0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, αν έχεις αποσπαστεί κατ' εξαίρεση -νομίζω αυτό είπες πιο πριν- το θεωρώ δύσκολο να σε αποσπάσουν υποχρεωτικά κάπου μακριά από το σύζυγό σου. Μη χολοσκάς. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Εμάς μας έβαλαν μια βδομάδα πριν να κάνουμε αίτηση διάθεσης στην α'θμια, κι από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και σήμερα κυκλοφορεί η διαπιστωτική πράξη του υπουργείου και η ειδικότητά μου πρωταγωνιστεί, τόσο στους πλεονάζοντες, όσο και στα κενά στην α'θμια.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δικαιώθηκαν στην ειδικότητά σου και στην περιοχή που είσαι μεταταχθέντες ?
Στη νέα διαπ.πράξη με κενά και πλεονάσματα κάποιες διευθύνσεις ΔΕ δίνουν μηδενικό πλεόνασμα. Λογικά αυτό σημαίνει ότι όταν γίνει η β' φάση μετατάξεων δεν θα φύγει κανείς για μετάταξη στην ΠΕ; Και, λέω εγώ, εάν φύγει έστω και ένας από ΔΕ με μηδενικό πλεόνασμα για ΠΕ, δεν θα γίνουν σωρηδόν νέες ενστάσεις;Ή να το θέσω διαφορετικά: Είναι απίθανο να φύγει κάποιος από περιοχή που δίνει μηδενικό πλεόνασμα εάν γίνει η β' φάση;;;
Μελετώντας τις ενστάσεις, εκτός από την μυρωδιά του βύσματος που ζέχνουν, προφανώς το ποια ΠΥΣΔΕ απέκτησαν μυστηριωδώς "δοτική ικανότητα" και ποια όχι, είναι στη σφαίρα της λογικής του Α.Λ.Έχετε (-ουμε) 2 επιλογές.Μένετε στη
ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΙΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ!!!!!!ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ΜΠΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΥΣΔΕ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟ ΠΥΣΔΕ.δεν ξέρω εσείς τι νιώθετε...εγώ πάντως νιώθω....ΟΡΓΗ!!!!
Μέχρι, αν, ξαναψηφίσουμε.