0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης, το νεότερο που έχουμε ειναι πως τελικά πάπαλα οι οργανικές για όλους καθώς το σχέδιο έφαγε πόρτα απ΄το ΥΠΔΗΜΗΔ που θεώρησε απαράδεκτο να δοθούν οργανικές των δύο και τριών ωρών.
Σήριαλ κατάντησαν οι οργανικές!! Όπου πάντως ακούς πολλά κεράσια.....
Δεν θα μπορούσε όμως να αναλάβει ο δ/ντής Πρωτοβάθμιας να τους ενημερώσει και να τους ξεκαθαρίσει οτι πλέον ανήκει εκεί; Ας τα έβρισκαν οι δύο διευθυντές μεταξύ τους!
Λοιπόν πήγα το πρωί από το λύκειο να παραδώσω τα κλειδιά και με πιάνει ο διευθυντής να κάνω λέει τις 2 ώρες project που έχω Του εξηγώ οτι δεν γίνεται , γιατί ανήκω στην πρωτοβάθμια τώρα πια , μου λέει ότι έχει συνεννοηθεί με το ΠΥΣΔΕ . Του εξηγώ πάλι την κατάσταση και του ζητώ εγγράφως την διαταγή αυτή όποτε και έληξε το ζήτημα . Στο ΠΥΣΔΕ τώρα , πάλι η ίδια ιστορία , να μη αφήσουμε ακάλυπτα τα σχολεία , να μείνω για λίγο εκεί κτλ ... Πολύ ευγενικά και πάλι , τους εξηγώ οτι εμείς οι καθηγητές οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις του υπουργείου το οποίο κάνει ότι καλύτερο για τα σχολεία και τους μαθητές και η διαταγή του υπουργείου είναι να φύγω . Bye Bye
Δε μου λες, φίλε Petzi, όταν είπες στο ΠΥΣΔΕ ότι το υπουργείο κάνει ό,τι καλύτερο για σχολεία και μαθητές, πρόσεξες αν μεγάλωσε καθόλου η μύτη σου;
Πολύ θα ήθελα να ειμαι απο καμιά μεριά να το δω το σκηνικό!! Ειναι συλλεκτική η σκηνή! Παρακαλώ να την γυρίσεις την αναπαράσταση σε βίντεο και να την ανεβάσεις εδώ.. Θέλω οπωσδήποτε να δω τη στιγμή που το λες και δε σκας στα γέλια !!! μακράν το καλύτερο σχόλιο που διάβασα τελευταία !! Άντε, καλοστέριωτος!!
τελικα τι γινεται με τις μεταταξεις?? ουτε για ενστασεις επι των ενστασεων ειδαμε κατι, ουτε β γυρο... εχει κανεις κανενα νεο??