0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλη αυτή τη δουλειά μόνος σου την έκανες, φίλε; Πολλά εύγε, τόσο για την αρτιότητα, όσο και για το χρόνο που ξόδεψες για ένα θέμα που προφανώς δε σε αφορούσε στο σύνολό του.Κοιτώντας, λοιπόν, τα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που παραθέτεις, μου έρχεται στο μυαλό μια απορία. Είδα ότι σε διάφορες περιοχές... φιλέτα, μετατάσσονται, μετά από ένσταση, άτομα τα οποία δεν ανήκαν στο οικείο ΠΥΣΔΕ. Ας πάρουμε για παράδειγμα τη Δ' Αθήνας, στην ειδικότητα των αγγλικών. Σύμφωνα με τη διαπιστωτική πράξη, οι πλεονάζοντες στη β'θμια είναι 17 και τα κενά 30. Μετά όμως τη δικαίωση των ενστάσεων (7) τα κενά πέφτουν στα 23. Ας υποθέσουμε ότι εγώ κάνω αίτηση μετάταξης για τη συγκεκριμένη περιοχή, στα πλαίσια της β' φάσης. Προηγούνται φυσικά οι πλεονάζοντες του οικείου ΠΥΣΔΕ (17), οπότε μένουν μόνο 6 διαθέσιμες θέσεις, με συνέπεια ν' αυξάνεται η πιθανότητα η αίτησή μου να πάει στο βρόντο. Έτσι, θα λάβει χώρα το φαινόμενο να μεταταχθούν, στα πλαίσια της α' φάσης και κατόπιν ένστασης, άτομα με πολύ λιγότερα μόρια από εμένα..../...
PAMELA27 Φιλικά θα σου πρότεινα να αρνηθείς την εφημερία.[u]Έτσι και αλλιώς η εφημερία σε δεσμεύει για 7ωρο.
Έχω πράγμα που σαλεύει και το μουστερή γυρεύει. Η διεύθυνση Πειραιά ανάρτησε καμιά 10αριά πράξεις μαζί, συμπεριλαμβανομένων και διαθέσεων στην α'θμια, ολικών & μερικών. Αφού διαθέτει κόσμο στην α'θμια ο πρωταθλητής της καθυστέρησης και της διαπλοκής Πειραιάς, συνάδελφοι μην ανησυχείτε. Οι διαθέσεις, ανεξαρτήτως του αν θα υπάρξει ή όχι β' φάση μετατάξεων, προχωρούν κανονικά.
Μπράβο nikitas, ελπίζω ειλικρινά να είσαι ανάμεσα σε αυτούς. Στη Δ' Αθήνας, αφού μας διέθεσαν στην α/θμια, αφού περιμέναμε τρεις εβδομάδες για τοποθέτηση, αναρτήθηκε χθες μια λίστα με 21 από τους 29 διατιθέμενους Γαλλικών, με άγνωστη την τύχη των υπολοίπων 8, μεταξύ των οποίων, φυσικά, κι εγώ!
Διατίθεμαι στην α'θμια ολικώς. Τι να κάνουμε. Όχι ότι διαμαρτύρομαι, μετά το μαρτύριο της αναμονής το φετινό. Να μην είμαστε και πλεονέκτες, που λέει κι ο Ηλίας του 16ου. Για σας της Δ' Αθήνας είδα ότι σας απευθύνουν πρόσκληση να διατεθείτε στην α'θμια Α' Πειραιά. Αν έχεις πρόσβαση σε υπολογιστή, μπες στο σάιτ της α'θμιας Πειραιά και δες τα κενά των γαλλικών. Είναι πολλά, εξ όσων θυμάμαι. Υπάρχει βέβαια και η... παγιδούλα της Σαλαμίνας. Αλλά και πάλι κενά υπάρχουν. Από τη β'θμια του Πειραιά διατέθηκαν στην α'θμια μόνο 5 γαλλικών. Σκέψου το.Υ.Γ. Δες τα κενά των Γαλλικών στον παρακάτω σύνδεσμο (είναι Α' &
Οι ενστάσεις που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα στάλθηκαν σήμερα προς δημοσίευση σε ΦΕΚ.
Αλίμονο! Και οι δικές μας που διαμαρτυρόμαστε για τα απίστευτα μόρια της προηγούμενης Δευτέρας ? Ξέρεις κάτι ?