0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εθελοντικές ήταν...άλλο ότι βαπτίστηκαν υποχρεωτικές για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα...Βλέπε πλεονάσματα και κενά...(πραγματικά και φανταστικά που εξυπηρετούσαν καταστάσεις)...
Εθελοντικές--->Αξιοκρατικές"Υποχρεωτικές"---> ? + ?
Καθολου διχασμενη δεν ειμαι.Τις εθελοντικες τις διεκδικουμε με νυχια και με δοντια,καθως ειμαστε οι απολυτα αδικημενοι..και ειμαστε απολυτα νομιμοι και παταμε γερα.Το θεμα ειναι οτι εστω πως μας δικαιωνει το δικαστηριο..ομως πως υποχρεωνει το κρατος να τις πραγματοποιησει;;εκει ειναι η αμφιοβολια μου. Εκτος των αλλων..με νυχια και με δοντια,ως γατοπαρδος..θα παρω οχι το σχολειο που δικαιωματικα μου ανηκει...αλλα εστω τον νομο μου..που βρισκεις το περιεργο σε αυτο;Με ολα τα ΝΟΜΙΜΑ μεσα..και χωρις κανενα ΜΕΣΟ αγαπητε μου..Εχω τοσο αδικηθει,και οχι μονο εγω..που θα πιαστω απο το οτιδηποτε για να παω εκει που δικαιωματικα πρεπει να παω..,χωρις ομως να στερησω απο κανεναν κατι που δικαιουται.Για να σου δωσω να καταλαβεις.Στον νομο που θελω να παω..μια θεση εδινε στις εθελοντικες.ΜΟΝΟ ΜΙΑ.Ημουν δευτερη απο ολους τους εκ/κους του κλαδου μου,η πρωτη ειχε και αυτη μια επιλογη μονο στις εθελονιτικες..σε εντελως ασχετο νομο απο τον δικο μου,εγω ημουν η δευτερη πανελληνιως..αρα επαιρνα αυτην την θεση.Με τις υποχρεωτικες..δινει 3 κενα..ενω ο νομος ειναι αδειος.Δενε χει κανεναν της ειδιοτητας μου στην α/θμια/Πσιρνει την μεταταξη μονο ενας..και καλα μενουν 2 θεσεις κενες.Τα υπολοιπα καμια 20ρια σχολεια ΕΑΕΠ..μενουν κενα.Και αντι να κανει τις εθελοντικες.,εστω τις υποχρεωτικες μεταταξεις..βαζει αναπληρωτες.Δηλαδη οκ..ποσο νομιμο σου φαινεταιν αυτο;Και στα χτεσινα κενα..δεν δινει κανενα κενο!ΟΚ..γιατι να μην κανω λοιπον και εγωγ αιτηση νσε αυτες τις υποχρεωτικες,οταν εχω δει οτι στηγν α φαση,που εγω δεν συμετειθχα..εδωσαν θεεις σε νομους που ΔΕΝ ειχαν δωσει κενα;;κανω κατι παρανομο η περιεργο;;να δικαιωθω θελω.Απλοα το ζητουμενο μου εινξαι καθαρα διαδικαστικο..εφοσον κανω και δικαστικη διεκδικηση των εθελοντικων
Εχεις απόλυτο δίκιο σε όλα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν έτσι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...και το κακό είναι οτι ο Νόμος πλέον δίνει το απόλυτο διακιώμα στον Υπουργό να κάνει παιχνίδι με οργανικές...@PE11-2000Ευχαριστώ. Ήθελα να δω αν έχει ξεκινήσει η προεργασία για την β φάση...
θα ηθελα να ρωτησω τι λογους μπορει να επικαλεστει καποιος για ανακληση της μεταταξης? θα μπορουσα ακομα και τωρα να κανω ανακληση μεταταξης?
Χιούμορ κάναμε αρχηγέ. Όσο για το να κυνηγήσεις το δίκιο σου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Μάλιστα, αν θες την άποψή μου, με όλο το θάρρος, αν ήμουν στη θέση σου, θα είχα κάνει αίτηση μετάταξης και στην α' φάση των 'υποχρεωτικών'. Καταλαβαίνω ότι αποτέλεσε για σας των εθελοντικών χοντρό... σπάσιμο, αλλά αφού το ίδιο το υπουργείο σου έδινε ένα επιπλέον μέσο να πετύχεις αυτό που θέλεις, έπρεπε να το εκμεταλλευτείς. Και εθελοντικές και υποχρεωτικές και ό,τι κάτσει. Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που 'χει καταντήσει η εκπαίδευση, προσπαθείς να καλύψεις όσες περισσότερες άκρες γίνεται.
Πλακα πλακα..ειναι η μονη καλη κουβεντα που εχεις πει μεχρι τωρα για μενα.. και η αλλη πλακα ειναι...οτι δεν εχουμε καθολου να χωρισουμε δικα μας χωραφια..