*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4556687 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Loggin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Δε λατρεύω τίποτα. Οζμπόντεν πια;
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10458 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:25:47 πμ »
Εθελοντικές ήταν...άλλο ότι βαπτίστηκαν υποχρεωτικές για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα...
Βλέπε πλεονάσματα και κενά...(πραγματικά και φανταστικά που εξυπηρετούσαν καταστάσεις)...  ;)

Εθελοντικές--->Αξιοκρατικές
"Υποχρεωτικές"---> ? + ?
Οζμπόντεν πια;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:27 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10459 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:27:41 πμ »
Εθελοντικές--->Αξιοκρατικές
"Υποχρεωτικές"---> ? + ?

Οκ τα είπαμε όμως αυτά...με την επανάληψη τι θα κερδίσουμε;
Θα εκτονωθούμε απλά;
Το θέμα είναι να αρχίσουμε να δικαιωνόμαστε και να κερδίζουμε και τίποτα (στα πλαίσια του θεμιτού).

ΥΓ. Με λίγα λόγια μην τα λέμε για να τα λέμε απλώς...όλοι ξέρουμε τι έχει παιχτεί...ακόμα και τα βύσματα...στο από κει και πέρα όμως;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2013, 12:29:25 πμ από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος etsi7

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10460 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:28:53 πμ »
θα ηθελα να ρωτησω τι λογους μπορει να επικαλεστει καποιος για ανακληση της μεταταξης? θα μπορουσα ακομα και τωρα να κανω ανακληση μεταταξης?

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10461 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:29:44 πμ »
Καθολου διχασμενη δεν ειμαι.Τις εθελοντικες τις διεκδικουμε με νυχια και με δοντια,καθως ειμαστε οι απολυτα αδικημενοι..και ειμαστε απολυτα νομιμοι και παταμε γερα.Το θεμα ειναι οτι εστω πως μας δικαιωνει το δικαστηριο..ομως πως υποχρεωνει το κρατος να τις πραγματοποιησει;;εκει ειναι η αμφιοβολια μου. :-\
Εκτος των αλλων..με νυχια και με δοντια,ως γατοπαρδος..θα παρω οχι το σχολειο που δικαιωματικα μου ανηκει...αλλα εστω τον νομο μου..που βρισκεις το περιεργο  σε αυτο;Με ολα τα ΝΟΜΙΜΑ μεσα..και χωρις κανενα ΜΕΣΟ αγαπητε μου..Εχω τοσο αδικηθει,και οχι μονο εγω..που θα πιαστω απο το οτιδηποτε για να παω εκει που δικαιωματικα πρεπει να παω..,χωρις ομως να στερησω απο κανεναν κατι που δικαιουται.Για να σου δωσω να καταλαβεις.Στον νομο που θελω να παω..μια θεση εδινε στις εθελοντικες.ΜΟΝΟ ΜΙΑ.Ημουν δευτερη απο ολους τους εκ/κους του κλαδου μου,η πρωτη ειχε και αυτη μια επιλογη μονο στις εθελονιτικες..σε εντελως ασχετο νομο απο τον δικο μου,εγω ημουν η δευτερη πανελληνιως..αρα επαιρνα αυτην την θεση.
Με τις υποχρεωτικες..δινει 3 κενα..ενω ο νομος ειναι αδειος.Δενε χει κανεναν της ειδιοτητας μου στην α/θμια/Πσιρνει την μεταταξη μονο ενας..και καλα μενουν 2 θεσεις κενες.Τα υπολοιπα καμια 20ρια σχολεια ΕΑΕΠ..μενουν κενα.Και αντι να κανει τις εθελοντικες.,εστω τις υποχρεωτικες μεταταξεις..βαζει αναπληρωτες.
Δηλαδη οκ..ποσο νομιμο σου φαινεταιν αυτο;Και στα χτεσινα κενα..δεν δινει κανενα κενο!
ΟΚ..γιατι να μην κανω λοιπον και εγωγ αιτηση νσε αυτες τις υποχρεωτικες,οταν εχω δει οτι στηγν α φαση,που εγω δεν συμετειθχα..εδωσαν θεεις σε νομους που ΔΕΝ ειχαν δωσει κενα;;κανω κατι παρανομο η περιεργο;;να δικαιωθω θελω.Απλοα το ζητουμενο μου εινξαι καθαρα διαδικαστικο..εφοσον κανω και δικαστικη διεκδικηση των εθελοντικων

