0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στις αποφάσεις για μετατάξεις στην διοικηση αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι γίνονται σε κενή ή κενούμενη οργανική θέση με ταυτόχρονη κατάργηση οργανικής . αυτό δε σημαινει αυτό που νομίζετε - ότι δηλαδή καταργείται η θέση του στην β/θμια απο όπου και μετατάχθηκε. Η ταυτόχρονη κατάργηση της οργανικής αναφέρεται στο οργανόγραμμα της υπηρεσιας υποδοχής. αν πχ η δδε κοζάνης είχε 3 οργανικές ΠΕ - Διοικητικού και μεταταχθούν δύο ατομα, τότε σαφώς καταργούνται οι 2 απο τις 3 οργανικές του κλάδου αυτού ( καθώς πληρώθηκαν μέσω μετάταξης ) και απομένει μία κενή. Σε αυτό αναφέρεται το συγκεκριμένο σημείο στο ΦΕΚ..
δεν καταλάβατε τι έγραψα νομιζω. Δε μιλάω για οργανόγραμμα θέσεων εκπαιδευτικών. Μιλάω για οργανόγραμμα θεσεων διοικητικών. Κάθε χρονο - και φέτος - ζητηται απο το υπουργείο η επικαιροποιίηση των κενών θέσεων διοικητικών υπαλλήλων όλων των κλάδων. Με όσους τωρα μετατάχθηκαν στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ αυτός ο αριθμός μειώθηκε καθώς κενές θέσεις καλύφθηκαν μέσω των μετατάξεων. για τις μετατάξεις στην διοίκηση μιλάω όχι για αυτές των εκπ/κών απο τη μία βαθμίδα στην άλλη.
στις αποφάσεις για μετατάξεις στην διοικηση αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι γίνονται σε κενή ή κενούμενη οργανική θέση με ταυτόχρονη κατάργηση οργανικής. αυτό δε σημαινει αυτό που νομίζετε - ότι δηλαδή καταργείται η θέση του στην β/θμια απο όπου και μετατάχθηκε. ../..για τις μετατάξεις στην διοίκηση μιλάω όχι για αυτές των εκπ/κών απο τη μία βαθμίδα στην άλλη.
@teacherΤα ΕΑΕΠ αυτή τη στιγμή είναι περίπου 1300. Εγώ προβλέπω θα γίνουν ακόμα περισσότερα, τα εκτιμώ πάνω από 2500.Προσωπική είναι η εκτίμησή μου και βασίζεται και στην έλλειψη των δασκάλων.Το παζλ μέσα μου αρχίζει κάπως να συμπληρώνεται, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.Άρα ειδικά για τους νεοσυσταθέντες κλάδους στην Αθμια θα υπάρξουν κι άλλες σίγουρα μετατάξεις.@vageloΗ προσωπική μου άποψη μελετώντας τα όσα βγήκαν, είναι ότι δεν έχει γίνει ούτε κατάργηση των οργανικών θέσεών τους στη
και όμως έχει γίνει,το ξέρω γιατί στο γυμνάσιο που κατείχα οργανική,τώρα πλέον δεν υπάρχει,για να την διεκδικήσει άλλος.Είναι σίγουρο αυτό.Το ξέρω γιατί την έχουν διεκδεικήσει ήδη,αλλά η απάντηση της διεύθυνσης ήταν ότι έχει καταργηθεί.
H οριστική σου τοποθέτηση στο Γυμνάσιο χάθηκε γιατί πλέον δεν υπάρχουν 12 ώρες για να δοθεί.[/b][/b]Και εσύ να ήσουν θα έβγαινες οργανικά και λειτουργικά υπεράριθμος κάθε φορά μέχρι να ξαναέφτανες τις 12 ώρες.Θα μπορεί λοιπόν να ξαναδοθεί η θέση για οριστική τοποθέτηση στο μέλλον εφόσον όμως ξανασυμπληρωθούν οι 12 ώρες.ΥΓ. Αυτό που χάθηκε με την "μετακόμιση" στην αβθμια είναι μια θέση της ειδικότητας σου από την
H οριστική σου τοποθέτηση στο Γυμνάσιο χάθηκε γιατί πλέον δεν υπάρχουν 12 ώρες για να δοθεί.Και εσύ να ήσουν θα έβγαινες οργανικά και λειτουργικά υπεράριθμος κάθε φορά μέχρι να ξαναέφτανες τις 12 ώρες.Θα μπορεί λοιπόν να ξαναδοθεί η θέση για οριστική τοποθέτηση στο μέλλον εφόσον όμως ξανασυμπληρωθούν οι 12 ώρες.ΥΓ. Αυτό που χάθηκε με την "μετακόμιση" στην αβθμια είναι μια θέση της ειδικότητας σου από την