0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι κάτι που ίσως να είναι λογικό, αν και ...προσωπικά δεν το θέλω, γιατί εγώ δεν τόλμησα να κάνω "φωτογραφική" ένσταση με συγκεκριμένα ονόματα. Όμως, συνάδελφος, κι αυτή...ξενόγλωσση, η οποία ούτε αυτή έκανε ένσταση εναντίον συγκεκριμένων ονομάτων, μου είπε πως της είπαν ότι θα δικαιωθεί! Άντε βγάλτε άκρη...
Που κολλάει άραγε η διαδικασία και δεν ανακοινώνονται τα ονόματα;
πηρε το υπουργειο κανεναν εδω μεσα να τον ρωτησει αν εκανε ενσταση η αν εχει λαβει την ενσταση σας?? το ακουσα σημερα. συναδελφος ενημερωθηκε με μηνυμα οτι ελαβαν στο υπουργειο την ενσταση της πριν μερες..
Πως την ειχε στειλει την ενσταση? Εγω μεσω διδε μου και δεν ελαβα κανενα μηνυμα!
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το αν γράφει η ένσταση συγκεκριμένα ονόματα και μόρια. Αλλούειναι το ζήτημα. Οσοι κάνανε ένσταση με δικηγορικό γραφείο και έχουν δίκιο θα δικαιωθούν.Οσοι την κάνανε μέσο πολιτικού όχι σίγουρα αλλά πιθανόν να δικαιωθούν.Οσοι κάνανε την ένσταση χωρίς τα παραπάνω θα δικαιωθούν στην περίπτωση που έχουν δίκιο και οι περιοχές έχουν πραγματικά κενά (γιατι τα νουμερα τους τον Αυγουστο ήταν μαγειρεμένα).Οι βολεμένοι με τα λίγα μόρια που από σπόντα (και όχι μόνο) αρπάξαν τις θέσεις πιθανότατα δεν θα πειραχτούν. Του χρόνου όμωςθα ρθεί η σειρα τους όταν πίσω απο εμας στα μορια θα καρδιοχτυπούν να μην έχουν υποχρωτικές αποσπάσεις
To σουξέ της φετινής χρονιάς πάντως είναι αυτόΝα `ρθείς ξανά χαράματαχωρίς φωνές κ κλάματανα `ρθείς ξανά κ να μου πειςτο πήρα (απόσπαση, μετάταξη, μετάθεση, τον πουλόπουλο) κατάματανα `ρθείς ξανά χαράματα...ΥΓ. Η δεή συμβουλεύει πάντως να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή μετά τα μεσάνυχτα για λιγότερη κατανάλωση ρεύματος...
Κι εγώ μέσω ΔΔΕ την έστειλα (χωρίς δικηγόρο, χωρίς πολιτικό και χωρίς sms)..Κενά έχει στην περιοχή που ζητάω (Θεσσαλονίκη), για να δούμε..Η συνάδελφος που πήρε μετάταξη ήταν από την ίδια περιοχήπήρε στην Θεσσαλονίκη και είχε 7 μόρια λιγότερα!!!