Χιούμορ κάναμε αρχηγέ. Όσο για το να κυνηγήσεις το δίκιο σου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Μάλιστα, αν θες την άποψή μου, με όλο το θάρρος, αν ήμουν στη θέση σου, θα είχα κάνει αίτηση μετάταξης και στην α' φάση των 'υποχρεωτικών'. Καταλαβαίνω ότι αποτέλεσε για σας των εθελοντικών χοντρό... σπάσιμο, αλλά αφού το ίδιο το υπουργείο σου έδινε ένα επιπλέον μέσο να πετύχεις αυτό που θέλεις, έπρεπε να το εκμεταλλευτείς. Και εθελοντικές και υποχρεωτικές και ό,τι κάτσει. Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που 'χει καταντήσει η εκπαίδευση, προσπαθείς να καλύψεις όσες περισσότερες άκρες γίνεται.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:54:27 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10462 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:29:52 πμ »
Εχεις απόλυτο δίκιο σε όλα. Το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν έτσι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...και το κακό είναι οτι ο Νόμος πλέον δίνει το απόλυτο διακιώμα στον Υπουργό να κάνει παιχνίδι με οργανικές...

@PE11-2000

Ευχαριστώ. Ήθελα να δω αν έχει ξεκινήσει η προεργασία για την β φάση...
Δεν ειναι νομος.Ειναι η συγκεκριμενη εγκυκλιος,,για τις συγκεκριμενες υποχρεωτικες μεταταξεις ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.ΟΧΙ για τις εθελοντικες.. δηλαδη για την συσταση νεων κλαδων.Μην μπερδευουμε την εγκυκλιο που βγηκε για τις υποχρεωτικες μεταταξεις..με ολα τα υπολοιπα.Το απολυτο δικαιωμα το πηρε ο κυριος αρβι..ΜΟΝΟ για τις υποχρεωτικες μεταταξεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2013, 12:31:35 πμ από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος esta

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10463 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:30:30 πμ »
@bitch
Ερώτηση: Εγώ όπως προανέφερα δεν έκανα αίτηση για τις υποχρεωτικές... λόγω... παραπλάνησης... Στην ένστασή μου καμιά ιδέα τι θα στοιχειοθετήσω;
ΥΓ. Εκτός του ότι φύγανε άτομα από μη πλεονασματικά ΠΥΣΔΕ όπως της Ζακύνθου και άλλα που τα αναφέρω... άρα θα πρέπει να αποδεσμευτώ και εγώ τώρα που το δικό μου ΠΥΣΔΕ είναι πλεον μη πλεονασματικό...

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #10464 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:31:53 πμ »
θα ηθελα να ρωτησω τι λογους μπορει να επικαλεστει καποιος για ανακληση της μεταταξης? θα μπορουσα ακομα και τωρα να κανω ανακληση μεταταξης?

Εσένα σε βλέπω να τρως ξύλο σήμερα...  ;D

@Γατόπαρδε

Ο Υπουργός μαζί με τον Διοικητικής μεταρρύθμισης έχουν το διακίωμα σύστασης και κατάργσης οργανικών, διευθύνσεων, οργανισμών...άρα και όποια διαδιακσία αφορούν αυτές...αυτά με τους Νόμους που ψηφίστηκαν τον Ιούλιο...(και αφορούν υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές διαδικασίες) αρκεί να μπορεί να τις διακιολογήσει...λες να μην μπορει;

ΥΓ. Παρόλα αυτά θα ήθελα να έχεις δίκιο και να έχω αδικο και να δικαιωθείς για να μπει κάποιο φρένο στην ασυδοσία τους...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 09, 2013, 12:35:23 πμ από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10465 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:34:07 πμ »
esta

αφού δεν έκανες αίτηση για τις υποχρεωτικές για ποιο λόγο θέλεις να κάνεις ένσταση; θέλω να πω, πώς ακριβώς θίγεσαι; Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις περισσσότερο ;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #10466 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:34:35 πμ »
Χιούμορ κάναμε αρχηγέ. Όσο για το να κυνηγήσεις το δίκιο σου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις. Μάλιστα, αν θες την άποψή μου, με όλο το θάρρος, αν ήμουν στη θέση σου, θα είχα κάνει αίτηση μετάταξης και στην α' φάση των 'υποχρεωτικών'. Καταλαβαίνω ότι αποτέλεσε για σας των εθελοντικών χοντρό... σπάσιμο, αλλά αφού το ίδιο το υπουργείο σου έδινε ένα επιπλέον μέσο να πετύχεις αυτό που θέλεις, έπρεπε να το εκμεταλλευτείς. Και εθελοντικές και υποχρεωτικές και ό,τι κάτσει. Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο που 'χει καταντήσει η εκπαίδευση, προσπαθείς να καλύψεις όσες περισσότερες άκρες γίνεται.
Εχεις δικιο..και τωρα το βλεπω αυτο.Απλα τοτε...σκεφτηκα η ηλιθια..νομοτυπα.Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.Ολα να ειναι νομιμα..και ολα με μια λογικη.Ομως δεν μπορουσα να φανταστω οτι δεν λειτουργει καμια λογικη σε αυτο το αισχος.Και καμια νομιμοτητα.Και ετσι την πατησα. :(

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10467 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:39:38 πμ »
Πλακα πλακα..ειναι η μονη καλη κουβεντα που εχεις πει μεχρι τωρα για μενα.. :P και η αλλη πλακα ειναι...οτι δεν εχουμε καθολου να χωρισουμε δικα μας χωραφια.. :P

Ααα! Τα σύκα, σύκα και η σκάφη, σκάφη!
Αγαπώ σε και ζουλώ σε!
Συμφωνώ και στο τελευταίο σου...  :)

Υ.Γ. Καταλαβαίνω πως πολλοί τεντωθήκατε στο έπακρο, μ΄αυτές τις διαδικασίες (μετατάξεις, αποσπάσεις, τοποθετήσεις, κλπ) και πως ο καθένας έχει το δίκιο του, αλλά πρέπει να προσέχουμε τον κανιβαλισμό!
Ας μη τσιμπάμε και μεις κι ας κρατάμε τους συναδέλφους κοντά μας...  ;)
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Αποσυνδεδεμένος anna__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10468 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:40:52 πμ »
bitch, εγώ είχα κάνει ένσταση γιατί άτομα με λιγότερα μόρια από μένα είχαν πάει στην πρώτη επιλογή μου.κ είχα γράψει κ ονόματα.δεν καταλαβαίνω τι έγινε. κ τώρα βγάζουν κ κενά στην περιοχή.δεν ξέρω αν πρέπει να ξανακάνω ένσταση. πες μου την άποψή σου σε παρακαλώ. κ κάτι ακόμη τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων σε μας που δεν δικαιωθήκαμε θα εξηγήσουν για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτή?

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10469 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:41:33 πμ »
Αυτοί που σκέφτονται και λειτουργούν νομότυπα, θεωρώντας ότι αυτή η χαβούζα στην οποία ζούμε (και δεν εννοώ μόνο την εκπαίδευση, αλλά γενικά τη χώρα) διέπεται από κάποια λογική και δικαιοσύνη, στο τέλος την πατάνε. Και αυτό το λέει κάποιος που μέχρι πρότινος έτρεφε ψευδαισθήσεις παρόμοιες με τις δικές σου. Νομίζω ότι οι τελευταίοι μήνες αποτέλεσαν επιφοίτηση για όλους μας. Η κρίση φέρνει στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό μας.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος esta

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10470 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:45:23 πμ »
@bitch
Όπως πολλοί άλλοι που φοβηθήκαμε και δεν κάναμε.
Λάρισα :40 κενά 40 πλεονάσματα
Τρίκαλα: 9 κενά 9 πλεονάσματα
Θεσσαλονίκη επίσης...
Αττική επίσης...
κτλ...
όλα καλύπτονται από του ιδίου ΠΥΣΔΕ.
Άρα δεν κάνω, γιατί δε μου λέει και κανείς ότι για μια απειροελάχιστη πιθανότητα δε θα βρεθώ στα Δωδεκάνησα να κοιτώ τις βαρκούλες (είμαι ήδη αρκετά μακριά και αρκετά χρόνια).

Στην α' φαση όλα καλά...(σχεδόν - εκτός από αυτό που προανέφερα στη Ζάκυνθο κκαι κατι παρόμοια).
Στις ενστάσεις, η Λάρισα πήρε άλλους 4, τα Τρίκαλα άλλους 2, Η Καρδίτσα επίσης εκτός ΠΥΣΔΕ αυτή τη φορά κι με τα μισά μου μόρια.ΕΠΙΠΛΕΟΝ!Να μη μιλήσω για Θεσσαλονίκη και Αττική! Σε θέσεις που δεν είχαν δοθεί! Αν ήταν να δικαιωνόταν η κα΄θε ένσταση θα έκανα και εγώ... Είναι θέσεις που δήλωσα στις εθελοντικές!

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10471 στις: Οκτώβριος 09, 2013, 12:48:29 πμ »

Παίζει να επικαλεστεί πως τον πίεσε ο μπαμπάς του και πως τώρα αποτίναξε τον ζυγό και κατάλαβε το λάθος του!  ;D
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887