0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vadi, περισσότερο στέκομαι στο γεγονός πως οι διευθυντές καλούνται να καταχωρίζουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, ως υπεύθυνη δήλωση, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να ρισκάρουν τον όποιο έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων και να "παίζουν" το κεφάλι τους! Κι άντε, να το κάνει ένας-δύο! Μπορεί, όμως, να συμφώνησαν όλοι να το κάνουν; Ακόμη και με άγραφη παραίνεση κάποιου Δ/ντή Εκπαίδευσης! Δεν καλύπτονται!!! Και το σημαντικότερο: γιατί να το κάνουν;
Από ενημερωτικό της συναντησης υπουργού - ΟΛΜΕ :(Αντιγράφω ότι μας έστειλε ο αιρετός):Επιγραμματικά οι θέσεις του Υπουργείου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχα:• ΜετατάξειςΈγιναν οι πρώτες. Έγιναν δεκτές οι ενστάσεις. Έγιναν όλες εθελοντικά αλλά «βαπτίστηκαν»υποχρεωτικές εξαιτίας της ΤΡΟΪΚΑΣ. Δεν θα γίνουν άλλες, ανακοινώθηκαν μόνο οι αριθμοίτων υπεραριθμιών από κάθε περιοχή. (ανακοινώθηκε παρόλα αυτά το ΦΕΚ 2531/8-10-2013 για τη δημιουργία των θέσεων και σας το επισυνάπτω…)ΑποσπάσειςΗ καταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (χθες). Μετά θα γίνουν νέεςαποσπάσεις στις ειδικότητες (ξένων γλωσσών, γυμναστές,…) που δεν έγιναν μέχρι τώρα.θα γίνουν τώρα αποσπάσεις εντός διεύθυνσης (ΔΙΔΕ - ΔΙΠΕ) από τα ΠΥΣΔΕ προς τα οικίαΠΥΣΠΕ για το πλεονάζων προσωπικό. Δεν θα πρέπει να πλεονάζει κανένας. Όλα τα κενά θακαλυφθούν από τις αποσπάσεις. Αν γίνουν νέες μετατάξεις, θα γίνουν μετά τιςαποσπάσεις. (γι αυτό προηγουμένως, δείτε πιο πάνω, σχεδόν αποκλείστηκε το ενδεχόμενονέων μετατάξεων…)
...Ας υποθέσουμε ότι μετατάσσομαι στο οικείο ΠΥΣΠΕ. Προφανώς, πάλι θα είμαι στη διάθεση. Ποια είναι η διαδικασία μετά; Κάνω αίτηση τοποθέτησης στα υπάρχοντα κενά, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη διάθεση ΠΥΣΔΕ; Μπορεί ο διευθυντής να παρακάμψει τη διαδικασία και να στείλει κάποιον απ' τους μεταταχθέντες όπου γουστάρει;...
...Μια άλλη σκέψη μου είναι να κάνω αίτηση μετάταξης για άλλο ΠΥΣΠΕ, στο οποίο είναι και η μόνιμη κατοικία μου. Κι αυτό παρουσιάζει διπλάσια κενά από πλεονάζοντες. Είναι σίγουρο όμως, επειδή η περιοχή είναι περιζήτητη και στις μεταθέσεις και στις αποσπάσεις και παντού, ότι θα το κυνηγήσουν πολλοί ακόμη. Αν δηλώσω στην αίτηση μετάταξης μόνο το ΠΥΣΠΕ κατοικίας μου, ενδέχεται να μη μεταταχθώ καθόλου. Αν δηλώσω 1η επιλογή το ΠΥΣΠΕ κατοικίας μου και 2η επιλογή το οικείο (από υπηρεσιακής πλευράς) ΠΥΣΠΕ, είναι πιθανό να... κάψω την 1η επιλογή μου, αφού είδαμε ότι στην α' φάση μετατάξεων, άπαξ και κάποιος δήλωνε το οικείο ΠΥΣΠΕ, ανεξαρτήτως σειράς προτίμησης, τον έστελναν εκεί. What a dilemma!...
τι λένε μωρέ!!!αφού το τελευταίο ΦΕΚ αναφέρει:"οι εκπαιδευτικοί που μετατάσονται υποχρεωτικά..."http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%9B99-6%CE%A11
it doesn't get more bourdelo than that.
Ωχ, ωχ, ωχ!!! Αυτο δεν το ειδα, εχεις δικιο! Δεν πιστευω να κανουν παλι καμια απο αυτες τις...ακρως δημοκρατικες ενεργεις που μας σερβιρουν φετος και να μας μεταταξουν υποχρεωτικα; Δηλαδη να πει: πλεοναζουν 10 Γαλλικης στην Φλωρινα, οι τελευταιοι 10 στα μορια μετατασσονται υποχρεωτικα;;;Μηπως, απο την αλλη, ισχυει αυτο που λεει η εγκυκλιος και θα μεταταχθουν με τον ιδιο τροπο απλα θα αναβληθει για το καλοκαιρι παλι ενω προς το παρον αυτον τον πινακα θα τον χρησιμοποιησουν μονο για συσταση οργανικων; Και Nikitas, αφου τον ρολο της τσατσας τον εχουν αλλοι, καταλαβαινεις οτι για μας μενει η βρωμικη δουλεια, if you know what I mean... Για αυτο μας πανε @@@@@ντας φετος!
Από ενημερωτικό της συναντησης υπουργού - ΟΛΜΕ :(Αντιγράφω ότι μας έστειλε ο αιρετός):Επιγραμματικά οι θέσεις του Υπουργείου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που είχα:• ΜετατάξειςΈγιναν οι πρώτες. Έγιναν δεκτές οι ενστάσεις. Έγιναν όλες εθελοντικά αλλά «βαπτίστηκαν»υποχρεωτικές εξαιτίας της ΤΡΟΪΚΑΣ. Δεν θα γίνουν άλλες, ανακοινώθηκαν μόνο οι αριθμοίτων υπεραριθμιών από κάθε περιοχή. (ανακοινώθηκε παρόλα αυτά το ΦΕΚ 2531/8-10-2013 για τη δημιουργία των θέσεων και σας το επισυνάπτω…)ΑποσπάσειςΗ καταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή (χθες). Μετά θα γίνουν νέεςαποσπάσεις στις ειδικότητες (ξένων γλωσσών, γυμναστές,…) που δεν έγιναν μέχρι τώρα.θα γίνουν τώρα αποσπάσεις εντός διεύθυνσης (ΔΙΔΕ - ΔΙΠΕ) από τα ΠΥΣΔΕ προς τα οικίαΠΥΣΠΕ για το πλεονάζων προσωπικό. Δεν θα πρέπει να πλεονάζει κανένας.Όλα τα κενά θακαλυφθούν από τις αποσπάσεις. Αν γίνουν νέες μετατάξεις, θα γίνουν μετά τιςαποσπάσεις. (γι αυτό προηγουμένως, δείτε πιο πάνω, σχεδόν αποκλείστηκε το ενδεχόμενονέων μετατάξεων…)
Αναρωτιέμαι εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο και σε άλλα ΠΥΣΠΕ. Ξέρει κανείς εάν τοποθετήθηκαν διατιθέμενοι από δ/θμια ?@bitch μου είναι προφανώς εντελώς παράνομοι / παράτυποι ?