0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν είχες οργανική στην αβθμια τότε δεν θα ήσουν Δημόσιος Υπάλληλος.Θα είχες με λίγα λόγια απολυθεί.Οι οργανικές ΔΕΝ είναι στα σχολεία.Το τι κάνει και τι λέει η Δ/νση σου και η κάθε Δ/νση δεν είναι κάτι που με αφορά και με ενδιαφέρει.Αυτούς που θα έπρεπε να αφορά είναι αυτούς που στελεχώνουν τις Δ/νσεις και αφήνουν άτομα να λένε ότι θέλουν στις διαπροσωπικές ΕΠΙΣΗΜΕΣ επικοινωνίες τους.Ας διαβάσουν τους Νόμους και μετά να απαντάνε.Εγώ πάλι είμαι σαφέστατος τι λέω και ας είναι ανεπίσημο.
Έχεις την εντύπωση ότι όλες οι διευθύνσεις είναι στελεχωμένες με τόσο ικανά άτομα και τόσο συνειδητοποιημένα,που ξέρουν άριστα την κάθε νομοθεσία?Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα,ή σε άλλη διεύθυνση...
Γιατί στη δική μου διεύθυνση κατα καιρούς πέφτουν κάτι καταγγελίες...
Δεν έγινα μάλλον σαφής.Πώς μεταφέρθηκε η οργανική μου στην πρωτοβάθμια,αφού στην πρωτοβάθμια δε δίνονται σε κανέναν οργανικές?Και επιπλέον,η οργανική μου από τη δευτεροβάθμια πάπαλα.Ούτε το Μάιο θα δοθεί,γιατί απλά η διεύθυνση είπε ότι καταργήθηκε,επειδή πήρα μετάταξηυΜπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό παρακαλώ?
...Αν είναι να δουλεύει με τέτοιους ρυθμούς το Γραφείο Υπουργού που έχει συγκεντρώσει όλες τις αρμοδιότητες πάνω του, του χρόνου θα πρέπει να αποσπάσει πολύυυυ κόσμο εκει μέσα για να τα βγάζουν πέρα...