0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακόμα κι αν λείπουν μερικές δεκάδες άτομα από διοικητικές θέσεις, τη δουλειά την κάνουν οι υπόλοιποι.
Εγώ πάντως αυτό κατάλαβα, ότι οι θέσεις που βγήκαν με το τελευταίο ΦΕΚ θα καληφθούνε από τις ενστάσεις και όσες περισέψουν θα καληφθούνε με αποσπάσεις (ΠΥΣΠΕ- ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ).
έλεος πια δεν είναι όλοι βύσματα! εγω έκανα ένσταση και δικαιώθηκα... αν ήμουν βύσμα θα την είχα πάρει εξαρχής! Εγιναν πολλές παρατυπίες γι αυτό και οι ενστάσεις... Δεν λέω και στη διαδικασία των ενστάσεων θα έγιναν μαγειρέματα αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους!!!
πότε λέτε να μάθουμε σίγουρα αν θα γίνει β φάση μετατάξεων???ή είναι πλέον σίγουρο ότι δε θα γίνει?άντε να πάρουν σειρά κ οι διαθέσεις α/θμια...πάντως συμφωνώ με nikitas οι περισσότερες ειδικότητες έχουν μπει στη σειρά τους στα σχολεία κ μεις βράζουμε κ δε ξέρουμε ακόμα σε ποιο νομο στη περιφέρεια θα είμαστε... το θέμα είναι ότι ακόμα κ να μη γίνουν μετατάξεις άλλεσ πάλι θα μείνουν αρκετοί ξενόγλωσοι χωρίς ωράριο ...ίσως να προτείναμε στους διευθυντές να διδάσκουμε τη ξένη γλώσσα σαν πρόσθετη διδακτική στήριξη?τι λέτε?
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί δεν έχω καταλάβει; Πώς πήραν μετάταξη άτομα με είκοσι και τριάντα μόρια σε μεγάλες πόλεις;