0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προ ολίγων λεπτών πληροφόρηση από Πειραιά. Συνεδριάζει το ΠΥΣΔΕ για τοποθετήσεις. Για διαθέσεις στην α'θμια, τίποτα, nothing, nada, rien...Αραμπάς περνά (παραδοσιακό)Αραμπάς περνά, σκόνη γίνεταισήκωσ’ το φουστανάκι σουνα μη σκονίζεται.Αραμπάς περνά, αραμπατζής λωλός, στη μπάντα κοριτσάκιανα μη σας πάρει ομπρός.Αραμπάς περνά με τα φρόκαλαεβγάτε Φασουλιώτισσεςμε τα τσόκαρα.Δε σου το `πα μια μες στο Χασαπάδε σου το `πα δυο μες στο Κορδελιόδε σου το’ πα τρεις να μην παντρευτείς.
Και φύγανε από Νομούς για άλλους ΝομούςΚαι μετατάχθηκαν εντός του ίδιου ΝομούΚαι πολλες θέσεις έμειναν κενές προφανώς λόγω μη συμμετοχής στην όλη διαδικασία ή λόγω μη ικανοποίησης της αιτησης.Είναι εύκολο να το δεις από το ΦΕΚ μετάταξης (ΔΔΕ που έφυγαν) και (ΔΠΕ που πήγαν)
Πάντως αν αναλογστούμε ότι ακόμα και σήμερα έχουμε και άλλες αποσπάσεις...ε τότε προφανώς δεν φταίνε μόνο οι Δ/νσεις...για να είμαστε και δίκαιοι...
Τι ξεφτίλα είναι αυτή με τις αποσπάσεις...Κάθε τρεις και λίγο βγάζουν νέες.... Ήμαρτον Παναγία μου.Μ΄αρέσει που περιμένουμε κι από την ΟΛΜΕ να πάρει θέση.....
Κ να πρεπει να λες κ ευχαριστω... Ειμαι σε 4 σχολεια κ μολις ειπα στον δντη οτι βαση νομου δεν κανω εφημερια, μου λεει αφου θες να κρυφτεις πισω απτο νομο, θα σου βγαλω ενα προγραμμα φουλ 7ωρο καθε μερα που θα σαι εδω κ να δω τι θα κανεις!!! Αυτο ειναι η χουντα!!! Κ πεστε εσεις τι κανουμε...
Το ξαναείπαμε: όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πληρώνουν τα βατράχια. Αφού μαίνεται ακόμα η σύγκρουση των βουβαλιών, ποιος μας χ@ζει εμάς τα βατράχια.