0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
karaba πας για απείθεια - τουτ' ΄εστιν θέση σε αργία
παντού και πάντα γραπτώς !! το προφορικώς πέθανε εδώ και καιρό. soron για υποχρεωτική απόσπαση / διάθεση σε α/θμια δεν αναφέρθηκε η karaba? Αν έχεις εντολή απο προιστάμενο να πας εκεί για συμπλήρωση και δεν το κάνεις, αυτό συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα : ανυπακοή σε εντολή προι΄σταμένης αρχής ( παρέλκυση υπηρεσίας). Δηλαδή απείθεια. Δεν τρομοκρατώ κανέναν αλλά μην κρυβόμαστε και πίσω απ΄το δάχτυλό μας.... Φαντάζεσαι τι θα γίνει αν ο καθένας που δεν θέλει να πάει α/θμια ή σε επαλ, ή σε λύκεια ή δεν ξέρω εγώ πού κάνει ό,τι του κατέβει ;
Σε όλα αυτά πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και η δοτικότητα του ΠΥΣΔΕ, όχι μόνο τα μόρια. Δηλαδή αν το ΠΥΣΔΕ είχε δώσει ότι είχε είκοσι πλεονάσματα τότε θα έφευγαν οι είκοσι πρώτοι για πρωτοβάθμια και ο εικοστός πρώτος θα έμενε ακόμα και αν έπαιρναν άλλοι τη ματάταξη με πολύ λιγότερα μόρια. Η δική μας ένσταση έγινε δεκτή (μαζί με πολλών άλλων από την ίδια περιφέρεια και ειδικότητα) επειδή δεν είχε εξαντληθεί η δοτικότητα του ΠΥΣΔΕ (κάτι που προφανώς ήταν πρσχεδιασμένο για ν αφέρουν έξτρα κόσμο), και η ένσταση φυσικά ανέφερε και συγκεκριμένα ονόματα.
thanks bitchΜε την ευκαιρια να σας πω οτι για ακομη μια φορα σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να σπασω κανα κεφαλι και ας γινει ο,τι ειναι να γινει... Συνεντευξη για διευθυντης ΣΔΕ, 5,5 μορια πανω από τον δευτερο και φυσικα πηρα 14 και το αστερι 20... Τι μπανανια μου λετε? Μια χαρα ειναι οι μπανανιες...
Σκέφτομαι να καταθέσω ερώτηση στο ΠΥΣΠΕ γιατί καθυστερεί την τοποθέτησή μας...Κάτι τέτοιο προτείνεις ?
Έχω κάνει ένα χρόνο Καρδίτσα. Δεν ξέρω αν είσαι από κει και δε θέλω να σε κακοκαρδίσω, αλλά εκεί φίλε πέφτει το μαγείρεμα της αρκούδας! Εμένα προσπαθούσαν τσαμπουκά να με στείλουν σε σχολείο εκτός Καρδίτσας, παρ' ότι ήμουν πρώτος στον πίνακα της φθίνουσας, για να βολευτούν οι επόμενες, που ήταν, συμπτωματικά, όλες Καρδιτσιώτισσες.
Δεν ικανοποιήθηκε η ένσταση μου χωρίς να ξέρω (και πάλι) το λόγο. Δεν βλέπω πουθενά μόρια (και πάλι).