0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@BITCH μου ξέρω σ'έπρηξα, έχω όμως πολλή αγωνία...Τι να κάνω ? Να πάω αύριο στην Α/θμια ?
elenam σε καμία περίπτωση δε θα σπεύσουν οι μύριοι. Πρέπει να βγει υ.α . και να εκδοθεί ΦΕΚ, το ότι ανακοινώθηκε μια λίστα επί των ενστάσεων δε λέει απολύτως τίποτα. Καθ' ην στιγμήν έχετε διατεθεί απο την β/θμια στην α/θμια αυτό σημαίνει ότια. η α/θμια έδωσε κενά στην β/θμια και β. η β/θμια σας έχει ήδη τοποθετήσει στην α/θμια ως εξής :αν είστε με μερική διάθεση τότε η απόφαση τοποθέτησης στα κενά της α/θμιας ειναι απόφαση του Δ/ΝΤΗ Δ.Ε. και δεν μπορεί να αλλάξει αν είστε με ολική διάθεση τότε υπάρχει εισήγηση του ΠΥΣΔΕ για τοποθέτηση και απομένει η απόφαση του ΠΥΣΠΕ που αν καθυστερεί θα πρέπει να απαντήσει εγγράφως για ποιον λόγο καθυστερεί ( δεδομένου ότι η εισήγηση ειναι έτοιμη και ουσιαστικά μια απλή επικύρωση χρειάζεται...) αλλά όπως έγραψε και ο
Δείτε και αυτό γιατί η πρόκληση είναι Μεγατόνων:Συνάδελφος Πληροφορικής ΠΕ20 από ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (δηλαδή και εκτός ΠΥΣΔΕ και εκτος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ) ικανοποιείται η ένσταση της για
Ας ξαναπούμε το αυτονόητο: ήταν εγκληματικό λάθος η δυνατότητα αίτησης σε άλλη περιοχή (εκτός Περιφέρειας).Τώρα "λουζόμαστε" τις συνέπειες.
Είναι ακριβώς το δίλημμα που προανέφερα. Σύμφωνα με την πρότερη εμπειρία που αποκομίσαμε από την α' φάση μετατάξεων, άπαξ και δηλώσεις το οικείο ΠΥΣΠΕ, ακόμα και 2ο σε σειρά προτίμησης, σε στέλνουν εκεί. Στην ουσία, δηλαδή, 'καις' την 1η επιλογή σου. Ένας τρόπος να το αποφύγεις αυτό, είναι να μη δηλώσεις καθόλου το οικείο ΠΥΣΠΕ, αλλά μόνο την περιοχή που σε ενδιαφέρει. Τότε όμως, διατρέχεις τον κίνδυνο να μη μεταταχθείς. Και αν είσαι στα Δωδεκάνησα και θες να πας Αθήνα π.χ., το ρίσκο αξίζει. Αν όμως είσαι Πειραιά και θες να πας Δ' Αθήνας, τότε είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου. 'Να μην είμαστε και πλεονέκτες', που λέει και ο Ηλίας του 16ου.Υ.Γ. Το κομμάτι του Cat Stevens, απλά... παραμυθένιο.
ναι αλλά μπορεί να έχει κενά με την καινούρια διαπιστωτική πράξη..όχι βέβαια ότι το δικαιολογώ, αλλά ίσως έχει μια λογική.
οι άνθρωποι δε καταλαβαίνουν από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες. Είναι σα να λέμε ότι εν έτη 1969 με κραταιά τη Χούντα του Παπαδόπουλου, εμείς έχουμε κάνει ένσταση στον Παπαδόπουλο.....ε ναι είναι σίγουρο ότι θα μας δικαίωνε!!!!
θα κάνει κανείς ένσταση για τις ενστάσεις;;;