*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4792080 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #10906 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:23:29 pm »
Συνάδελφοι,
επειδή σας έχασα λίγο.Τουπουργείο έλεγε ότι με τη μετάταξη γίνεται μεταφορά οργανικής από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια.Μάλλον (από αυτό που καταλαβαίνω)για αυτούς που είχαν ογανική στην δευτεροβάθμια.Εγώ ρωτάω τώρα:Αφού καταργήθηκαν οι ανάλογες οργανικές στη δευτεροβάθμια(αυτών που κατείχαν οργανική πριν τη μετάταξη) ,γιατί δεν έγινε η μεταφορά τους στην πρωτοβάθμια;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:53:47 »

Αποσυνδεδεμένος p-p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10907 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:25:11 pm »
αυτό ακριβώς λέω και γω. Και οι δύο πλευρές έχουν τα δίκια τους αλλά το να εκτοξεύονται χαρακτηρισμοί ένθεν κακείθεν ούτε λύνει το πρόβλημα ούτε προωθει την συζήτηση.

Άλλος ειναι ο 'εχθρός" που μας έχει δώσει τα μυαλά στα χέρια !!

συμφωνώ. Δεν είναι σωστό να κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Μέχρι και η bitch που τόσο έχει βοηθήσει, με πληροφορίες του στυλ κανένας από τους αποσπασμένους στο υπουργείο παιδείας δεν έκανε αίτηση μετάταξης και λοιπές κινδυνολογίες οδήγησαν πολλούς να μην κάνουν αίτηση μετάταξης.  Καμιά φορά και οι καλοπροαίρετοι παραπληροφορούμε.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #10908 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:27:50 pm »
ακριβώς έτσι, ο καθένας αξιολογεί μια πληροφορία και πράττει αυτο που ο ίδιος θέλει.
( πάντως, όντως αποσπασμένοι στην κυ - η συντριπιτική τους πλειοψηφία - δεν έκαναν αίτηση για υποχρεωτικές μετατάξεις στην α/θμια. Για την διοικηση ναι, έκαναν! )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος p-p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10909 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:30:34 pm »
ακριβώς έτσι, ο καθένας αξιολογεί μια πληροφορία και πράττει αυτο που ο ίδιος θέλει.
( πάντως, όντως αποσπασμένοι στην κυ - η συντριπιτική τους πλειοψηφία - δεν έκαναν αίτηση για υποχρεωτικές μετατάξεις στην α/θμια. Για την διοικηση ναι, έκαναν! )

το θέμα είναι πως όταν κάποιος πετάει την πληροφορία...κανένας δεν έκανε αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης από τους αποσπασμένους στο υπουργείο....με λογικούς συνειρμούς οδηγείς τον κόσμο να μην κάνει αίτηση μετάταξης....

γενικά υπήρξε πολύ κινδυνολογία στο φόρουμ από την bitch και άλλους που τελικά αποδείχτηκε πως δεν είχε βάση....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:53:47 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10910 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:37:07 pm »
το θεωρώ λογικό, οι μετατάξεις αυτές δεν βασίστηκαν σε κάποιο σαφές νομικό πλαίσιο, θα ήταν αφελές να λέγαμε "κάντε όλοι αίτηση δεν διατρέχει κανείς κανέναν κίνδυνο". Προφανώς υπηρξαν πολλοί σκεπτικιστές - και εγω μέσα σ αυτους. Στους φίλους μου επίσης είπα πως αν ήμουν εκπ/κός δε θα έκανα αίτηση με την καμία - και να σου πω την αλήθεια συνεχίζω να το πιστευω ακόμα και για την β' φαση.
Αντίθετα, με τις εθελούσιες μετατάξεις, αν ξαναδιαβάσεις τα νήματα θα δεις ότι τουλάχιστον όσον με αφορά ήμουν ιδιαίτερα καθησυχαστική τόσο για την διαδικασία όσο και για την εξέλιξη της μετάταξης.

