0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι, απλά πήρα σήμερα τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου απάντησαν ότι το έστειλαν σήμερα. χθες που είχα πάρει πάντως και ρωτούσα μου απάντησαν ότι οι ενστάσεις (προφανώς επί των ενστάσεων) μαζεύονται και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα.
@bitch ή όποιος άλλος γνωρίζειSOS SOS SOSΣτη Δ' Αθήνας, επειδή "περισσέψαμε" 5 άτομα, 3 με απόσπαση κ.π. στην α/θμια (με διάθεση), μας ξαναστέλνουν πίσω στη δ/θμια, όπου έμαθα πως παίζει να μας στείλουν α/θμια Α' Πειραιά. Εκεί παίζει ακόμη κι η Σαλαμίνα και το Πέραμα.α) έχουν το δικαίωμα να μας εξαναγκάσουν σε υποχρεωτική μετακίνηση όντες με απόσπαση και μάλιστα κατά προτεραιότητα (σύζυγοι ενστόλων) ?β) εάν τελικά το καταφέρουν, στις τοποθετήσεις εκεί πάλι θα είμαστε τελευταίοι, καθώς προηγούνται, όπως εγώ το καταλαβαίνω, όσοι στέλνονται (σήμερα κιόλας) με διάθεση από τη δ/θμια Πειραιά ?Τα φώτα σας συνάδελφοι...
άσχετο αλλά κάπου πρέπει να γράψω τον πόνο μου : βλέπω την ειδοποίηση για περίπου καμιά 20ρια π.μ. τα οποία ομως δεν μπορώ να ανοίξω... Μόνο δύο ή τρία άνοιξα χθες και τα υπόλοιπα τίποτα. Μάλλον πρόκειται για ιοσάρα του κερατά - ελπίζω να διορθωθεί γρήγορα. Το γράφω αυτό εδώ για να ξέρουν΄οσοι μου έστειλαν π.μ. ότι δεν τους "γράφω" απλά δεν μπορώ να δω τα μηνύματά τους. Αυτά! Καλό βράδυ σε όλους !!
Με μια πρόχειρη ματιά είχαμε μια ανακληση λιγότερη καθώς και μια λιγότερη νέα μετάταξη...δεν ξέρω αν συνδυάζονται μεταξύ τους όπως και δεν ξέρω αν πέρα από τα νούμερα έχουμε και ποιοτικές διαφορές (βλέπε ονόματα και τοποθεσίες).