0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή, κορίτσια, το υπουργείο μπήκε σε τέτοιο κόπο, συνθέτοντας εκ του μηδενός μια διαδικασία (μετατάξεις), η οποία έχει προκαλέσει τέτοιο κακό χαμό με ενστάσεις και κόντρα ενστάσεις, μόνο και μόνο για να μπορεί να σας απολύσει πιο εύκολα; Τότε γιατί δεν καταργούσε τη 2η ξένη γλώσσα κατευθείαν. Λίγη ψυχραιμία!!!
ΚαλημεραΘα ήθελα να διευκρινηστεί κάτι, γιατί προσπαθώ να καταλάβω τι εννοούσε ένας συνάδελφος πολλά μηνυματα πιο πριν όσον αφορα τα κριτηρια με βαση τα οποια δηλώθηκαν τα κενα σε καθε πρωτοβαθμια για μετάταξη.ολοι ξερουμε οτι πολλα Πυσπε δηλωσαν κενα, τα οποια αγνόησε το υπουργείο -δίνοντας είτε λιγότερα, είτε καθόλου αλλα και περισσότερα σε κάποιες περιπτωσεις. Αν καταλαβα καλα, αυτό έγινε γιατι 'πάτησαν' στον αριθμό του πλεονάζοντος προσωπικου του αντίστοιχου Πυσδε?Για παράδειγμα, σε νομο που ΔΕΝ εχει πλεονάζοντες σε μια ειδικότητα το Πυσδε, και ενω υπάρχουν πολλά κενα στο αντίστοιχο Πυσπε, λογικα θα δοθούν '0' θέσεις για μετάταξη. Κατάλαβα καλα? Παρακαλώ πολυ κάποιος που το έχει κατανοησεις το θέμα περιμένω μια απάντηση..
Καλημέρα! Εγώ πάντως, αν και δεν ειχα κάνει αίτηση μετάταξης στην α'φάση, με ενδιαφέρει όμως να κάνω τώρα αίτηση, σήμερα κατέθεσα ένσταση κατά των νέων μετατάξεων μετά τις ενστάσεις. Αυτά τα κενά που δόθηκαν για την ικανοποίηση των ενστάσεων δεν υπήρχαν στην πρώτη απόφαση. Επίσης με βάση τον αριθμό πλεοναζόντων που είχε δώσει δεν δικαιολογούνται νέες μετατάξεις από κάποιες περιοχές σε κάποιες άλλες. Τα νέα κενά πρέπει να δοθούν για νέες αιτήσεις. Κάποιοι μετά τις ενστάσεις μπήκαν από το παράθυρο. Δεν αντέχω άλλο! Κάτι πρέπει να γίνει! Να επέμβει κάποιος...
πήραν φεκ τα ¨νεα" κενάhttp://www.esos.gr/uploads/dthmia/fek-2531-metataxeis.pdf
Ευχαριστουμε πολυ bitch που εισαι παντα προθυμη να βοηθας ανιδιοτελως...
Που το εχεις ακουσει οτι μπορει να καταργηθει η δευτερη ξενη γλωσσα στα Δημοτικα;Αν συμβει αυτο καηκαμε!Μηπως εκαναν τις μεταταξεις ΠΕ05 και ΠΕ07 για αυτο το λογο,δηλ. για να ''διωξουν'' κοσμο;Εδω που τα λεμε ολα πρεπει να τα περιμενει κανεις απο αυτους.Σε σκοτωνουν με το ''γαντι'' οι ατιμοι!!!
Η ψυχρή λογική λέει ότι άμαα) από τους πλεονάζοντες αφαιρέσεις τις ενστάσεις καιβ) από τα κενά αφαιρέσεις τις ενστάσεις και συνεχίζουν να μενουν πλεονάζοντες και κενά (που μένουν δείτε παραπάνω τι λέει ο Νικήτας π.χ.) τότε ανοίγει ο δρόμος για νέες μετατάταξεις...Το θέμα είναι αν θα υπάρχει νέα ανακοίνωση κενών και πλεονασμάτων (προσαρμοσμένων στις ενστάσεις που έγιναν) η θα πάμε με αυτά (εγώ εδώ πάλι πιστεύω ότι με αυτά θα πάμε και γελάω βέβαια γιατί θα έχουμε και νέες ενστάσεις...) και αν θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία ή νέα (εγώ πάλι εδώ γιατί ψυχανεμίζομαι ότι μάλλον η ίδια θα ακολουθηθεί ώστε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ικανοποίηση και άλλων ενστάσεων;;Υγ. εγώ πάλι γουστάρω ότι θα συνεχίσει ένας παλιός μου γνώριμος να βγάζει ανακοινώσεις...και του αφιερώνω το τραγούδι...μου έλειψες και είπα να στο πωωωω...ΩΠΑ....