από εκει και πέρα όμως, το αν είχε ή όχι βάση η ανησυχία μας, θα δείξει στο (εγγύς) μέλλον.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10911 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:38:16 pm »
Συνάδελφοι,
επειδή σας έχασα λίγο.Τουπουργείο έλεγε ότι με τη μετάταξη γίνεται μεταφορά οργανικής από δευτεροβάθμια σε πρωτοβάθμια.Μάλλον (από αυτό που καταλαβαίνω)για αυτούς που είχαν ογανική στην δευτεροβάθμια.Εγώ ρωτάω τώρα:Αφού καταργήθηκαν οι ανάλογες οργανικές στη δευτεροβάθμια(αυτών που κατείχαν οργανική πριν τη μετάταξη) ,γιατί δεν έγινε η μεταφορά τους στην πρωτοβάθμια;

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10912 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:38:41 pm »
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά, αλλά νομίζω ότι πιο πάνω συζητήσατε για το αν έχει δικαίωμα κάποιος που πήρε μετάταξη να κάνει τον ίδιο χρόνο αίτηση μετάθεσης. Επειδή στο παρελθόν έχω πάρει μετάταξη, τον ίδιο χρόνο έκανα αίτηση μετάθεσης και την πήρα κανονικά. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει σχέση το γεγονός ότι ήταν προεκλογική περίοδος (remember, λεφτά υπάρχουν... α ρε ΓΑΠ)!
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10913 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 05:49:17 pm »
πες μας Νικήτα τι μετάταξη ήταν και πότε έγινε -ποιον μήνα δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος gio67

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10914 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 06:30:40 pm »
κανένα νέο για τις ενστάσεις ????θα εξεταστούν τελικά ?????

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #10915 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 06:32:40 pm »
πες μας Νικήτα τι μετάταξη ήταν και πότε έγινε -ποιον μήνα δηλαδή.

Έκανα αίτηση μετάταξης το Μάρτη από α'θμια νομού Στερεάς Ελλάδας σε β'θμια νομού Πελοποννήσου, το καλοκαίρι έγινε δεκτή η αίτησή μου, έκανα αίτηση μετάθεσης το Νοέμβρη, όπως πάντα, και το καλοκαίρι πήρα μετάθεση στον ένδοξο Πειραιά.
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10916 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 06:45:13 pm »
ε τότε προφανώς και μπορούσες να κάνεις άιτηση μετάθεσης.Διότι την μετάταξη την είχες ήδη πάρει τον Σεπτέμβριο και επομένως θεμελίωνες μεταθετικό δικαιωμα.

Σε παρόμοια με σένα  περίπτωση που απο θεολόγος μετατάχθηκε σε φιλόλογο κάπου τον Δεκέμβριο δεν μπορούσε να υποβάλλει αίτηση μετάθεσης την ίδια χρονιά διότι δεν είχε "κλείσει" χρόνο.

Εξ ου και ακούγεται πιθανό όσοι μετατάχθηκαν οκτώβριο να μην θεμελιώνουν δικαίωμα ενώ όσοι μετατάχθηκαν τον σεπτέμβριο μάλλον θα μπορέσουν να υποβάλλουν κανονικά.  (αν και συνεχίζει να υπάρχει ένα ερωτηματικό και για αυτούς). Λογικά θα αναφέρεται στην εγκυκλιο μεταθέσεων της α/θμιας.

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10917 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 07:23:46 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2014, 04:39:52 pm από schmeichel3 »

Αποσυνδεδεμένος ΠE11-2000

• Πλήρες μέλος
  • Verba volant, scripta manent...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10918 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 07:29:44 pm »
Συνάδελφοι,
Πληρώνεσαι κανονικά; Πληρώνεσαι!
Εργάζεσαι, πλέον, στην Α/θμια; Εργάζεσαι!
Ο υπηρεσιακός σου φάκελος και ηλεκτρονικά και ως έγγραφα βρίσκεται, πλέον, στην Α/θμια;
"Τούτον τον χειμώνα, άμα τον πηδήξαμε,
γι' άλλα δέκα χρόνια, άιντε, καθαρίσαμε..."

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10919 στις: Οκτωβρίου 28, 2013, 07:42:09 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 03, 2014, 04:39:58 pm από schmeichel3 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά