0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο μπράτης στο fb έγραψε πως δεν θα βγουν σήμερα τα ονόματα, γιατί θα βγουν μαζί με τη διαπιστωτική πράξη μεταφοράς πιστώσεων από τη β/θμια στην α/θμια που θα είναι και η τελική λίστα και αυτή δεν είναι έτοιμη ακόμα...
Αν όντως έτσι έγραψε τελικά μπορεί να βγουν σήμερα... Αν ήταν πωλητ'ης πάντως θα έλεγε...μωρέ η μετάταξη αργεί να ερθει από την αντιπροσωπεία να σου δώσω μία απόσπαση που την έχω στην βιτρίνα;;; Να την τυλίξω είναι για δώρο;;;ΥΓ.
Φίλε μου, σκέφτομαι ακριβώς όπως και εσύ....."
Και είναι και "μη εκλεγμένοι"!!!! (εννοώ την ηγεσία του υπουργείου)
νομίζω ότι όλοι πια έχουμε πάρει είδηση ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι "μη εκλεγμένοι" λαμβάνουν καίριες θέσεις. Όλοι έχουμε ευθύνη. Όσο για τις μετατάξεις, καθόμαστε όλοι αμέτρητα χιλιόμετρα μακριά από τις οικογένειές μας, υποκείμεθα σε σωρεία παρανόμων και καταχραστικών διαδικασιών, δεν έχουμε στο πλευρό μας ούτε Προϊσταμένους ούτε και πολλούς συναδέλφους, περιμένουμε να σωθούμε μέσω μιας διαδικασίας που δυσχεραίνει τη θέση άλλων συναδέλφων, κι απεργήσαμε λιγότερες από 10 μέρες. Σωστά; Πρώτα και κύρια βάζω τον εαυτό μου μέσα. Πόσο μου ΤΗ ΔΙΝΕΙ που χαραμίζουμε ζωές μπροστά από το laptop.
Πρέπει να παίζει κάτι με τα κενά.Κάνανε υπερχείλιση στα όρια κάποιον νομών στην προσπάθειανα μην διώξουν αυτους με τα λίγα μόρια που απο τον Αυγουστο χαιρουν ακρας υγείας.Αυτο απαιτεί λιγη γραφειοκρατεια γιατι τα αποτελέσματα δεν έχουν σχέση με την εγκύκλιο.Οταν πιστώνεις 10 κενα σε μια περιοχή και τελικά τα ονοματα ειναι 15 θελει διορθωση.