίας) να υποστούν τις συνέπειες του Νομου. Οι υπολοιποι τι είναι τα κορόιδα;
Παράθεση από: dNikos στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:37:04 pmΠαράθεση από: ninja στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 01:07:09 pmΣυνάδελφοι, απορία έστω ότι είχε 5 πλεόνασματα σε ένα πυσδε και 2 κενά στο αντίστοιχο πυσπε.εφυγαν 4 εκπαιδευτικοι απο το ΠΥΣΔΕ για διάφορα μέρη και στο αντιστοιχο πυσπε καλύφθηκε 1 κενό μόνο.ο 5ος πλεονάζων δηλαδή εγώ, δεν πήρα μετάταξη αν και έμειναν κενά εκεί που ζητούσα.Φταίει το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι 2 θέσεις ΠΥΣΠΕ?Αν ναι, το βρίσκω άδικο, καθώς έπρεπε να μετακινηθούμε 5! Τι σημασία έχει το πού! Δεν θέλαμε να μείνουμε στο ΠΥΣΠΕ μακριά από το σπίτι μας!!!Είναι αληθινή περίπτωση η απλά υποθετική; Μπορείς να αναφέρεις το ΠΥΣΔΕ;Θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει αυτό, αφού πρώτα καλύπτονται οι θέσεις εντός του ΠΥΣΔΕ και εφόσον περισσέψουν θέσεις ή άτομα, τραβάς ή διώχνεις αντίστοιχα.
Παράθεση από: ninja στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 01:07:09 pmΣυνάδελφοι, απορία έστω ότι είχε 5 πλεόνασματα σε ένα πυσδε και 2 κενά στο αντίστοιχο πυσπε.εφυγαν 4 εκπαιδευτικοι απο το ΠΥΣΔΕ για διάφορα μέρη και στο αντιστοιχο πυσπε καλύφθηκε 1 κενό μόνο.ο 5ος πλεονάζων δηλαδή εγώ, δεν πήρα μετάταξη αν και έμειναν κενά εκεί που ζητούσα.Φταίει το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι 2 θέσεις ΠΥΣΠΕ?Αν ναι, το βρίσκω άδικο, καθώς έπρεπε να μετακινηθούμε 5! Τι σημασία έχει το πού! Δεν θέλαμε να μείνουμε στο ΠΥΣΠΕ μακριά από το σπίτι μας!!!Είναι αληθινή περίπτωση η απλά υποθετική; Μπορείς να αναφέρεις το ΠΥΣΔΕ;
Συνάδελφοι, απορία έστω ότι είχε 5 πλεόνασματα σε ένα πυσδε και 2 κενά στο αντίστοιχο πυσπε.εφυγαν 4 εκπαιδευτικοι απο το ΠΥΣΔΕ για διάφορα μέρη και στο αντιστοιχο πυσπε καλύφθηκε 1 κενό μόνο.ο 5ος πλεονάζων δηλαδή εγώ, δεν πήρα μετάταξη αν και έμειναν κενά εκεί που ζητούσα.Φταίει το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι 2 θέσεις ΠΥΣΠΕ?Αν ναι, το βρίσκω άδικο, καθώς έπρεπε να μετακινηθούμε 5! Τι σημασία έχει το πού! Δεν θέλαμε να μείνουμε στο ΠΥΣΠΕ μακριά από το σπίτι μας!!!
Παράθεση από: christos_chr στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:50:12 pmΠαράθεση από: dNikos στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 09:37:04 pmΠαράθεση από: ninja στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 01:07:09 pmΣυνάδελφοι, απορία έστω ότι είχε 5 πλεόνασματα σε ένα πυσδε και 2 κενά στο αντίστοιχο πυσπε.εφυγαν 4 εκπαιδευτικοι απο το ΠΥΣΔΕ για διάφορα μέρη και στο αντιστοιχο πυσπε καλύφθηκε 1 κενό μόνο.ο 5ος πλεονάζων δηλαδή εγώ, δεν πήρα μετάταξη αν και έμειναν κενά εκεί που ζητούσα.Φταίει το γεγονός ότι δεν καλύφθηκαν οι 2 θέσεις ΠΥΣΠΕ?Αν ναι, το βρίσκω άδικο, καθώς έπρεπε να μετακινηθούμε 5! Τι σημασία έχει το πού! Δεν θέλαμε να μείνουμε στο ΠΥΣΠΕ μακριά από το σπίτι μας!!!Είναι αληθινή περίπτωση η απλά υποθετική; Μπορείς να αναφέρεις το ΠΥΣΔΕ;Θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει αυτό, αφού πρώτα καλύπτονται οι θέσεις εντός του ΠΥΣΔΕ και εφόσον περισσέψουν θέσεις ή άτομα, τραβάς ή διώχνεις αντίστοιχα.τι εννοείς?ότι αν δεν καλυφθουν οι θέσεις προς μετάταξη του ΠΥΣΠΕ δεν φεύγουν άτομα από το ΠΠΥΣΔΕ?γιατί στον δικό μου νομό δεν κάλυφθηκαν οι θέσεις προς μετάξη αλλά φύγαν πόσα άτομα!και πως επιλέχθηκαν αυτοί που έφυγαν και εγώ δεν πήρα?μοιάζει να επιλέχτηκαν αυτοί με τα λιγότερα μόρια.από κάτω προς τα πάνω δούλεψε ο αλγόριθμος?ικανοποιούνταν οι αιτήσεις αυτών που είχαν τα λιγότερα μόρια και όχι αυτών με τα περισσότερα που ζήτησαν μετέταξη και ήταν λογικό αυτό?
Oσοι μεταταχθηκαν!!Που θα παρπυσιαστουν?? πρεπει να πανε και στις οργανικές τους ή μονο στη διεύθυνση της μεταταξης τους???
Καλησπέρα συνάδελφοι.Μήπως γνωρίζει κάποιος αν έγιναν αιτήσεις ανάκλησης μετάταξης; ποια μπορεί να είναι η τύχη αυτών σε δικαστήριο.Στις εθελοντικές μετατάξεις υπάρχει περίοδος για ακύρωση της μετάταξης;
Το να βρεις το ΠΥΣΔΕ προλευσης και τα μορια θελει να αφιερωσεις χρονο αλλα γινεται.Αρκει να κανεις αναζητηση με τον ΑΜ το ονομα +μορια μεταθεσης βελτιωσης.Εγω το εψαξα στον κλαδο μου στις προτιμησεις μου και ειναι ενταξει.